Header

Oj oj oj nu var de länge sen jag bloggade... Men de har hänt så mycket annat i mitt liv att jag varken hunnit skriva eller göra änglar! Här kommer iallafall bilder o ett inlägg om 2 beställningar jag fick innan jul! En handbollsängel och en fotbollsängel! Hoppas fler beställningar kommer in! Dela gärna min hemsida och sprid! Ta hand om er! Kram Josefine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hejsan hoppsan!

Kul att så många visat intresse för mina änglar och tack för alla fina kommentarer jag fått för mina Tildor. Ännu en fråga har kommit in och jag tänkte därför ägna dagens inlägg åt den. Jag fick en fråga på hur lång tid det tar att göra en ängel, för er som ska ge bort den.

Svar:

Det tar cirkus 2 dagar (ibland snabbare) att göra klart en ängel. Det beror givetvis på hur pass speciell ängeln ska vara och om jag hinner få tag på grejor till dom. Men i snitt tar det 2 dagar, så om du beställer en på ex. måndagen är den klar och kan skickas på onsdagen och är framme hos Dig torsdagen/fredagen beroende på hur snabba posten är. Allt detta är förutsatt att jag fått betalt och att grejor till ängeln finns att få tag på. Men det kan alltid vara bra att vara ute i tid, då jag kanske har fler Tilda-änglar på beställning. Hoppas det var svar på eran fråga. Och ännu en gång hoppas jag att jag får göra just Din ängel!

Kram från mig.

Likes

Comments

​Hejsan alla!

Till att börja med vill jag bara säga vad roligt att så många hittat hit och tack för de fina kommentarerna som jag fått för mina änglar! Det har varit en del frågor om vad en Tilda docka kostar och det tänkte jag därför skriva i detta inlägg. Till att börja med, Tilda dockan och idén kring den kommer från Norge och den norska kvinnan Tone Finnanger. Vem som helst kan köpa ett mönster på panduro och sy en docka själv och detta kostar mellan 300-400 kronor. Mina dockor skiljer sig markant från de dockor som säljs på "förpackningar" och innehåller bra mycket mer detaljer, är mer avancerat sydda och framförallt mer personliga, jag gör dom efter önskemål och anpassar efter vem som ska få den. Jag använder dock de färdiga "förpackningarna" som måttstock och tar betalt efter de. En docka som jag designar efter Ditt önskemål kostar 300 kronor + 50 kronor i frakt om du inte har möjlighet att hämta upp den. Det är alltså samma pris som en "färdig" förpackning på Panduro men då har att jag gjort allt jobb och lagt ner all min kärlek till ängeln.

Hoppas det var svar på era funderingar och än en gång tack för all fin respons! Kram och trevlig helg.

Likes

Comments