Åh jag vill verkligen tatuera mig men jag vågar inte! Känner mig grymt mesig, men alla skrämmer upp mig som in i helvete plus att jag har typ världens största fobi mot nålar och blod. Är skit rädd för att jag kommer svimma eller avbryta allting när typ halva är färdig, det hade ju varit så typiskt mig. Jag har bokat tatuerartid innan men det slutade med att jag åkte utomlands och gick aldrig dit.. Nä, nu ska jag ta mig i kragen och försöka hitta någon grym tatuerare till ett rimligt pris, har ni några förslag?:) Här är några av tatueringarna som jag vill göra.


(fast med en annan text, - jag flyger med egna vingar) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh vad jag håller tummarna för att mitt linne kommer idag som jag beställde förra veckan, riktigt glad jag hade blivit då!
Aja, nu sitter jag och glor på Snooki 6 Jwoww marathon på MTV, vi hörs senare! 

Likes

Comments

Åh vilken seg Måndag att vakna upp till. Jag vill helst bara lägga mig och somna om igen men det går inte för har några ärenden i stan som jag måste göra.. buhu :(.. Idag ska jag annars bara ta det väldigt lugnt, är helt slut i huvudet efter helgen. Igår kväll var riktigt kaos, jag skulle träffa en killkompis så körde vi ut i skogen för att gå en runda. Sen börja vi bråka så jävla mycket så det slutade med att jag började gråta och skulle gå hem från skogen mitt i natten. Då började han gråta och körde bredvid mig typ i två timmar innan jag äntligen satte mig i bilen och vi körde till en parkering och löste allt. Galet hur dramatisk jag kan vara, fast han förtjänade det. I alla fall, här är några bilder från i lördags :)Likes

Comments

Då var man hemma efter en rolig kväll/natt i Hörby med fina människor. Jag bestämde mig för att hålla mig till cider för att inte bli full men det gick ju inte så bra. Slutade med att jag decka av för mycket tequila och sedan minns jag inte riktigt vad jag gjorde men som tur har jag kära vänner som fottar och påminner mig. Tydligen så strulade jag med tre killar enligt dom, men har bara fotobevis på två haha.. Detta är inget jag är stolt över men vafan, lite får man bjuda på sig, you only live once.. ;) Jag hade en super trevlig lördag i allafall med underbara människor, hoppas ni hade en bra lördag med era fyllon haha, (ska jag säga).. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på Simpsons sedan får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Ha de gött. :)

Kille nummer ett. 

 

Kille nummer två.

Likes

Comments

Godmorgon alla pigga och glada! Jag vaknade till att dem borrade hos grannen och de slutar aldrig! De var helt omöjligt att somna om. Så istället satte jag mig vid datan och beställde kläder, skoj! Nu längtar jag bara tills mitt underbara linne kommer, asnyggt! Om tio minuter så börjar mitt absoluta favorit program, mannen som talar med hundar. Vi hörs om en timme, kisses and love.

Likes

Comments

Är så f*cking uttråkad så nu sitter jag och gör egna collage för att fördriva tiden! (:

 Likes

Comments

Hejsan hoppsan mina fina läsare! 

Denna dagen började med att jag stressade som en idiot till öppen vården, sen hem igen. Efter det så stack jag och emmelie till stan och utförde några ärenden. Kom hem för en stund sen och stack ner till tvättstugan, dags att tvätta igen! Nu ska jag ta och vika all rentvätt sen är jag helt färdig, nice! Efter det ska jag väll slänga mig i soffan och bara ta det lugnt. Puss haaaj!

Likes

Comments

Idag är dagen då jag saknar dig mer än någonsin. Du skulle ha varit här nu, så vi hade kunnat fira vilken fantastisk människa du var och vilken otrolig mamma du var. Idag är en dag då jag släpper fram alla känslor och tankar som jag förtränger alla andra dagar. Jag gör så för det är för jobbigt att orka med vardagen när jag vet att du inte är här med mig. Vissa dagar är jag arg på dig, arg för att du valde drogerna framför oss, ditt eget kött och blod. Direkt efter får jag ångest för att jag var arg på dig och bara bryter ihop i tårar. Jag är inte arg på dig mamma, jag bara saknar dig. Jag hade behövt en förebild i mitt liv, jag hade behövt en mamma. Jag brukar tänka på dig var dag, men jag pratar aldrig öppet om dig, men idag gör jag det för idag är det din dag. Du förtjänade inte att åka upp till himlen, du skulle stannat kvar med mig och med mina syskon. Du lovade mami, du lovade att vi skulle vara tillsammans i minst 100 år. Efter den dagen tror jag inte på löften. löften existerar inte i min värld. Vad du än lovar så kommer det bli som det blir. Folk säger att du sitter och vakar över mig men jag vet inte om jag vill tro på det. Om du vakar över mig så hjälp mig, hjälp mig att bli lycklig igen. 

Grattis på mors dag världens finaste ängel, hoppas du är stolt när du ser mig från himlen. (L)

Likes

Comments

1. Jag är alltid ärlig, kanske för ärlig ibland.

2. Jag hatar att flyga och åka båt, något av det värsta jag vet.

3. Jag är en väldigt känslosam människa, kan gråta för minsta lilla.

4. Jag har väldigt svårt att lita på andra.

5. Jag är blyg när jag känner mig obekväm i nya situationer.

6. Jag har förlorat det finaste här i världen, min mamma.

7.  Var dag kämpar jag för att överleva kriget med mig själv. 

8. Jag har en väldigt kort stubin, tänder oftast till direkt.

9. Jag är hellre hemma och tittar på film än ute och festar.

10. Min dröm är att vara ekonomiskt oberoende. 

 

Likes

Comments