Här är lite bilder ifrån nyårsafton! 🎉🎊

Likes

Comments

Äntligen e det snart julavslutning!! För mig kommer det vara den 21/12. Igår fick alla sina datorer i skolan och det var jättekul!! På söndag nästa vecka fyller jag år jippi ☺☺☺

xoxo ~ J 💕

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har varit borta från bloggen helt och hållet på några månader. Men nu är jag tillbaka och tänkte fortsätta att blogga. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har varit aktiv! Men nu tänkte jag börja blogga igen, vet ej om jag kommer att kunna fortsätta med min matblogg. Men det är iallafall fredag och helg! Har varit en jobbig vecka, haft två prov och en massa läxor. Men det är skönt att vi har studiedag på tisdag så det ska jag se mycket fram emot. Jag har bland annat en massa engelska glosor och ett test på onsdag. Det är 104 glosor som vi ska öva på....
..I'm not exited....

Xoxo ~ J ♡♡♡

Likes

Comments

Yey nu är det äntligen fredag!! Idag har jag bara 2 lektioner för att få blev inställda så vi slutar efter lunch vilket är bra så får jag en väldigt lång fredag haha! Nästa fredag och näst nästa tisdag är det studiedag vilket e nice för att vi har en lång dag på tisdagar.

Likes

Comments

Idag e det måndag och början på en ny vecka. Har lånat en ny bok "När hundarna kommer" och den verkar vara såååå bra! I lördags var jag och några kompisar på en audition för en film och det gick jättebra. Sen i torsdags och idag har det varit brandalarm. Sååå störigt. Och såklart är det ju någon som försöker sätta igång det och antagligen är det samma person/personer som har gjort det.

Men i fredags så gjorde jag en mukbang som kanske kommer ut på min youtube kanal snart.

Xoxo ~ J

Likes

Comments

Imorgon så har jag äntligen studiedag! Skolan för mig började den 15 augusti och det var ju för några veckor sedan. Jag vet inte om jag har sagt det innan men jag har iallafall börjat 7:an. Än så länge trivs jag på den nya skolan ;) Men jag har också uppdaterat min matblogg, cooking and baking så ni kan kika in där om ni vill!

Igår hade jag skolfoto och jag hoppas att det blev bra haha!

I fredags så kom ju Hitta Doris på bio och den verkar vara så himla bra. Jag vill väldigt gärna se den i helgen.
Jag har börjat läsa "förr eller senare exploderar jag" av John Green och den är så himla bra! Jag är på kapitel sex och jag känner redan nu att jag kommer läsa om boken haha:). Men denna har jag bara lånat på skolbiblioteket, så jag vill gärna ha boken också.


Xoxo ~ J

Likes

Comments

Nästa vecka så börjar jag skolan igen och denna veckan så har jag börjat att köpa in lite nya skolsaker och nu behöver jag bara ett anteckningsblock och en ny skolväska. Idag ska jag också gå på kalas och det är min kusin som har fyllt år och hans flickvän Josefin. Så det ska bli kul. Men just nu så pratar ja med Precious på face time och det är kul hahah för jag har jättetråkigt.

Likes

Comments

Hej! Idag är det söndag och idag kom den nya Harry Potter boken ut! Jag vet inte om jag ska köpa den idag men annars så köper jag den imorgon.  Den verkar vara så bra men innan jag läser den måste jag hinna läsa alla andra böcker. Jag har tre böcker kvar av Harry Potter serien att läsa. Sen vill jag också läsa vargbröder, hunger games, divergent serien, twilight och maze runner. De verkar vara så bra. Jag har också varit beroende av Ingelin Angerborns skräckböcker, typ för några år sen. Men jag vill fortsätta och läsa fler. Men idag har jag inte gjort så mycket, kollat lite på gossip girl och fångat några pokèmons. Jag funderar att gå till Triangeln och kolla på bokhandeln på lite böcker som jag vill läsa eller gå till biblioteket kanske. Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi!

KRAM<3

Likes

Comments

Hej! Alltså hallå? Pokémon GO har blivit så himla populärt på senaste tiden att jag blir helt galen! Jag ser fullt av folk överallt jag går som nördar Pokèmon GO. Så jag tänkte hoppa på trenden nu och gå ut på en liten Pokèmon jakt. Jag har redan fångat en pokèmon som jag hittade hemma och det verkar va riktigt kul så ja. Det blir en liten pokèmon jakt så jag hoppas att jag fångar många pokèmons iaf hahah.


KRAM<3

Likes

Comments