Header

Hejhej!

Näst sista dagen av höstlovet idag, vilket känns tråkigt men ändå skönt att ta tag i skolan igen, trots allt sista året på gymnasiet nu. Jag har varit sjuk större delen av lovet nu, sen har jag även jobbat lite. Förra veckan hade jag en hel del i skolan så bloggen var det sista jag tänkte på, därav lägger jag ut denna bilden från min outfit från förra veckan nu. Måste lära mig att blogga lite oftare, haha.

Imorgon har jag faktiskt inga direkta planer, ska göra klart lite skoluppgifter och sen bara slappa tror jag. På lördag ska jag träffa Stina, övningsköra och vila och på söndag ska jag åka på spa hade jag tänkt.

Byxor - Tiger of Sweden / tröja - Andrés / skor - Isabel Marant / skärp - Louis Vuitton / halsduk - vet inte


xx,
Josefine

Likes

Comments

Här har ni en bild på min outfit från i måndags, kände mig väldigt fin och uppklädd i den men samtidigt väldigt vardaglig. Undvik gärna att kolla på fläcken på byxorna (öppnade en whiteboard penna trots att det stod ''Don't open'', och fläcken verkar inte vilja gå bort).

Solglasögon - Gucci // Jacka - Rockandblue // tröja + skjortan under - Maison Scotch // Jeans - Tiger Of Sweden // Väska - Michael Kors // Skor - vet inte

Likes

Comments

Längesedan jag skrev nu, har haft sjukt mycket med både skola, jobb och har dessutom varit sjuk. Låter som en klassisk ursäkt, hade lätt kunnat ta några minuter av min dag och skrivit ett blogginlägg, men hade nästan helt glömt av att jag hade en blogg tills min kompis skickade en snap att hon var inne och läste, haha. Låter väldigt dumt men har helt enkelt haft mycket att tänka på.

Idag var jag hemma från skolan, hade ingen direkt lektion som jag behövde gå på ändå, men var framförallt hemma för att jag var sjuk. Vaknade upp med sjuk huvudverk och spänningar i hela ryggen och nacken. Jag sov länge idag, då jag inte kunde sova speciellt mycket på grund av spänningarna i rygg och nacke. Sov ikapp det under dagen, gjorde lunch, sov lite mer och sen vid 19 tiden tog jag ut hunden på en promenad i regnet. Mötte upp en kompis och var ute i nästan en och en halv timma. Var helt genomblöt när jag kom hem, badade hunden direkt sen gick upp och gjorde en varm soppa som jag nu sitter och äter i sängen medan jag skriver detta inlägg. När André har slutat spela ska vi även se på Jane The Virgin. Det var lite kort om min dag och varför jag har varit borta, ska inte glömma av igen.

Här har ni några snabba bilder från tiden jag var borta!

Stay tuned,

Josefine

Likes

Comments

Net bag, har sett denna trenden under en kort period nu på framförallt street style bilder. Det är en billig trend, det går att köpa dessa ''Net Bags'' för allt mellan 18 dollar till Vetements purse-meets-net-bag som kostar 3,465 dollar. Det är en trend som kan vara kostsam, men du kan även köpa trenden extremt dyrt. Personligen är denna trenden ingen favorit för mig, visst tjejen på bilden har en ball outfit, men väskan, eller net bagen förstör outfiten. Det ser ut som nätet idrottsläraren i grunskolan gick runt med fotbollarna i, detta är en BIG Don't från min sida.

Bild tagen från Vouge.com

Likes

Comments

Efter Versace använde sig av supermodellerna från 90-talet under fashion week denna säsongen, så använde sig Olivier Rousteing utav 00-talets supermodeller. Vad jag kan se från bilder och videor från Balmain shown såg det helt fantastiskt ut. Rousteing skickade ut ett stort namn efter det andra Natalia Vodianova öppnade showen, sen var andra stora namn som Natasha Poly, Kasia Strauss och Anna Selezneva med. Helt fantastiskt upplägg.

Förutom det grymma upplägget måste även tilläggas att kläderna i kollektionen var fantastiskt snygga, väldigt unika och syns på långt håll att det är Balmain. Det enda jag kan säga är riktigt bra jobbat Olivier.Ovan ser ni bild från showen och flertalet utav modellerna samt självaste Olivier längst fram.


xx,

Josefine

Likes

Comments

Vogue.com släppte igår en artikel som heter ''Why Are So Many Stars Going Pantless This Fall?''. Trenden att gå utan byxor, i bara tröja och klackar har vi sett funnits ett tag nu. Personligen tycker jag att detta är en riktig fashion Don't, det är till och med värre i mina ögon, I mina ögon passar ett citat från tjejfilmen The Clique in, citatet sägs av Massy Block ''Fashion don't even think about it''. Detta är en trend som många kändisar och liknande värkar köra på, men helt ärligt ser det endast trashy och stillöst ut. Har jag fel? Vad tycker ni om denna trenden?

Bilderna är tagna från Vogue.com

Likes

Comments

Hej! Har varit sjuk de senaste två veckorna, men på grund utav att jag har haft så mycket att göra med skola, utbildningar och massa annat har jag inte haft tid att vara hemma. I helgen tappade jag rösten men gick ändå till skolan i måndags. Idag efter att ha gått i skolan under två veckors tid medan jag varit sjuk så stannade jag hemma, då jag blivit värre. Förhoppningsvis behövde jag bara vila lite så jag kan gå imorgon.

Har får ni tre stycken bilder från mitt kameraalbum.

Selfie på mig // Jag och Amanda på hennes avskedsmiddag innan hon flyttade till Hong Kong // Jag i Monaco

Likes

Comments

Hej! Detta är, precis som rubriken lyder - mitt första blogginlägg. Jag har aldrig bloggat seriöst innan, har haft som de flesta tjejer jag känner en blogg tidigare, men det var när jag var runt tolv år gammal. Aldrig hållit en blogg längre än en vecka. Nu hoppas jag på förändring, för att skriva är något som jag tycker är väldigt roligt. Dessutom så älskar jag kläder och mode, vilket min blogg till stor del kommer handla om. Bloggen kommer även handla om resor, vad jag gör på fritiden och personliga tips jag har, om jag nu har några.

Här nedanför gar ni även två bilder på mig, den första är tagen på en resturang på Mykonos och den andra är tagens på en födelsedags middag i Monaco.

stay tuned,

Josefine

Likes

Comments