Jag ska hålla en presentation på måndag som kräver mycket träning. Det har blivit ångestladdat för mig att stå inför mycket människor och för att minska den känsla behöver jag öva otroligt mycket så jag känner mig säker på vad jag ska säga.

Efter att jag är klar med dagens saker så kommer jag att ta mig ett bad, ett varmt bad och stänga av min telefon. Jag är ensam hemma ikväll så efter det har tänkt att äta veggobullar, titta på Idol och förmodligen somna i soffan med mitt duntäcke <3

Likes

Comments

Jag älskar fredagar. Särskilt när man får till ett bra sälj och vinner gottesaker till helgen 🙌🏽

Likes

Comments

Jag har under en lång tid i mitt liv prioriterat alla andra före mig själv. Det är inte ovanligt att man gör det. Jag prioriterade aldrig min hälsa och det var sällan jag prioriterade att göra saker som jag verkligen ville göra. Tillslut sa det bara ST O P P för mig och jag kraschade. Jag drabbades utav ångest- och depressionstillstånd.

Genom att inte prioritera mig själv var jag rent utsagt jävligt olycklig. Jag märkte inte det själv försen långt i efterhand. Jag förstod inte vad det var för fel med mig då jag aldrig var glad. Jag ville vara alla till lags dygnet runt. Mina kollegor så som alla i mitt privata liv. Jag jobbade nätter, dagar, kvällar och pass på 15 timmar i sträck. Såfort jag inte var på jobbet så såg jag till att hinna träffa mina kompisar, mina få lediga dagar kunder jag spendera till att åka runt för att träffa mina vänner istället för att sova ut eller bara vila. Jag älskar mina vänner så otroligt mycket och har alltid varit orolig över att inte hinna med att träffa dom <3 Jag kunde vara på ett släktkalas i en annan stad, för att sedan köra gasen i botten till en förfest. jag var så jäkla rädd för att missa en tillställning, för om jag inte dök upp var det någon som skulle vara besviken på mig. Jag tänkte inte alls på det då, men jag var i en konstant stress.Jag var så rädd att någon skulle vara arg på mig för att jag inte hade tid. På jobbet var jag alltid stressad för vi var underbemmanade varje dag, jag stressade när jag körde bil, när jag skulle gå på toa och jag stressade när jag åt mat. Genom denna stressen började jag tillslut tappa mitt minne, så jag hade glömt av konversationer jag haft med människor eller vad en person sagt till mig. Det resulterade i att jag sov max fyra timmar per natt, fick hjärtrusningar, att jag drabbades utav ångest, gick in i en depression, att när jag fick möjligheten att dricka alkohol så drack jag tills jag fick minnesluckor och att min kropp aldrig kunde slappna av. När jag var sjukskriven och låg i min lägenhet var varenda uppgift en utmaning, att gå och handla mat kunde ta fyra timmar för mig att ta itu med. Jag vill aldrig tillbaka dit,

När min läkare sjukskrev mig sa hon att ingen kommer någonsin tacka mig för detta. Det finns ingen som kommer tacka mig för alla gånger jag ställt upp, för alla gånger jag stressat mig igenom en arbetsdag eller de gånger jag stressat från ett event till ett annat för att tillfredsställa alla andra. Ingen kommer tacka mig för att jag idag stressat mig till en hjärnskada.

Min sambo och jag talades vid i veckan om min stress, och han sa en sak som jag inte kunde svara på. Jag bara satt helt tyst och lät mina tårar forsa nedför kinderna. Han sa "Du är så fantastisk som hela tiden vill tillgodo se alls behov, men varför är du så jävla elak emot dig själv?" Jag vet inte varför jag varit så jävla elak emot mig själv, jag vet bara att jag inte vill fortsätta vara det. Jag ska leva med mig själv under hela mitt liv och är det någonting som är livssviktigt så är det att ta hand om sig själv. Jag har blivit mycket snällare emot mig själv sedan jag började i skolan men kan fortfarande komma på mig själv med att hamna i gamla mönster. Min hantering utav stress är usel men jag jobbar på att ta över kontrollen varje dag

Det absolut viktigaste för mig är att ta flera steg tillbaka och sluta göra det alla andra tycker att jag borde göra. Får inte jag ta hand om mig själv så kan inte jag vara lycklig. Jag önskar att jag orkade så mycket mer än vad jag gör, men jag har fortfarande inte repat mig helt sedan min sjukskrivning. Min energi går fortfarande snabbt åt och jag är helt slut när jag är påväg hem ifrån skolan.

Jag längtar tills den dagen jag har tillbaka min energi som jag hade förut.

Kramar


Likes

Comments

Nu kryper jag ner i soffan under täcket för att se Sverige spela landskap emot Nederländerna. Är det något jag uppskattar så är det egentid som innefattar tända ljus, bra tv och gott tilltugg🍊

Likes

Comments

Igår fick jag gå hem innan lunch då jag åkt på feber och värk i kroppen. Det blev en dag i sängen då jag sov och såg till att få i mig mycket med vätska.. Idag har jag proppat i mig vitaminer, druckit vatten, tagit ett varmt bad och läst en bok. Jag hoppas på att vara tillbaka i skolan imorgon igen!

