Nu är det min tur!
Jag har så mycket i huvudet som jag tänkt att det kan jag blogga om, meeeen sen fastnar det där liksom.

Just nu är det flyttkaos här hemma. Vi har köpt en nyproduktion på A7 -området som vi väntar på ska bli klar!
Till dess (inflyttning 28 feb) ska vi först bo en månad hemma i Dalhem. Sen bär det av till Sydafrika över jul och nyår. Sen ska vi få låna ett hus (!) på Terra Nova Jan-feb. Känns så bra!

Men just nu längtar man bara tills flytten är klar, tills vi landar i Sydafrika och tills jag får inreda den nya läggan!

Trevlig helg på er!
L

Här var jag nyfriserad!
Jag har redan fått en hemsk utväxt.. funderar på att klippa en lite längre lugg, vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej,

D började 06 idag och då jag är sjukskriven börjar jag inte förrän ca 10 idag men tänkte att jag lika gärna kunde gå upp samtidigt som D då jag hade lite svårt att somna om med min fot. Min fot ja, min kära lilla vänsterfot vars hälsena blev avsliten för EXAKT snart TVÅ veckor sedan. Att dra av hälsenan är TYP det äckligaste och värsta jag tänkt att man kan göra. Detta är (tyvärr) tankar man kan reflektera över när man varit innebandyspelare sen liten då skador TYVÄRR kan vara en del av det livet. MEN det var inte det värsta jag gjort. Då ska man också veta att jag tidigare har slitit av mitt korsband i HÖGER knä (ja, jag hoppas att jag på såhär sätt kan få en "balans" skademässigt i min kropp). Det gjorde såklart förbannat ont, men liksom känslan va i sig inte så obehaglig. Dock var det sjukt sorgligt när jag insåg där på läktaren i Västertorpshallen att hälsenan mest sannolikt var av. Insikten att man inte kommer kunna spela innebandy på en ganska lång tid är aldrig rolig. Efter ett tag, TYP när man kommit till AKUTEN, inser man också att det kommer bli operation, gips, rehab och allt sånt HELVETE. Jag har nu opererat min hälsena sen EN vecka och TVÅ dagar tillbaka, d.v.s. måndag den 13e November, och går runt med gips upp till knät och kryckor. Att ha gips är bland det jobbigaste jag varit med om för allt blir helt ORIMLIGT jobbigt. Men det går på nåt sätt bra.

Annars har jag ändå kunnat jobba lite och kommer väl göra det. Jag är ju ändå ny på jobbet så vill liksom tillbaka plus att jag tycker att det är roligt att gå till jobbet och vara på jobbet.

Abslutar med två bilder från när jag hade min examensfest förrförra sommaren. Det är jag, Jossan och Louise och vi fick på riktigt inte EN ENDA BILD där vi alla var nöjd. Men men :)

Likes

Comments