Header

​En smoothiebowl gjord på jordgubbar, ingefära, banan och vatten fick bli min frukost denna morgon. Toppade den med lite kokosflingor och vattenmelon. Så gott och perfekt start på denna dag! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måste bara börja med att säga TACK för alla gratulationer som redan hunnit komma in på min födelsedag! De betyder så otroligt mycket för mig och jag läser varenda en. Jag har däremot redan tjuvstartat firandet tidigare i helgen med både Davids familj och min egen, men så blir det när man inte bor i samma stad. Nu däremot ska jag bara fortsätta ta det lugnt och njuta av denna dag!

Likes

Comments

Så skönt att äntligen vakna upp till lite sol! Jag ska passa på att njuta av vädret i form av en springtur, men först äta upp resten av vattenmelonen. Är det bara jag som älskar vattenmelon på sommaren? 

Likes

Comments

​From aimn.se

Så var hela lägenheten städad och jobbardagen över vilket leder till att jag får lite tid till er också. Hur fina är inte dessa tights förresten? Jag skulle gärna beställa hem alla tre men fick hålla mig till bara ett par och då fick det bli första. Att köpa nya träningskläder är som en morot för mig, vilket verkligen behövs då jag inte riktigt kommit in i träningen efter allt som varit med flytten. Men det ska det bli ändring på nu! 

Likes

Comments

Sakta men säkert börjar vi komma i ordning här i nya lägenheten. Ovan ser ni en liten sneak peak på vardagsrummet. Jag älskar verkligen att vi valde att börja om från scratch och sälja alla gamla möbler och köpa nytt. Tror detta kommer bli riktigt bra när det är klart och såklart får ni följa med genom "resan". Hoppas ni får en trevlig helg nu, själv ska jag snart åka upp till Skellefteå tillsammans med David. 

Likes

Comments

Äntligen har solen valt att komma tillbaka efter några dagar av regn, vilket känns mer än bra! Så kickade igång denna morgon med en springtur följt av denna hemmagjorda iskaffe ovan. Måste verkligen passa på att njuta av mina sista dagar här, sjukt att vi tar vårt pick och pack och flyttar om bara tre (!!) dagar.

Likes

Comments

From Jean Paul

Hur snygga är inte dessa sneakers? Jag älskar verkligen de guldiga detaljerna på dem! Ni hittar dem på mitt jobb (Match).

Likes

Comments

Såhär ser min feed ut på instagram för tillfället, ni glömmer väl inte att följa mig även där? @josefinesoderberg_. Min helg har tillbringats med Lovisa som är här på besök från Sverige, avskedsfest med alla vänner och bakishäng på söndagen. En grym helg med andra ord! Vad hittade ni på? 

Likes

Comments

Igår var det 17 Maj vilket innebär en hel del firande här i Norge. Älskar att hela staden vaknar till liv och alla är ute och firar! För vår del bestod dagen av några glas på en uteservering, följt av musik och russetåg på stan och tillsist grillning med några vänner senare på kvällen. Är så nöjd med dagen och kommer verkligen sakna detta firande och alla vänner då vi flyttar hem!

Likes

Comments

1 34529 Next