Kylie lipkits… Wow säger jag bara. Älskar dem. Hennes produkter har ju verkligen varit enormt efterfrågade och har tagit slut på nolltid, men lucky me så lyckades jag få tag på Dolce K för ett par månader sen. Vilket även resulterade i att jag beställde ett till lipkit och ett av hennes metal mattes. Älskar konsistensen på dem och hur produkterna kan sitta en hel dag utan att man behöver piffa till det.

​Som ni ser så beställde jag i senaste vändan Heir och Candy K. Candy K var lite mörkare än jag förväntat mig men jag är nöjd ändå! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj! Det var ett tag sen senast, dvs att det finns mycket att skriva om och mycket som ni snart kommer att få ta del av! Tänkte börja med att visa upp mina senaste materiella ting.


Köpte min Born This Way foundation från Too Faced hos Sephora på Biblioteksgatan. Älskar den!! Enda negativa är att den är lite mörkare än vad jag hade förväntat mig men den passar perfekt nu på sommaren och/eller om jag blandar ut den med en ljusare foundation. Som ni även ser så köpte jag den i färgen Sand. Ett stort plus är att den är heltäckande och inte alls speciellt dyr om jag jämför den med dem märken som jag brukar använda mig av.

Köpte även en vit klänning i samband med detta men som jag tyvärr inte har någon bild på.

Fick ett Anastasia Beverly Hills Glow Kit här om veckan av min kära moder. Total älskar det. Min favorit måste nog vara Bubbly eller Dripping in gold.

Sist men inte minst så har jag även hunnit fått hem ett paket med produkter som jag hade beställt från NA-KD. Älskar deras förpackningar. Produkterna får ni dock se en annan gång.

Hoppas ni alla har haft en bra start på sommaren så hörs vi senare!

Likes

Comments

Ni vet sådana dagar där man bara mår bra & är glad utan någon anledning? En sådan dag är det idag. Så grymt skönt!! Har ett lyckorus. Kanske beror det på vädret? Vem vet. Skönt är det i alla fall! Tänkte bara kika in & dela med mig av det. Hoppas ni har en lika bra dag som mig så hörs vi senare!

Likes

Comments

Snart är halva veckan avklarad, skööönt!! Idag, tisdag har allt verkligen gått i ett. Otroligt stressigt trots att det bara har varit roliga saker som stod på schemat.

Började dagen med att jag hade noll inspiration till outfits, så lyckades komma för sent & hade självfallet dragit på mig alldeles för varma kläder. Typiskt. Väl i skolan så var det ganska lugnt & skönt. Hade en sak som jag behövde få klart inför imorgon vilket jag lyckades med. Annars var det bara att sitta av tiden i princip. Drog hem, bytte kläder & pallrade mig till Kungsholmen där mammsis & jag hade en mysig shoppingtur & fika i solen. Välbehövligt. Vi hann tyvärr bara njuta av solen en kortis då jag hade ett möte inbokat.

Som resultat av den hetsiga dagen så har jag nu en bultande huvudvärk & mår illa. Börjar man dagen med stress & avslutar dagen med stress så är väl det ganska förutspått kanske? Vi höörs!

Solglasögon: RayBan/ väska: Don Donna/ kjol: Ginatricot/ Tröja: Massimo Dutti/ skor: Vans

Likes

Comments

Halloj! Sista måndagen i skolan för den här terminen är snart över. Alldeles för skönt. Är så extremt trött & stressad just nu. Hänger inte riktigt med varför men troligen är det väl för att dem senaste veckorna har det varit så mycket, både skolmässigt & privat. Ska bli skönt att få en lång paus från skolan & bara få leva i nuet.

Idag har jag som sagt varit i skolan & skulle nu ha dragit iväg på ett roligt möte, men självfallet hade jag ju blandat ihop dagarna. Tur att man har en mamma som håller koll på en ibland;) Vi hörs!

Likes

Comments

Hejhej! Suget efter att ha ett forum där jag kan vara mig själv och dela med mig om allt mellan himmel och jord har varit stort, så här är jag. Med sommaren runt hörnet så vet jag att bloggen kommer kunna stå i fokus och material kommer definitivt finnas. Ni kommer få följa min vardag, som i skrivande stund består utav 70% skola, men även allt däremellan. Det här är ett ganska stort steg utanför min comfort zone och känslan av att vem som helst kan ta del av allt jag skriver är både spännande men även lite skrämmande. Vi hörs!

Likes

Comments