Sedan skolstart har min hy varit katastrof. Jag har aldrig tidigare haft problem med finnar men i dagsläget får jag finnar nästintill varje dag och har stora rodnader i ansiktet. För mig har det varit som att kasta ner självförtroendet under en matta och jag har inte känt igen mig själv. Jag fick hjälp utav Clinique på Mall of scandinvia att göra en ansiktsanalys och har nu köpt på mig produkter som ska göra att jag får tillbaka mig vanligtvis rena och lena hy. Jag håller tummarna på att dessa produkterna ska göra skillnad, om 14 dagar ska jag tillbaka och göra en ny analys! Kommer uppdatera er med för- och efterbilder :)

Likes

Comments

Tjejer. Ni måste se detta.


Svtplay - Edit: We can't do it
3 avsnitt.


SE
NU

Likes

Comments

Det blir ingen helg för att sova ut. Jag kommer att åka till västkusten för att fira min pappa som fyllt år med släkten och därefter hem på söndag förmiddag! Men det gör mig ingeting, det ska bli en fröjd att få umgås med min familj och släkt under efter eftermidag och kväll <3

Jag hoppas att ni får en bra helg! Nu ser jag fram emot ett träningspass med klassen innan jag kryper upp i soffan framför Idol

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag haft en grym dag med arbete på vårt projekt samt att lyssna på mina klasskompisar som haft små föreläsningar om en bok de läst.

Imorse gjorde vi något jag ALDRIG gjort förut. Vi i klassen, totalt 70 stycken, ställde oss två och två mittemot varandra. Vi skulle kolla varandra konstant i ögonen i ungefär tjugo sekunder och genom våra ögon förmedla hur mycket vi tyckte om personen framför oss. Vi höll på med detta i 7-8 minuter samtidigt som det spelades musik. Så vi hann stå framför många olika klasskompisar utan att vända bort vår blick.
Alltså... Wow! Det var helt otroligt. Verkligen en tankeställare om hur intimt och fint det är att ha en fast ögonkontakt! Blev mycket känslor och tårar i lokalen då vi allihopa blev berörda utav att se varandra djupt in i ögonen och förmedla vår känsla till personen mitt emot.

Det kan nog låta lite annorlunda/dumt när ni läser detta, för det är annorlunda. Det är svårt att beskriva så känsligt som det blev i den stunden. Men det var en stund på Arndt's som jag aldrig kommer att glömma <3

Halva kursen har gått nu. Jag är så pirrig inför vad som väntar i min kariärr, förhoppningsvis drar den igång samma dag som jag har diplomet i min hand. Vad hade ni tyckt om mig som föreläsare? Jag har många visioner om vad jag ska göra i min kariärr och att föreläsa om *hemligt ämne en stund till* tror jag hade blivit en succé då det är helt unikt.

Nu ska jag ta ett litet mellanmål innan jag och P ska iväg och träna på polishögskolans hinderbana. Ha en fortsatt fin onsdag!

Likes

Comments

Godmorgon ❣️

Varje morgon så skriver vi ner våra topp tio mål. Alla har olika mål, drömmar och visioner om vad man vill uppnå så detta är helt individuellt. Och man behöver inte visa sina mål för någon.

Anledningen till att man skriver mål är för att det är 80 (!) gånger större chans att det händer om man skriver ner sina mål och visualiserar dom varje dag. Under 15 minuter varje morgon gör vi detta på Arndt's. Tror ni att jag redan du märker någon skillnad?

Ja, det gör jag. Jag märker en stor skillnad. Genom att göra detta så får du med ditt undermedvetna vilket gör att det som står i vägen för att nå ditt mål kommer du att prioritera bort utan att tänka på det.

Jag tänker nämna 3 utav mina mål till er. Dessa är nyckeln för alla andra mål jag har i mitt liv, för strävar jag inte emot dom så kommer jag inte kunna ta mig dit jag vill!

1. Jag tar avstånd ifrån människor som tar min energi och tid. Framöver tänker jag bara umgås med de personerna som ger mig energi. Kan låta uppenbart, men vi har många energitjuvar runt omkring oss, och det kan vara jobbigt att inse.

2. Jag ska inte stressa. Det har alltid varit ett problem hos mig. Och det var stressen som utvecklade ångest- och depressionstillstånd hos mig under detta året. Så dagligen arbetar jag med min hantering utav stress.

3. Jag äter en LCHF-kost. Jag har tagit bort kolhydrater helt ifrån min kost fram tills 22 december, därefter kommer jag givetvis fortsätta äta liknande men inte lika strikt. Jag känner mig mycket piggare, snyggare, sover bättre och har ett mycket större självförtroende än tidigare.

Likes

Comments