View tracker

Min blogg handlar om mig, min vardag & allt dylikt. Hittills kanske det mest har varit ytliga inlägg, dvs det som speglar mitt yttre. Smink, kläder & lite kort om vad jag gjort under dagarna, men det finns ju så mycket mer. Tror inte jag är ensam med att ha en hjärna som ibland kokar över. Händer ganska ofta att jag hamnar i situationer där jag över analyserar allt & ingenting. Vilket är på både gott & ont, såklart. "Tänk om jag hade gjort ditt eller datt istället? Hade det blivit annorlunda då?" Är en fråga jag ställer mig själv kanske lite för ofta. Jaha? Ja men uppenbarligen var det inte rätt för mig att göra "ditt eller datt" då, annars hade jag väl gjort det?

Tänkte dela med mig av en personlig händelse som jag tror/upplever att många kan relatera till & mina tankar kring det.

För ungefär 3 år sedan landade en så kallad "bomb" framför mig. Jag kommer ihåg det så väl, kanske för att det var en vändpunkt i mitt liv eller kanske för att just då, i det ögonblicket så kändes det som att hela mitt värld vändes upp ned. Har inte riktigt kommit underfund med det men det kanske kommer, återstår att se. Iaf så var jag, min syster, pappa & mamma på semester i El Torro. Hela resan hade varit ganska olikt hur våra semestrar brukade se ut. Mamma hamnade på sjukhus & var inlagd i ungefär 2 veckor & missade därav första veckan av våra två veckor i Spanien. Vi åkte ned trots allt & efter en vecka kom hon ned till oss & såg piggare ut än vanligtvis. Veckan rullade på & jag hade humörsvängningar som vilken annan tonåring som helst, & var kanske lite för envis & tjafsade emot om onödiga saker. På eftermiddagen den dagen gick jag ut till mamma & pappa för att visa att jag förstått att jag agerat helt fel & visa att jag ångra mig. Varpå vi hamnar i en ganska "schysst" diskussion & sen landar "bomben". Det blev en ganska lång tystnad innan dem bröt den & sa den där meningen jag tror att många barn fruktar som mest. "När vi kommer hem så kommer vi att flytta isär"... Just då, när den meningen landade på bordet så kändes det verkligen som att hela min värld rasade samman, som att min enda trygghet försvann. Det kändes som att jag gick i tusen bitar. I den stunden ville jag bara vakna upp & inse att det bara var en dröm, att allt var som vanligt, men icke sa Nicke.

Så länge som jag kan minnas så efter vartenda liten diskussion, bråk osv som uppstod mellan mamma & pappa så kom jag till dem gråtandes & fick dem att lova att aldrig skilja sig. Det räckte med att rösten höjdes, utan att det behövde vara något negativt, men jag kom krypandes till dem ändå för det var verkligen min värsta mardröm.

Nu i efterhand kan jag se vilka följder det gett, både positiva & negativa, något som jag i stundens hetta inte kunde. Kanske var jag inte mogen nog? Kanske hade jag intalat mig något som jag höll fast vid? Kanske stängde jag av? Helt ärligt så vet jag inte.

Skilsmässor kan vara både på gott & ont, i mitt fall var det en blandning av båda. Känslomässigt så var det bland det värsta jag upplevt, efter något år så blev min vardag på något sätt bättre, enklare. Jag har även fått en närmre relation till mina föräldrar, i början av allt så stängde jag dem ute ganska mycket. Kände mig sviken av dem på olika sätt, vilket kanske var lite själviskt? Dem mår ju trots allt bättre utan varandra. Jag var besviken, ledsen, kände mig tom & värst av allt var att jag kände mig ur balans, jag var lost.

Skilsmässan är något jag tänker på väldigt ofta, det poppar upp i mitt huvud till & från. Är väl inte riktigt redo att släppa taget. Att inse att det är på riktigt. För mig är det ett känsligt ämne, magen kniper & jag försöker att hålla tillbaka tårarna men ändå rinner dem ned för kinden. Känsligt var det ja. Det är viktigt att öppna upp sig & att vara ärlig mot sig själv, att låta känslorna välla fram även om det är jobbigt. För mig så försvinner lite av tyngden från bröstet då.

För några månader sen när jag hade en svacka & var ledsen för allt & lite till, så sa mamma till mig "jag försökte hålla ihop det, för det lovade jag dig, men jag behövde få vara självisk i det här". Den meningen fick mig. Jag insåg att dem faktiskt mår bättre utan varandra & har blivit två bättre versioner av sig själva. Att det var dags att börja bearbetar mina känslor kring hela den här situationen. Klart man får vara ledsen & må dåligt över det, men det handlar nog mycket om att se det positiva i det negativa. Något jag inte hade lyckats med tidigare.

