Header

Her kan I se mit seneste projekt, hvor jeg designede nogle ørestikker med inspiration fra Barokken (som udspillede sig først i 17.hundrede tallet). Her kan i se mit moodboard med inspiration fra Barokken, skitsér og prototyper. Jeg har desværre ikke fået smykket støbt endnu, men det håber jeg snart jeg får tid til, for det er altid så spændende at se det i virkeligheden.

Likes

Comments

Jeg elsker at lege med billeder og collager og at skabe en bestemt følelse, ved at sammensætte forskellige billeder. Det kalder man for moodboards, hvilke også er noget vi bruger meget på mit studie. Man laver altid et moodboard når man skal design noget, da man der kan vise de følelser, former og farver man ønsker skal sammenkobles til ens design.

Jeg laver ofte moodboards for sjov, og her vil jeg vise jer lidt forskellige jer har lavet!

Likes

Comments

Her er et udkast af nogle billeder jeg har tegnet i hånden. Jeg elsker at fordybe mig i at tegne og glemme alt andet omkring mig. Billederne af inspireret af Østen og elementer fra Buddhismen, og meningen med dem er at de skal give inspiration og ro. Derudover passer de sort/hvid farver og det alligevel enkelte udtryk godt til den minimalistiske stil mange af os har her i Danmark. De er super flotte i en sort ramme og jeg har mange hængende hos mig selv.

Billederne har jeg fået tryk i A3'er på et trykkeri, og er startet med at sælge dem. Et billede koster 150 kr. og jeg sender også meget gerne.
Hvis et eller flere af billederne skulle have en interesse, er du velkommen til at skrive til: josefineromme@hotmail.com.


Likes

Comments