View tracker

Vi åt en sjukt god räkpasta till middag idag. Sen har vi sett handboll och nu har vi landat i soffan efter att ha varit på hemmakväll och köpt lite gott:-) nu blir det lördagsmys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår var vi på middag hemma hos mina föräldrar då världens bästa pappa fyllde år, det var trevligt!

Idag startade vi upp dagen med en god brunch och sen har vi bara myst! Varit förbi våran tomt har vi också varit, nu finns vägarna på kvarteret! Känns så sjukt, så nära men ändå så långt bort!

  • 18 readers

Likes

Comments

View tracker

Suttit i föreläsning och grupparbete mellan åtta och två så när vi äntligen var klara var hjärnan helt död. Sen har jag och Kajsa varit på ett spinningpass som gick sjukt bra och sen har jag och Ricky myst i soffan framför handboll. Nu är jag trött, imorgon har vi föreläsning och grupparbete igen och jag tar gärna jullov nu.

Gjorde såna här apelsiner med nejlikor idag, så nu luktar det lite jul i lägenheten!

  • 53 readers

Likes

Comments

Klev upp vid nio, tog med mig täcket till soffan och såg julkalendern. Älskar den!! Orkade inte kliva upp till 7.15 idag heller så det är tur svt play finns. Sen har jag skrivit på ett arbete tills nu. Nu ska jag äta lunch och sen springer jag iväg på tabata och efter det blir det ännu mera plugg:-) tjohoo!

Men sen i eftermiddag åker jag hem till mamma och äter middag, klär julgranen och myser med glögg:-) bra tisdag!!

  • 111 readers

Likes

Comments

Igår blev vi bjudna på fika hos Lisa och Persson! Hur gott som helst, och trevligt! Sen vid nio landade jag och ricky i soffan framför en julfilm:-)

Måndag idag och vi har kursintroduktion.. sitter i föreläsning nu och det kommer vara full gas fram till jul!

  • 152 readers

Likes

Comments

Gått en runda på stan med Felicia idag, blev en lunch också! Nu har vi ätit middag och inväntar Kajsa, Sofie och Sanna:-) lite fest sen utgång, ha en bra kväll!

  • 188 readers

Likes

Comments

Efter ett besök hos frissan är jag äntligen blond igen, känns så himla skönt och jag är så nöjd över färgen!! Trivdes aldrig i det bruna så nu är jag en lycklig själ igen. Nästa gång vill jag göra ännu mer slingor så allt det bruna försvinner men vi fick ta det stegvis så inte håret skulle nötas allt för mycket:-) men aldrig mer brunt!

Nu ska jag och ricky snart äta middag och ikväll myser jag med Amanda, bra fredag!

  • 200 readers

Likes

Comments

Igår fick jag kicks fina adventskalender av mamma, kommer se fram emot varje morgon nu!! Öppnade första luckan idag och där i fanns ett body butter som luktade jättegott! Så mycket roligare med en överraskning varje dag än en chokladkalender. Lite dyrare såklart men mami är bäst. Har läst på baksidan vad som finns i och det är så fina saker.

Annars då, idag har jag varit hos Lotta sen nio imorse. Sex timmar senare är vi äntligen klar med våran vfu-rapport. Fyfan så svår den har varit att få ihop, så konstigt upplägg på den. Men nu ska jag bara skriva ihop en kort diskussion sen skicka in. Tjohoo. En helt ledig helg innan kursstart på Måndag, mindre kul det.

  • 220 readers

Likes

Comments