1// her 2// her 3// her 4// her 5// her

Heyy<3

Jeg er blevet ret så vild med farven gul her på det sidste. ;-) Jeg synes virkelig, man kan style den farve på en fed måde. Og så bliver man altså også bare ret så glad af at se på den. Så selvfølgelig tænkte jeg, at jeg skulle inkorporere farven i et lækkert outfit.

Jeg synes selv, at jeg har samlet en god blanding af forskellige pris klasser. Jeg håber i synes om outfitet, hvis der er nogen specifikke outfits i vil se, må i meget gerne forslå det nede i kommentaren :-)

Jeg håber i kunne bruge det her lille oplæg ;-)

Kys JosefineBlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heeeej allesammen og velkommen til min blog :D

Jeg hedder Josefine og jeg er 14 år gammel og til dagligt går jeg i 7 klasse på en lille folkeskole, i en lille by lidt udenfor Aarhus. Jeg er for det meste en glad og smilene pige, men ligesom alle andre kan jeg også rent ud sagt have nogen lorte dage. Jeg elsker at tilbringe tid med mine fantastiske venner og veninder, men altså jeg kan nu også ret godt lide at chille der hjemme med lækker musik og noget mørkt chokolade.

Hvorfor har jeg startet en blog?

Altså den største grund er helt sikkert, at jeg synes det er en så fed og anderledes måde at komme ud med tingene på. Jeg har længe gerne ville lave en blog, men først nu er jeg sprunget ud i det. Jeg føler også at jeg har ret meget på hjertet som jeg gerne vil ud med, så jeg tænker det her er et ret godt sted.

Hvad vil i kunne se på min blog?

Jeg vil komme ud med mine tanker. Jeg vil komme med inspiration til nogen lækre outfits. Jeg vil vise jer mine yndlings items eller musik numre fra måneden, og meget mere.

Kys Josefine

Likes

Comments