Hej! Efter en dag med mycket åkande fram och tillbaka har jag nu kommit hem och sitter nu i soffan och kollar på modern family.

Imorse var jag ju som sagt hos läkaren och det gick jättebra men för att vara på den säkra sidan var jag tvungen att åka till sjukhuset och röntga mina lungor, jag hade aldrig gjort det innan så det gjorde mig väldigt nervös. Sedan var det as kallt imorse och jag glömde vantar när jag säkert körde sammanlagt 3 mil och mina händer var frusna som is när jag efter allt kom fram till skolan.

Nu ikväll har jag även firat mina kusiners födelsedagar och ätit massor av god mat men jag var tvungen att avvika då jag imorgon bitti ska jobba på Ica Maxi kl 6:30! Är iallafall jättetaggad för att jobba och få börja träna igen efter min hemska förkylning nu i helgen!

Puss och godnatt mina fina! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är det äntligen fredag och jag påbörjar denna dagen med att gå till läkaren. Efter läkaren ska jag åka direkt till skolan där vi börjar med tyska! Men vi hörs i efter middag när jag ska på födelsedags middag hos mina kusiner!

Puss mina fina! <3

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i min säng och kollar på youtube. Efter en väldigt härlig dag ska jag nu få och lägga mig för skolan imorgon.

Idag har jag haft orienteringsdag i skolan vilket betyder att jag har i 2 timmar sprungit runt i skogen och letat efter olika kontroller, jag vet själv att jag inte har det bästa lokalsinnet och det märkte jag också idag när jag sprang vilse 3 gånger men efter orienteringen var jag ledig så jag har bara tagit det lugnt och städat lite och nu ska jag sova.

Natti natti mina fina! <3

Likes

Comments

Hej! Jag har bestämt mig för att göra en blogg. Här kommer jag att berätta lite om träningar, mode, inredning och lite annat gott och blandat i mitt liv. Jag hoppas att ni kommer att tycka om det!

puss mina fina! <3

Likes

Comments