Header

Hej! Har varit sjuk de senaste två veckorna, men på grund utav att jag har haft så mycket att göra med skola, utbildningar och massa annat har jag inte haft tid att vara hemma. I helgen tappade jag rösten men gick ändå till skolan i måndags. Idag efter att ha gått i skolan under två veckors tid medan jag varit sjuk så stannade jag hemma, då jag blivit värre. Förhoppningsvis behövde jag bara vila lite så jag kan gå imorgon.

Har får ni tre stycken bilder från mitt kameraalbum.

Selfie på mig // Jag och Amanda på hennes avskedsmiddag innan hon flyttade till Hong Kong // Jag i Monaco

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Detta är, precis som rubriken lyder - mitt första blogginlägg. Jag har aldrig bloggat seriöst innan, har haft som de flesta tjejer jag känner en blogg tidigare, men det var när jag var runt tolv år gammal. Aldrig hållit en blogg längre än en vecka. Nu hoppas jag på förändring, för att skriva är något som jag tycker är väldigt roligt. Dessutom så älskar jag kläder och mode, vilket min blogg till stor del kommer handla om. Bloggen kommer även handla om resor, vad jag gör på fritiden och personliga tips jag har, om jag nu har några.

Här nedanför gar ni även två bilder på mig, den första är tagen på en resturang på Mykonos och den andra är tagens på en födelsedags middag i Monaco.

stay tuned,

Josefine

Likes

Comments