Sitter just nu på golvet i ett shopping centrum, för att ladda min mobil, pratar som en riktigt bagpacker. Som tur stöter man iallafall inte på någon man känner och skulle man det så skulle de göra samma som mig haha.

Jag är kvar i Sydney men inne på min sista dag. Imorgon bitti bär flyget av till Cairns, så kommande natt kommer spenderas på flygplatsen, var väl en tids fråga innan den mardrömmen kom till verklighet. Men det sköna med den här resan är att man slutar bry sig, inte bara om vad folk tycker när man sitter så här på golvet utan även all kräsenhet försvinner, när man fått dela sov rum med 7 andra, dela kök med ett helt boende, duscha med en massa människor och framför allt gå på toa och släppa ett last när där är fullt med andra människor så bryr man sig inte längre, känns som den största lärdomen än så länge och det känns mer än bra - ta de från någon som nästan dog när någon släppte en fis.

Ett tanke spritt inlägg, ikväll ska jag möta upp
Magnus, en dansk jag träffat under min tid här. Känns trist att behöva lämna människor hela tiden när man fått lära känna så härliga personer. Men jag vet jag kommer träffa ännu fler härliga människor på en lång resa jag har framför mig. Tills vi hörs igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Snabb update från andra sidan. En bild från min grymma grupp på surf camp, vi kicka ass! Hur som, nu är jag på bondi beach på ett super fräscht hostel. Har "typ" en egen dusch, kortfattat - behöver inte duscha med alla andra, halelulija! I veckan bär det av till nya platser, var jag kommer placera mig är ännu okänt, det står mellan Brisbane och Cairns.

Vi får helt eneklt se var jag hamnar. Imorgon är det min födelsedag, knäppt känns det. Känns verkligen inte som de, med tanke på att solen skiner och ingen av min familj är här. Första året man inte blir väckt as tidigt på morgnen med sång, kanske blir skönt för en gång skull ha ha. Nu ska vi laga pasta, något billigt vi hittade i affären men som såg ändå väldigt gott ut - håller tummar och tår de är så gott som de ser ut! Kramar.

Likes

Comments

Idag är en underbar dag, ligger just nu i parken(namn står i rubrik) fåglarna kvittar, inget ljud från bilarna eller från storstaden. Utsikten är helt otrolig! Parken är stor och vi har nog gått runt i 20 min och bara beundrat allt vacker vi fått se.

Dagar som dessa gör en så tacksam för vilken resa vi har framför oss, men inte bara framför utan även för stunden för just precis nu är allting perfekt. Resterande dag kommer spenderas i parken sen kanske ännu en runda genom Sydneys gator, imorgon checkar vi in på ett nytt hostel som ligger granne med Bondi beach - beach all day every day. Vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Hallå! Vill börja med att säga att teckning här är ganska så kass, tyvärr. Men bättre sent än aldrig, hela denna vecka har jag varit på surf camp där jag lärt mig surfa och så klart inte nog med de, har också träffat as härliga människor, ätit god mat och så klart drickit mer än gott vin.

Vi är nu inne på sista dagen här, avslutat vår sista surf lektion - låt säga vår grupp vet vad vi gör(grymma på surfing). Nu väntar vi på dagens lunch sen ska vi röra oss tillbaka till Sydney. Vi har bokat boende mitt i Sydney till på söndag efter det rör vi oss mot Bondi Beach där vi bokat boende till den 17 november. Så i nästa vecka kommer vi röra oss ifrån Sydney till nästa stad, det som är mest spännade - vi har ingen aning om var, dit vi känner för helt eneklt, så jäkla underbart.

Så klart kommer fler bilder från denna vecka, lite surfing bilder sitter aldrig fel! Kram så länge.

Likes

Comments

För att komma till stranden vi var på idag fick man ta båten över på en annan sida, båten gav en otrolig tur runt om opera huset och även över staden i helhet - Sydney är verkligen en otroligt vacker stad. Vi avnjöt ännu en dag på stranden, rediga lyxlirare är vi just nu.

Ikväll är sista kvällen mitt staden, den avslutar vi med restaurang besök då de också är sista kvällen Thomas är med i bilden. Imorgon bär de av till surf camp, ska verkligen bli spännande!

Likes

Comments

Ännu en dag i paradiset, den andra dagen bättre än den förra. För varje dag som går blir man mer och mer förälskad, trodde inte de var möjligt. Idag spenderade vi dagen på bondi bay beach, vilken vacker strand! Sanden är nästan vit och havet är ljus blått och man ser allting som om de är i en dröm. Hela dagen spenderades där sedan tog vi också en promenad runt om vid klipporna. Vi runda upp dagen med en god hamburgare på ute servering, snacka om en paffe dag.

Än är kvällen ung, har precis duschat och ligger nedbäddad i sängen. Men jetlagen gör en så jäkla seg, sedan gör dagar på stranden också en seg i huvudet så tror min kväll slutar här. Hoppas verkligen att jetlagen försvinner tills på måndag - för då är de jäklar i de surf camp som gäller!

Likes

Comments