Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens humör: Idag är jag i vanlig ordning som en studsboll full med energi! Är jätteglad och nyfiken på allt som kommer i min väg.

Dagens mående: Jag mår så bra, och är tacksam för det flera gånger om.

Dagens borde: Jag borde inte göra någonting - idag VILL jag ge mig ut på en löprunda i skogen ikväll.

Dagens frisyr: Utsläppt hår

Dagens smink: Min bas är puder, highlighter och mascara. Vanligtvis har jag ögonskugga under dagarna men inte idag.

Dagens klädsel: Mina nya favoritskor ifrån River Island, gråa kostym byxor och en tunika med ärmar som är i volanger. Läs: jag ÄLSKAR volanger.

Dagens planer: När jag kommer hem blir det att byta om till träningskläder, därfter äta laxburgare och mysa framför tv:n 30 minuter innan läggdags!

Dagens materiella vill ha: Det som är högst på min lista just nu är 2 böcker: Fredrik Eklund 2.0 och Why they buy.

Dagens beroende: Kaffe kaffe kaffe.

Dagens längtan: Jag längtar efter att få umgås med min familj och att ha tjejkväll med mina kompisar hemifrån.

Likes

Comments

Godmorgon Tisdag

Imorse ringde min klocka i vanlig ordning innan fem och jag vaknade utvilad, motiverad och redo att kicka igång denna dagen! Jag är så nöjd med hur jag har lyckats komma in i rätt rutiner, och en livsstil som jag fullkomligt älskar. Jag har gjort många små förändringar i min vardag som har snabbt gett stora resultat. Bland annat har jag sett till att ligga i sängen vid 21:00, jag har stängt av alla notiser på sociala medider (majoriteten har jag slutat använda) och jag ser till att ha allt förberett inför kommande dag innan jag somnar.

Vi tänker inte på hur mycket tid vi lägger på onödiga saker idag. Hur många timmar spenderar du på Instagram varje dag? Gå in och titta på "inställningar" på din telefon och du kommer få en chock. Att ta avstånd ifrån saker som stjäl vår tid är en stor faktor till att börja fokusera och fundera på vad man borde lägga ner tid på istället. Om du spenderar 2 timmar på endast Instagram varje vecka, är det 8 timmar per månad vilket resulterar i 96 timmar på ett år. Vad skulle du kunna lägga ner tid på istället? Det är verkligen något att fundera över :)
Likes

Comments

Denna måndagen kickade igång med frukost tillsammans med alla mina härliga klasskompisar. Därefter sprang dagen iväg - vi har arbetat med våra projekt fram tills 12:30 och under eftermiddagen var vi på Oscarsteatern. Jag har inte varit där tidigare men alltså wow! Vilket otroligt ställe- så vackert!
Vår skola kommer hålla ett försäljningsevent på Oscars nästa vecka och har sålt slut på alla platserna så det gäller att vi är väl förberedda! För er som är nyfikna är det bara att kika in på www.closersonly.se så får ni en större inblick i vad för event det är vi arrangerar 😊

Bortsett ifrån Oscarsteatern så var en av dagens höjdpunkter danstävlingen vi hade efter lunch. Är det något jag uppskattar med min klass så är det att vi går in 100% i alla moment och vi är aldrig rädda för att bjuda till, det gör att man alltid får ett gott skratt!

Simon, glada jag och Giovanna. Två helt fantastiska människor jag fått äran att lära känns på Arndt's. Jag tycker om er så mycket.

Likes

Comments

Godmorgon kära ni ❣️

Ny vecka, nya utmaningar och ny energi. Jag har börjat studera på Arndt's Sales Academy. Till er som inte vet vad det är för skola så läser jag försäljning och personlig utveckling - och älskar varje dag. På måndagar har vi måndagsboost vilket innebär att vi kickar igång veckan med att äta frukost tillsammans 07:00

Så nu är jag på tunnelbanan påväg emot skolan. Jag går varje vardag ifrån 07:30-17:30, så det är långa och intensiva dagar. Dock läser vi bara fram tills 22 December, så efter det beger jag mig ut i arbetslivet igen och kommer leverera på topp! Att studera intensivt passar mig perfekt, jag uppskattar när det är högt tempo och man ständigt är i utveckling :) Kommer berätta mer för er om min utbildning, men det blir i ett annat inlägg.

Hoppas ni får en bra start på denna veckan! Kram

Likes

Comments

Hej!

Jag hoppas att ni mår bra och har haft en fin helg såhär i mitten utav September. Personligen så har jag haft en helg precis i min smak. En natt ute i skärgården med P gör mycket för mitt välmående och är det perfekta stället att ladda upp batterierna på.

Jag har valt att starta om från noll när det kommer till mitt skrivande. Jag har haft bloggar tidigare, men kör på klassikern att börja om helt från början (Mina två tidigare bloggar, en personlig och en blogg om mitt år som au pair har jag satt lösenord på)

Vad har hänt sen senast då? En hel del kan man säga. Jag bor kvar i Stockholm där jag känner mig hemma på riktigt. Jag har börjat studera, blivit sambo, lämnat Vasastan och flyttat till en ny stadsdel i Stockholm. Jag har kommit ur min depression och har börjat tycka om mig själv igen.

Har sett fram emot att start upp en blogg igen, nu äntligen kör vi :)  

Likes

Comments