Header


Jag är så himla dålig på det här med att blogga. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Lättare hade det varit om ni talade om det för mig. Vad ni önskar läsa om helt enkelt. Nu ekar det förvisso här inne eftersom jag inte har skrivit något överhuvudtaget i den här bloggen. Det har varit mycket att stå i med renoveringen av nya huset och det har tagit tid. Men tanken är väl att jag ska dela med mig av mitt yrke som konstnär. Så, vi håller tummarna på att jag blir bättre på det!

Här får ni se några bilder från min senaste abstrakta målning. Det är en "tvilling" målning där två dukar är målade som en målning. Man kan hänga dem ihop eller separat. Helt enkelt precis så som man känner för. Detta är en kundbeställning och måtten på dukarna är á 100x80 cm.

En liten kort timelapse video kan ni se på min Youtube kanal https://www.youtube.com/watch?v=_i4XcibrWuY


Glöm inte att prenumerera så blir jag otroligt glad :)
Ha det fint, /J

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var verkligen år och dagar sedan jag skrev här. Jag hav nog aldrig bloggen ett riktigt ärligt försök. Tiden räcker inte alltid till. Men nu så, tredje gången gillt.

Det har varit en hektisk vecka med oplanerade händelser vilket har medföljt eftersläp av målandet. Men lite har jag fått gjort ialf. Färdig med en stor beställning samt uppdaterat webshoppen med nya målningar och prints. Mycket administrativt så som beställning av dukar och emballage har oxå blivit gjort.

Nästa vecka består av resa till Göteborg med lilleman och jobb i ateljén. Just nu sitter jag på verandan och avnjuter min frukost. Det är lördag och jag hoppas ni alla får en fin helg!

/ J

  • 209 Readers

Likes

Comments

Good morning! Im fixing with my Youtube account, where you can follow me and my work more deeply.
I'll post time lapse videos on when I paint and other stuff.Today there will be a visit to the doctor for my son and then buy some packing for my original paintings and then ship them to their new homes 💙

Hope you'll have a great day! :)


_______________________________________God morgon! Jag håller på att fixa till mitt Youtube-konto där ni kan följa mig och mitt arbete mer ingående.
Jag kommer lägga upp TIME LAPSE videos på när jag målar samt andra grejer.
Idag är det läkarbesök för min son samt inköp av emballage för mina originalmålningar som gäller!
Ha en fin dag! :)Likes

Comments

Im such a rookie at this so I do not even know what to write .. haha! But it will come with time I guess!

I have decided to start working more with social media. Right now I only use instagram, but thought I would try blogging. I will also start a YouTube channel where you can follow me and get a deeper look into my work. I will not be a "vlogger" and show makeup turtariols and stuff like that. I will of course focus on my work and art. Get you tips and filming my work and so on... I probably will not talk very much at all. We'll see!

There is a lot going on right now. We move to our new house next week so there is a sea of ​​moving boxes at home. Longing for coming into place and start decorating my new studio! I promise, of course, to document with pictures here. So stay tuned!

When it comes to my paintings, there is a huge waiting list for commissions. Wich ofcourse is lovely. But Im also working on a new series of print that will come later in 2017. Down here you can see two sneakpeaks on two illustrations that will probably be included in the new series. But only time knows :)

It's so much fun that you like what I do! Eternally grateful for that! Hope you'll follow💙


_________________________________________________Alltså jag är så rookie på detta så jag inte ens vet vad jag ska skriva.. haha! Men det kommer väl med tiden!

Jag har bestämt mig för att börja satsa lite mer på sociala medier. Just nu använder jag mig i stort sätt bara av instagram, men jag tänkte att jag som sagt skulle försöka mig på detta med att blogga. Jag kommer även att starta en youtube-kanal där ni kan följa mig lite mer ingående. Jag kommer inte bli någon vloggare på så vis utan jag kommer givetvis fokusera på mitt arbete och konsten. Komma med tips och filma mitt arbete osv. Jag kommer nog inte prata speciellt mkt överhuvudtaget. Haha.. Det vore roligt om ni ville hänga med på det så får vi helt enkelt se hur det går :)

Det är mycket som händer just nu. Vi flyttar till vårt nya hus nästa vecka så det är ett hav av flyttkartonger här hemma. Längtar något otroligt efter att få komma på plats och börja inreda min nya ateljé! Lovar givetvis att dokumentera med bilder här. Så håll utkik!

När det kommer till måleriet så vankas det en ny serie print lite längre fram i 2017. Detta jobbar jag med just nu, sen även alla era beställningar så klart :) för er som vill beställa vill jag meddela att väntelistan är lång men det går alltid bra att mejla mig så har vi en dialog!

Det är så himla roligt att ni gillar det jag gör! Evigt tacksam för det!

Här nere kan ni se två sneakpeaks på två illustrationer som troligen kommer komma med i den nya serien. Men vi får se :)

Likes

Comments

Oh my, this is kinda scary. I haven't done this in quite some time. But, I'll think this will be great since I really like to write and you guys can get a more deeper look into my work and how it is to be a person with a creative soul. It will take some time for me to get used to this, so have patience with me. It may take som time until Im up and running...

But I hope you'll enjoy this and that you'll follow!________________________________


Oh my, detta är lite läskigt. Jag har inte bloggat på väldigt länge. Men jag tror detta kommer bli bra eftersom jag älskar att skriva och ni kan få en djupare inblick i mitt jobb och hur det är att vara en person med en kreativ själ. Det kommer nog ta ett tag innan jag har vant mig vid detta så ni får ha tålamod med mig. Men jag hoppas att ni kommer att tycka om detta och att ni kommer fortsätta läsa...Likes

Comments

Instagram@josefinepaints