Ja som rubriken lyder. Min mobil tog och dog för någon vecka sedan, så jag blev med en iPhone 4s som tyckte den kunde dö så fort de blev lite kallt ute, eller som var segare än en sengångare.

Men nu har jag min iPhone 6 igen,

Inskolningen för Viggo gick i all fall hur bra som helst.
Förra veckan var hans första 3 dagar där, och dom gick kanon, igår och idag har han varit hemma då han haft feber. Men i morgon ska han få gå igen.

Han går endast tre dagar i veckan och man märker sån skillnad på honom av att få vara bland kompisar och verkligen ha roligt en hel dag.

Nu ska jag strax sussa, sambon är i Sundsvall och jobbar han kommer hem i morgon, så finns inte så mycket att göra vaken själv. Så kan vara bra att få sig lite sömn.

Till helgen blir de i alla fall en tripp till min mormor, ska bli så roligt att få träffa henne.

Nej nu ska jag bara andas in och andas ut innan sängen ropar!

Mina älskade solstrålar som jag älskar er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det dags var 5:e inskolningsdagen för Viggo.
Det gick bra lite ledsen då jag gick men han hade lekt och haft jätte kul.
När jag kom för att hämta honom fick jag en bamsekram.

Idag var de dags för inskolning dag 6.

När vi kom dit så skulle vi gå in och byta jacka samt sätta på honom ett par vindbyxor.
Då allt är klart så snubblar han och slår ansiktet rakt ner i en vagn, han landar med ansiktet på hjulet.
Gallskriker gör han och paniken inom mig då jag ser blod, men som tur var blev de bara en liten reva på läppen. Men en fläskläpp och svullen kind.

Kändes inte alls lockande att gå hem och lämna honom idag, så när de var dags för de så blev han jätte ledsen. Jag höll minen ända fram tills jag kom utanför då bröt denna mamma ihop.

Väl hemma så kan jag inte sluta tänka på hur dålig jag känner mig som mamma som lämnade min skatt där då han precis slagit sig. Jag berättar för Rickard som ger mig världens varmaste kram och då bröt jag ihop igen.

Då vi står där och kramas och han tröstar mig plingar de i mobilen, då fick jag detta av förskolan.

Så ca 10 minuter efter jag kommit hem är han glad och leker för fullt igen. Älskade unge du är då mitt allt. Och i morgon blir du 2 år! Mamma älskar dig.

Likes

Comments

Så igår var de inskolning dag nummer 4,
och det var en dag då man fick se lite tårar.
För fröknarna tyckte nämligen att jag skulle gå hem och låta han vara själv en stund. Så de gjorde jag och då blev Viggo ledsen, det var tufft att se men samtidigt bra att jag fick se en reaktion.

För alla dagar kommer inte vara lättsamma dagar, men när jag och Viggos momma kom för att hämta honom så stod han vid ett träd och lekte tittut med en liten tjej från hans grupp. Så himla sött man verkligen såg hur glad han var att få leka.
Mitt mamma hjärta blev så rörd och stolt över våran kille.

Han utvecklas så mycket just nu, tar efter ord man säger hela tiden, han säger till och med meningar nu med 3 ord i.

Nej nu är det slut babblat här, nu ska jag sova. För i morgon blir de fotbolls cup för lo bonus barnet mitt!

Likes

Comments

Idag gick det helt lysande på förskolan. Jag verkligen älskar att se på när han leker och hur han skrattar och har de så bra. Det värmer verkligen mitt mamma hjärta att se honom så lycklig.

Just nu ångrar jag inte en sekund att han ska få börja, men nu får jag vara med honom där.
Blir nog värre då jag inser att jag faktiskt måste gå hem och lämna honom där.

Men just nu ser jag verkligen vilken lycka detta ger honom att få leka både med sina nya kompisar och för sig själv.

Viggo mammas älskade charmtroll och den finaste killen på jorden!

Älskade barn, Viggo och Alba!

Likes

Comments

Idag var de dags för inskolning dag nummer 2.
Och jag måste säga att jag är så stolt över våran lilla kille, han leker och han skrattar och gör mig så varm i hjärtat!

Jag har länge gruvat mig för den här dagen, men hittills har allt gått så bra, självklart kan de bli bakslag men just nu njuter jag av att se mitt lilla troll så lycklig och duktig.


Idag efter inskolningen gick vi hem och åt lunch, sen ville Viggo vara med momma så då följde han med henne ut och sov i vagnen, och jag och Alba fick sova tillsammans inne.

Det är något jag saknat med henne att få samsova med henne på dagen, det är som svårt då man även har Viggo om dem inte lyckas sova samma tid. Fast samtidigt känns de otryggt att han ska sova i vagnen och jag sover med lillan inne, men idag fick vi sova tillsammans på dagen jag och Alba.

