View tracker

Dagarna med henne är de bästa och att jag får spendera mina dagar med henne är verkligen de bästa som finns. Idag blev de en liten sväng till parken och gunga tills de blev för mycket regn så vi fick gå hem och då blev de vila för Wilja.

Nu väntar vi på att potatisen ska koka så vi kan göra potatismos till laxen idag. Wilja älskar verkligen fisk så vi få passa på när hennes pappa är på jobbet för han är inte så förtjust i de.

Hoppas ni har en bra onsdag 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så trött på att folk ska hålla på att lägga sig i andras liv och kommentera och hitta på saker för att de själva ska bli så mycket bättre.

NEJ!! Nu räcker de ni blir inte några bättre personer för att ni försökt trycka ner mig och min familj. Ni är bara så avundsjuka på hur bra jag och min familj har de.


Efter denna skot dagen med uppvak vid 04.40 då Wilja tyckte de var morgon så var de bara att gå upp. Då blev denna dagen bara så jobbig och jag kände mig verkligen så värdelös som folket vill att jag ska göra att allt jag gör eller säger är fel. Men nu är jag trött på detta och nu kommer jag sträcka på mig ännu mer och vara den jag är hur fel folk än tycker att de är. Gilla mig som jag är annars kan du dra.

Nu ska jag fortsätta kolla på jul med dessertmästarna.

Trevlig kväll

Dom bästa som ger mig styrka ❤️

Likes

Comments

View tracker

Idag styr vi bilen till Leos lekland för att leka och busa hela familjen. Så mysigt och roligt att göra aktiviteter hela familjen 😊

Någon som var redo att åka iväg 🙂 snart kan hon allt ta på sig skorna.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen efter några dagar där fokuset legat på att mysa med familjen igen. Så härligt att ha Andreas hemma igen efter han var iväg på övning. Vi Haninge gjort något särskillt utan bra varit mest sen har vi ju hunnit träna båda två och varit på öppnaförskolan och på badhuset och simmade igår oxå. de är väl de som varit märkvärdigt om man säger så för hund rastning och sådant annat gör vi ju som vanligt. Dock
har de blivit lite lugnare med de nu de två senaste dagarna för Zera har varit lite halv kass i sin ens tass men nu börjar de bli bättre igen. Så skönt!

Idag fick vi äntligen till julkorts bilderna men de är minsann inte lätt med en liten vilding som bara vill springa omkring. Men de har ju sin charm de oxå.

Nu ska vi försöka få Wilja att somna så vi kan kolla på film 😊

❤️

Likes

Comments

Lördagen startade jag vid kl. 6 för att gå ner till gymmet medan Andreas och Wilja låg kvar och sov. (Ja han har kommit hem igen ) nu sitter Wilja och jag och kollar på tv och myser ska strax fixa frukost till oss lagom tillsandreas tränar klart.

Dagens plan är att köra till Ängelholm och kolla lite efter nytt adventspynt som ska upp i eftermiddag. Så mysigt de ska bli att få upp adventspynt. Annars har vi inte så stora planer idag mer än att mysa och ta igen tiden vi varit från varandra.

Igår så städade vi hela huset och bäddade rent i sängarna så de är en skön känsla i kroppen med ett rent och städat hus.

Likes

Comments

Skulle ju som sagt var tagit bilder till julkorten idag med blev ändrade planer eftersom de var så dåligt ljus här inne så hoppas på bättre ljus imorgon.

Blev istället att jag sydde klänningen som jag klippte ut igår och sen strök jag någon duk ovh några gardiner som fick komma upp idag. Resten tar vi nog på fredag eller om jag får ett ryck imorgon och börjar pynta med till advent imorgon.

Nu ska jag försöka sova så man orkar med morgondagen.

  • 10 readers

Likes

Comments

Då var projektet klart och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet eftersom de är första gången jag syr en klänning.

Det blev en adventsklänning till Wilja så hör lagom tills första advent som är på söndag. Tyget har jag fått av min mamma.

Delar med mig av bild här nere dock utan modell för hon sover.

Svårt att få någon bra bild när de hänger men förhoppningsvis kan vi ta en bättre bild i helgen när Wilja har den på sig.

Likes

Comments

När man inte kan sova så kan man ju lika gärna göra "nytta" nej men jag beställde faktiskt en födelsedagspresent/julklapp till Andreas som jag hoppas att han ska bli glad för. Han är verkligen värd allt och detta vet jag att han sagt att han vill ha. Kan inte säga något mer för de händer att han kikar in här ibland men återkommer när han fått den. 😊


Imorgon tänkte jag försöka mig på att ta bilder till årets julkort.

Här nere bjuder jag på 1 bild från förra året 🎅🏼

Likes

Comments

Började på ett litet projekt när Wilja vilade lite idag får se om jag lyxas och om de blir bra. Avslöjar inte vad de är men delar med någon bild så får ni gissa och fundera ut vad de är jag gör.

Likes

Comments

Vilken mysig dag vi haft idag jag och min lilla busunge. Wilja tog lång sovmorgon, hon vaknade strax innan 9. Jag hade då varit vaken i 1,5 timme så hade fixat kaffe till mig och gett djuren mat även fixat välling till Wilja som hon fick när hon vaknade. Undertiden hon sov kollade jag på tv och bara njöt av lugnet. Sen körde vi mys i sängen och spelade iPad för Wilja.

När Wilja sov middag (sen) vid 2 så passade jag på att slå in hennes julklappar och fixa julkalendern till henne oxå så nu är alla hennes julklappar utan 1 inslagna så de känns skönt. Nu är de bara hennes kusiners julklappar, julklapparna till julklappsspelet (med Andreas familj.) som ska slås in och jag ska köpa julklappar till mina syskon och föräldrar oxå sen är allt klart. Just de ska ju fixa något till Andreas oxå. Men de kändes skönt att ha de gjort så skönt jag passade på när hon sov.

Nu sitter vi i soffan och myser framför tvn. Får se om de går att lägga Wilja tidigt ikväll eller om hon ska lägga sig med mig. När Andreas är borta smör de extra skönt att Wilja vill sova i sängen med mig. Fast jag har henne och djuren känns de ibland så ensamt. De är mest på kvällarna jag känner så men om 1 vecka är han hemma igen. 💕

Likes

Comments