Ett ganska personligt inlägg med mycket tankar & känslor. Välbehövligt för min del då min blogg är ett forum där jag kan skriva av mig.

Likes

Comments

Kylie lipkits… Wow säger jag bara. Älskar dem. Hennes produkter har ju verkligen varit enormt efterfrågade och har tagit slut på nolltid, men lucky me så lyckades jag få tag på Dolce K för ett par månader sen. Vilket även resulterade i att jag beställde ett till lipkit och ett av hennes metal mattes. Älskar konsistensen på dem och hur produkterna kan sitta en hel dag utan att man behöver piffa till det.

​Som ni ser så beställde jag i senaste vändan Heir och Candy K. Candy K var lite mörkare än jag förväntat mig men jag är nöjd ändå! 

Likes

Comments

Halloj! Det var ett tag sen senast, dvs att det finns mycket att skriva om och mycket som ni snart kommer att få ta del av! Tänkte börja med att visa upp mina senaste materiella ting.


Köpte min Born This Way foundation från Too Faced hos Sephora på Biblioteksgatan. Älskar den!! Enda negativa är att den är lite mörkare än vad jag hade förväntat mig men den passar perfekt nu på sommaren och/eller om jag blandar ut den med en ljusare foundation. Som ni även ser så köpte jag den i färgen Sand. Ett stort plus är att den är heltäckande och inte alls speciellt dyr om jag jämför den med dem märken som jag brukar använda mig av.

Köpte även en vit klänning i samband med detta men som jag tyvärr inte har någon bild på.

Fick ett Anastasia Beverly Hills Glow Kit här om veckan av min kära moder. Total älskar det. Min favorit måste nog vara Bubbly eller Dripping in gold.

Sist men inte minst så har jag även hunnit fått hem ett paket med produkter som jag hade beställt från NA-KD. Älskar deras förpackningar. Produkterna får ni dock se en annan gång.

Hoppas ni alla har haft en bra start på sommaren så hörs vi senare!

Likes

Comments

Ni vet sådana dagar där man bara mår bra & är glad utan någon anledning? En sådan dag är det idag. Så grymt skönt!! Har ett lyckorus. Kanske beror det på vädret? Vem vet. Skönt är det i alla fall! Tänkte bara kika in & dela med mig av det. Hoppas ni har en lika bra dag som mig så hörs vi senare!

Likes

Comments

Snart är halva veckan avklarad, skööönt!! Idag, tisdag har allt verkligen gått i ett. Otroligt stressigt trots att det bara har varit roliga saker som stod på schemat.

Började dagen med att jag hade noll inspiration till outfits, så lyckades komma för sent & hade självfallet dragit på mig alldeles för varma kläder. Typiskt. Väl i skolan så var det ganska lugnt & skönt. Hade en sak som jag behövde få klart inför imorgon vilket jag lyckades med. Annars var det bara att sitta av tiden i princip. Drog hem, bytte kläder & pallrade mig till Kungsholmen där mammsis & jag hade en mysig shoppingtur & fika i solen. Välbehövligt. Vi hann tyvärr bara njuta av solen en kortis då jag hade ett möte inbokat.

Som resultat av den hetsiga dagen så har jag nu en bultande huvudvärk & mår illa. Börjar man dagen med stress & avslutar dagen med stress så är väl det ganska förutspått kanske? Vi höörs!

Solglasögon: RayBan/ väska: Don Donna/ kjol: Ginatricot/ Tröja: Massimo Dutti/ skor: Vans

Likes

Comments

Halloj! Sista måndagen i skolan för den här terminen är snart över. Alldeles för skönt. Är så extremt trött & stressad just nu. Hänger inte riktigt med varför men troligen är det väl för att dem senaste veckorna har det varit så mycket, både skolmässigt & privat. Ska bli skönt att få en lång paus från skolan & bara få leva i nuet.

Idag har jag som sagt varit i skolan & skulle nu ha dragit iväg på ett roligt möte, men självfallet hade jag ju blandat ihop dagarna. Tur att man har en mamma som håller koll på en ibland;) Vi hörs!

Likes

Comments

Hejhej! Suget efter att ha ett forum där jag kan vara mig själv och dela med mig om allt mellan himmel och jord har varit stort, så här är jag. Med sommaren runt hörnet så vet jag att bloggen kommer kunna stå i fokus och material kommer definitivt finnas. Ni kommer få följa min vardag, som i skrivande stund består utav 70% skola, men även allt däremellan. Det här är ett ganska stort steg utanför min comfort zone och känslan av att vem som helst kan ta del av allt jag skriver är både spännande men även lite skrämmande. Vi hörs!

Likes

Comments