Nu under eftermiddagen/kvällen så slängde jag och Wilja ihop en riktigt god kladdkaka som vi mumsade på tillsammans med hennes pappa innan de de var dax för Wilja att lägga sig. (Andres lägger henne nu) till de så kollade vi på husdjurens hemlighet. Har ni inte sett den och ni tycker om tecknade filmer så rekommenderar jag den, man fick sig några goda skratt. Så helt enkelt en rolig film för hela familjen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna helgen är snart över vilket är både skönt och jobbigt. De betyder att de är ny vecka och jag får vara i från min lilla flicka.

Imorgon ska Andreas lämna henne direkt på morgonen och hoppas att de går bra och att hon inte blir ledsen. Sedan får jag ta de varje morgon. Så känns på ett sett skönt att Andreas är ledig en vecka till.

Denna helgen har vi inte gjort så mycket utan mest varit hemma och chillat idag tog vi dock en liten snabb sväng till Ikea.

Likes

Comments

Idag har de varit en jobbig och tung dag. Idag var nämligen dagen då min älskade farmor somnade in efter en tids kämpande mot cancern som tyvärr vann även denna gången. Finns inte så mycket att säga mer än att de gör ont i hela kroppen av sorg.

Älskade farmor, tack för allt du gjort med mig och mina systrar utan dig hade vi inte fått ha en så underbar och rolig uppväxt. ❤

Likes

Comments

Wiljas första dag på förskolan är avklarad och de gick jätte bra, hon brydde sig inte om att jag och Andreas var med utan lekte med sakerna och pratade med barnen. Tror detta kommer bli jätte bra och att hon får roligt. Idag var de ju bara 1 timme men den timmen gick jätte bra och hon ville inte hem.
Resten av veckan så blir de pappa som är med och då är de 2 timmar som gäller.

Likes

Comments

Få var första arbetsdagen avklarad efter mammaledigheten. Eller gick från jobbet kvart i 5 så varit hemma ett tag men Gud va fort tiden hemma nu efter jobbet gått.

Nu ligger jag nere i soffan och Andreas nattar Wilja. Imorgon har jag semester så jag kan följa med Wilja och Andreas till hennes första förskoledag.


Känner att de kommer bli en tidig kväll för mig oxå.

Likes

Comments

Då var denna söndagen över och imorgon börjar allvaret. Jag börjar jobba igen efter att ha varit hemma sedan i april 2015. Känns sjukt jobbigt men ändå skönt på ett sätt, iaf dessa 2 första veckorna när Andreas är hemma med Wilja och kör inskolning på förskolan med henne.

Så jag får ändå en liten mjukstart där fokus "bara" ligger på mig och mitt jobb. Imorgon har vi kompetensutvecklingsdag så blir inget vanligt jobb och på tisdag är jag ledig för att kunna följa med på Wiljas första dag. Men på onsdag är jag tillbaka på jobbet på allvar och kör inskolning på nya barn på "min" avdelning.


Så de blir en spännande vecka.

Idag har vi mest tagit de lugnt och myst hela familjen. När Wilja sov var Andreas och veckohandlade och jag satt och namnade alla Wiljas kläder till förskolan.

Sakta men säkert börjar vi bli redo för den verkliga världen.


Men som jag kommer att sakna min lilla flicka när jag är på jobbet.

Underbara unge ❤

Likes

Comments

Denna underbart fina tavla fick vi i julklapp. Det tog inte många dagar innan den åkte upp på väggen. Tänkt att något så enkelt som en tavla kan få hela rummet att bli komplett tillsammans med de super fina ljuset från Mateus.

#mateus #personligfodelsetavla #inredningsdetalj #inredning #vårathem

Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter brukar man säga och detta kommer bli ett spännande år.

Nu är de ju snart dax för mig att börja jobba igen efter att ha fått möjligheten att vara hemma med Wilja. De är båda spännande och jobbigt för de blir ju en helt ny vardag som startar. De blir inte alls som när man jobbade innan man fick barn för nu när man slutat jobb blir de upp till förskolan och hämta Wilja.

Hon börjar förskolan på tisdag och jag tror och hoppas att hon ska tycka att de är roligt. Men de kommer ju klart bli jobbigt för henne oxå. Det kommer bli en omställning och ett högre tempo än när hon varit hemma.

De kommer ju klart hända andra spännande saker detta året, men detta är ju de som ligger närmast i tiden.

Ser fram emot detta år samtidigt som jag vill stoppa tiden.

Likes

Comments

Igår blev världens finaste och bästa mini människa 1,5 år. Tänk att vi fått äran att vara föräldrar till henne i 1,5 år kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Känns som igår att vi åkte in till förlossning och jag några timmar senare fick upp henne på mitt bröst. Fantastiskt och helt underbart hon är verkligen en glädjespridare.

Vår älskade lilla dotter. ♥️

Idag firar vi inte bara 4:e advent utan idag firar Andreas och jag 9 år tillsammans. Minns så väl första gången vi träffades. Älskade underbara människa som verkligen är min stora kärlek och den jag för alltid vill dela mitt liv med.

Likes

Comments

3:e advent idag och vi har haft en bra sådan tycker jag. Andreas körde ut till väla och köpte min julklapp sen körde vi upp till Wiljas faster och drack lite kaffe den körde vi och handlade mat som vi åt när Wilja sovit och undertiden hon sov kollade Andreas och jag på en julfilm.

Vi började kolla på : nu är de jul igen igår och idag fortsatte vi på 2an och nu avslutar vi dagen med den nr 3 innan vi ska sova.

Idag var Wilja lite extra advents fin med sin första fläta 😍

Likes

Comments