• 182 readers

Likes

Comments

  • 196 readers

Likes

Comments

  • 456 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Hoooome sweeeet hoooome - eller?
blandade känslor med att vara hemma igen. Förkyld och jävlig, hem till ett grått Sverige.. låter inte så himla trevligt! Hade mer än gärna stannat kvar i värmen några månader till men kan samtidigt inte förneka att det är en fantastisk känsla att dra på sig favoritjeansen och mössa igen. En ny snygg bomberjacka fick jag med mig från Bangkok också, känner redan att det kan bli en ny favorit.


Likes

Comments

  • 1228 readers

Likes

Comments

  • 1258 readers

Likes

Comments

Valhajar och vattenfall. Vistelsen i Filippinerna börjar bra. Nu har vi bara en månad kvar av vår resa, men ack som vi skall njuta.

  • 1318 readers

Likes

Comments

  • 1344 readers

Likes

Comments

äntligen har jag fått ihop lite bilder som jag kände att jag kunde slänga upp här.
Vi har inte med oss kameran lika ofta längre eftersom vi spenderar mest tid liggandes på en strand eller flytandes i havet.
Men här får ni helt enkelt en bildbomb både från Koh Phangan samt halva vistelsen av Koh Tao.

På Koh Phangan hann vi med mycket. Bland annat att bli magsjuk, få 100 myggbett, gå på psytrance rave i skogen, fyllebada i poolen medan det ösregnade, byta boende, gå på fullmoonparty (åtminstone johanna), träffa två fantastiska pojkar, gå på matmarknad, äta en jävla god fisk samt drack den bästa mojito någonsin.
Från att ha långa soldagar på stranden till storm och regn i 3 dagar.
Allt som allt så var vistelsen på Koh Phangan väl godkänd.

Koh Tao, Koh Tao, Koh Tao...
Vilken fanatiskt ö, (än så länge).
faktiskt boende, mitt i centrum men ändå vid ena kanten så det är lugnt och skönt på rummet. Vi har hunnit med en snorklingsutflykt, såg ungefär femton stycken revhajar och massvis med andra fina fiskar, så himla häftigt!
Har besökt en kanonfin ö som heter så mycket som Koh Nang Yuan även lite andra stränder som är så otroligt vackra. Så mycket fin natur det finns här. Ätit så mycket god mat och hunnit festa och dansa oss svettiga hela natten lång.

Mer bilder och mer text får ni vid ett senare inlägg. Puss och kram

  • 1497 readers

Likes

Comments