tack för en fantastisk fin midsommarhelg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

  • 349 Readers

Likes

Comments

Blev en weekend i London och trots det gråa, trista vädret som ni kan se på bilderna så var det absolut en lyckad tripp. Det är nyttigt att smita ifrån vardagen ibland och få unna sig de goda i livet men även få en upplevelse av både kaos och stress. Så som det är i storstäder helt enkelt. Charmigt på nåt vis och jag gillar verkligen storstäder med mycket folk, stora shoppinggator och allt vad det innebär, men jag är glad att komma hem till lilla Falkenberg, till havet, där man kan andas fritt 🌸

  • 373 Readers

Likes

Comments

  • 439 Readers

Likes

Comments

drog på mig mammas galma jeansjacka och välkomnade solen med öppna armar. vet inte om jag vågar påstå att våren är kommen, men den närmar sig sakta men säkert. ingen är nog gladare än jag att slippa kylan.

Likes

Comments

  • 746 Readers

Likes

Comments

  • 761 Readers

Likes

Comments

  • 1020 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Hoooome sweeeet hoooome - eller?
blandade känslor med att vara hemma igen. Förkyld och jävlig, hem till ett grått Sverige.. låter inte så himla trevligt! Hade mer än gärna stannat kvar i värmen några månader till men kan samtidigt inte förneka att det är en fantastisk känsla att dra på sig favoritjeansen och mössa igen. En ny snygg bomberjacka fick jag med mig från Bangkok också, känner redan att det kan bli en ny favorit.


Likes

Comments