Sovrumsinspiration ifrån pinterest.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tre dagar i Göteborg är över och förbi. (Tyvärr) går så fort när man väl åker iväg någonstanns. Massor av karusell åkande, Lotta på Liseberg med bland annat Tomas Ledin, god mat & dryck, shopping. Ja ni hör ju. Om jag haft det bra, svar JA. Nu har jag precis kommit hem till skogarna igen och imorgon är det dax för jobb. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Okej. Han har verkligen gjort det igen. Älskar varenda låt på hans nya album. Så grym den där Avicii. LYSSNA, ni kommer inte ångra er. låtarna går på repeat just nu i bilen påväg till Göteborg.

(Bläddra för dom andra låtarna)

Likes

Comments

För mig har det länge varit en stor dröm att en dag flytta till älskade Göteborg. Älskar verkligen den staden. Och ibland slinter jag in lite snyggt på blocket och hemnet för att kolla in lägenheterna där. Ibland (oftast) så hittar man riktiga godingar och då blir längtan ännu större. Så EN DAG ska jag ta mig dit, kanske redan när jag är klar med pluggandet till våren. Då jag ska söka jobb som inredare, hoppas jag att jag hamnar just i Göteborg. Jag håller iallafall tummarna, vore ju schysst om ni gjorde detsamma ;)

Här ovanför är iallafall några bilder ifrån fina lägenheter på blocket jag kikat in på i drömmarnas stad.

Likes

Comments