Minns att jag gjorde det så ofta med Viggo, det är så mysigt!

Snart blir de dags för middag, älsklingen ska laga biffar! MUMS!

Här kommer lite bilder från igår.

Och här lite bilder från idag!

Underbara älskade barn!

Likes

Comments

Tog och tränade på lunchen idag, det är så skönt att träna. Samtidigt som jag har så svårt att hitta motivationen ibland!

Jag har ett delmål som jag vill uppnå till jul, jag vet att jag borde anstränga mig så mycket mer än vad jag gör för att nå dit. Men ändå så är det som att jag inte riktigt grejar de som att jag inte bryr mig helt.

Nej skärpning nu, nu ska här tränas och äta rätt!
Kan inte fly eller skylla på något utan nu är det på riktigt nu jävlar ska jag ge allt. Träna även fast jag är hur omotiverad som helst. Jag vet ju att det vet mig så mycket. Jag blir mer pigg och glad, en gladare sambo en gladare mamma. Ja helt enkelt en gladare person.

Nu ska jag sussa så jag orkar med morgon dagen!

Likes

Comments

I morgon är det den 1 september, tiden rusar iväg och våran lilla Alba har hunnit fylla 4 månader.

Nu i september händer en del, den 5:e ska Viggo börja inskolningen på sin förskola. Jag är lite nervös måste jag erkänna.

Lite små ängslig över hur andra barn kommer vara mot honom samt hur han kommer behandla andra barn.

Sen den 6:e fyller storebror lo hela 8 år tiden rusar förbi.
Sen den 14:e september så blir Viggo 2 år mitt älskade lilla hjärta fyller redan 2 år! Tiden går verkligen alldeles för fort.

Nu ligger jag i sängen och funderar på vad skrutten ska få för presenter då han fyller år. Samtidigt som jag tänker på vad han ska få i julklapp. Ja jag vet de är ett tag kvar till jul, men sammtidigt så går tiden så fort så lika bra att planera de också.

Nej nu ska jag försöka sova då de blivit lite sömn den senaste tiden.

God natt!

Likes

Comments

Ikväll fick vi besök av min barndomsvän och hennes fina familj, dom kom för att titta på våran lilla Alba!

Vi fikade och pratade och myste på här hemma!
Pratade om sommaren då vi kan ha grillkväll och låta barnen leka och bada.

Dom ska nämligen flytta till en ny lägenhet en bit ifrån oss, men jag tror dem kommer få de super mysigt där!

Och jag har på känn att denna sommar kommer bli helt perfekt, med massa barn som badar och skrattar och underbara sommar kvällar!

Nu sover lilla Viggo och kvällen ska bara avrundas i soffan och i morgon blir de ett besök till Bvc för att se om Alba växt något!

Likes

Comments

Trillade in på en blogg när jag gick in på Facebook,

Och jag kan knappt läsa mig igenom texten för tårarna rinner nerför min kind och jag ser knappt något!

Att förlora sitt barn måste verkligen vara det tuffaste man går igenom i sitt liv, jag tror absolut inte man kan föreställa sig eller ens försöka sätta sig in i den situationen hos dem som måste begrava sitt barn!

Jag läste och tittade upp för att titta på mina 2 barn Viggo 19 månader och Alba 1 vecka och inser hur tacksam och lyckligt lottad man är som har 2 friska barn!

Det är hemskt hur vissa av oss människor funkar, för ibland läser man att någon gått bort och då börjar oftast folk skriva att man inte ska ta någon för givet och visa dem man håller kär vad dem betyder. Och det är hemskt att något hemskt ska behöva hända för att folk ska ens börja tänka så.

Det ska man väl alltid göra visa dem nära och kära vad dem betyder. Men vi glömmer så lätt bort de för vi blir så självupptagna.

Jag hoppas denna familj som förlorat sin lilla dotter verkligen får all hjälp och stöd dom behöver och att en dag så kanske dom vågar pröva att bli gravida igen och få ett litet syskon till deras dotter.

Här är en länk till deras blogg!

http://nora.foxbit.me/2016/04/29/de-angestfyllda-natterna/


Likes

Comments

Herregud så arg han varit till och från idag, så fort han inte fått sin vilja fram har han kasta sig ner på golvet och skrikit.

Kan de verkligen vara 2 års trots redan då han nu är 19 månader!

Man blir som helt slut i huvudet då dom skriker så här till och från en hel dag. Men nu sover mitt älskade troll och vi hoppas på en gladare unge i morgon.

I morgon ska vi till mammut igen på BB alltså dom ska väga Alba och undersöka henne igen.
Sen kommer farmor på middag, eller hon kommer och bjuder på middag!

Nu blir det lite soffmys och som de känns nu en tidig kväll!

Likes

Comments