En vecka, en vecka.. 7 dagar, wait what?! Jag är på väg mot flygplatsen idag om en vecka, helt sjukt. Känns som att tankarna är huller om buller just nu, går inte att tänka rakt för en sekund. En resa som alltid känts så långt borta ligger nu en vecka iväg. Ärligt, jag längtar att få komma bort, obviously, men förut var de mer en skrämmande tanke att åka så långt bort ifrån allt, familj, vänner och mitt liv - men nu känns de som en lättnad, för varje dag som går kommer jag närmre ett steg att få komma bort, kanske få hitta mig själv som den jag vill vara. Känns som den tanken om att få åka hemifrån så långt borta då jag måste tvingas ta hand om mig själv kommer bli vänd punkten, jag hoppas innerligt det, vete fasiken vad jag gör annars haha.

Så som jag började inlägget slutar jag de med, 7 dagar - 7 jäkla dagar kvar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Man måste älska kvaliteten på mobil kameror, men får köra på den - bättre något än ingenting alls. För någon helg sedan var sci-fi world i Helsingborg och så klart var man tvungen att svänga förbi. Vi fick äran att träffa Billy Boyd från Sagan om ringen, chewbacca i de nya Star Wars filmerna, Arti Shah också från Star Wars sen till sist fick vi träffat Robert Maschio ifrån Scrubs. Det var verkligen häftigt att se hur folk går in för något de älskar, folk klädde ut sig till olika karaktärer och där var olika stånd över allt med verkligen allt möjligt, från spel till serier till filmer.

Kände att man hörde hemma där, mer än vad jag trodde jag skulle göra. Massa lökiga tröjor med tryck med skämt om LoL, känner sig träffad ha ha. Verkligen ett värt besök! Kan verkligen rekommendera att testa på en sådan mässa, det var verkligen över förväntan.

Likes

Comments

Jag avskyr ord sättet "mår som man förtjänar", men efter varje ute kväll så förstår jag mening bättre och bättre - men de är bane mig värt varenda gång! Vilken helt härlig kväll, alla mina favorit personer plus nytt folk, en goe barrunda där vi fick testat på ett och annat - stötte av slump på min mamma som va ute på aw, så har teknist sätt varit ute med min mor också, vild kväll huh haha! Och som vanligt, thank god, så slutade med att vi hamnade på dans golvet. Det blev en rejäl "sista utgång" och kunde inte önskat för en bättre kväll.

Ikväll ska jag ut och äta med min släkt, fira att mormor fyller år snart och samtidigt sörja att min morfar skulle fyllt 63 i torsdags, gör ont i hjärtat varenda gång tanken slår en. Men kommer bli en trevlig kväll och säkert god mat på de. Nu ska jag städa mitt extremt ned stökade rum, blir alltid så när jag ska iväg, sen börja fixa och dona lite inför kvällen. Kram på er.

Likes

Comments

För väldigt längesen bokade mamma en spa helg till oss två i Båstad, det var en helg vi skulle få ha ihop eftersom vi sedan skulle få en lång tid isär från varandra. Den helgen var förra helgen, nu är det verkligen nära. Varje dag blir resefebern större och större, nu på fredag ska jag ha "en sista utgång" med mina närmsta vänner så man får träffa alla innan det bär av. Även om jag vet att jag kommer komma tillbaka så känns de ändå som att samma person inte kommer komma tillbaka, sen vem vet hur länge jag är "hemma" sen? Oj oj nu springer tankarna iväg, en dag i taget!

Hur som helst, vår helg ihop var helt otrolig, vi la på spaet i timmar och bara prata om allt mellan himmel och jord, jag är för evigt tacksam för mig helt underbara mamma. När vi anlände bjöds de på afternoon tee där allting var i Englands tema, där var ett gott utbud av gott och blandat, senare mot kvällen åt vi en lyxig tre rätters middag som va out of this world, wow jag älskar verkligen mat! Vi ska inte ens gå in på frukosten.. mamma mia haha, är inte ens en frukost människa men den morgonen va jag.

Nu är det 12 dagar kvar, 12 ynka dagar - tiden rusar verkligen förbi.

Likes

Comments

Min kropp smått skakar av tanken, min mage vänder sig in och ut - tanken är overklig - det är två veckor kvar, 14 dagar tills jag är på väg mot andra sidan av jorden. La i min säng för drygt två timme sen, åt en god kaviar och ägg macka, glodde serie som vanligt tills det slog mig. Min andra tanke efter den första som var suddig men slog till snabbt "det är fan närma nu", min andra var faktiskt mot min förmodan "jag måste blogga!".

Så nu sitter jag här, efter rotat fram alla papper, väskor och små saker som ska med och funderar var jag ska börja. Jag har aldrig varit särskilt bra att skriva, och när hjärnan säger stopp så är det verkligen stopp men jag ska ge de ett försök.

Första flyget åker från Köpenhamn kl. 17.15 som placerar oss i London, där kommer vi ha en paus i 4h där sen nästa flyg tar oss Hong kong, 13h, där vi har en timme på oss att stressa till nästa flyg som tar oss till Sydney, 9h. Om allt går som planerat landar vi i Sydney 7.20. De är allt som det ser ut just nu, nu ska jag försöka lista ut vilka kläder som är passande att ta med sig - en uppdatering om packning kommer givetvis! Kram på er så länge.

Likes

Comments

Var ska jag börja? Inte riktigt säker, en evigheten sen sist så ska börja sakta men säkert. Den senaste månaden har mitt liv kretsat runt körskolan, teori och så klart Australien. Imorgon är det tre veckor kvar tills jag åker, tiden bara rusar förbi! Och ärligt har bloggande varit de sista jag tänkt på, där av den här as tradiga bilden i inlägget ha ha. När jag väl skriver vill jag gärna ha ordentliga inlägg med ordentliga bilder men eftersom tiden rusar iväg och jag snart åker och så mycket har hänt var jag bara tvungen att slänga in ett hastigt inlägg.

Förra veckan tog jag mitt körkort, känslan var och fortfarande är helt overklig! Är så himlans stolt att jag klarade det, speciellt under den tidspressen jag la inne med, pressen att ta det innan jag åkte - men jag klara de! Och nu vill jag bara köra bil hela dagarna haha! En stor milstolpe i mitt liv och för mig var de det sista steget in i vuxen livet.

Update om resan, allting är bokat och klart. Resan är betalt och biljetterna är hemma och allt är spikat. Nu kommer mitt andra problem, vad ska man packa egentligen? När man åker till Turkiet i två veckor har man med sig en fett reseväska, men när man ska till Australien i så många månader - hur kan man packa inför det? Så idag kommer bli en dag där jag vänder och vrider min garderob upp och ner för att se vad som är lämpligt, även kommer jag att "testpacka" i min ryggsäck så jag har en hint om hur mycket som faktiskt får plats.

Och till slut, så ska jag verkligen försöka att blogga så gott det bara går! Varje detalj och känsla inför min kommande resa vill jag ska stå i ord här, så ni kan få en hint av vilken otrolig resefeber jag har inför allt. För om tre veckor sitter jag på planet till andra sidan jorden, bara det är overkligt. Kramar.

Likes

Comments