Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en härlig helg. Vi har umgåtts med familj, provkört bilar och busat och myst med Nicole som vanligt :)

I veckan blev äntligen hennes rum klart, vi har fixat ny säng. Det är en barnmadrass från IKEA, så den kommer hon kunna ha i många år. Hon sover inte där än, men älskar att ligga och mysa där. Så det blir nog bra!

Imorgon är det dags för inskolning, önska oss lycka till :)

XO

Josefine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

..eller vacation mode off nu snarare :)

Den här veckan har R börjat jobba, och jag och Nicole börjar förbereda oss för inskolning på förskolan som börjar på måndag.

Det har känts så otroligt avlägset tidigare, och nu när det plötsligt är dags har jag verkligen blandade känslor inför det. Jag märker ju att Nicole älskar att vara med andra barn, och behöver det, så jag tror hon kommer tycka att det är jättekul. Så förmodligen kommer det vara mest jobbigt för mig, jag kommer verkligen sakna att tillbringa dagarna med henne. Vi har haft det så himla bra ihop, den här tiden när jag varit föräldraledig.

Hoppas ni har en fin kväll!
XO
Josefine

Likes

Comments

Hej fina ni!

Smygstartar igång bloggen lite med ett inlägg i samarbete med Babyshop . Inatt kom vi hem ifrån vår semester i Kroatien. Vi har haft det såå bra, men det var också så otroligt skönt att komma hem!

Nu är det dags att börja förbereda hösten, och det passade så bra att vi fick hem den här fina Ralph Lauren tröjan och söta mössan ifrån Babyshop precis innan vi åkte. Sommar är ju underbart, men jag älskar ändå höstens kläder lite mer. Stickade tröjor, mössor och fina jackor.

Jag kommer börja lite smått med bloggen nu igen, men med lite förändringar. Bland annat kommer det vara lite färre inlägg och utan engelsk översättning.

Hoppas ni har och har haft en riktigt härlig sommar!

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Jag har bestämt mig för att ta en paus med bloggen över sommaren. Just nu känner jag inte att jag har tid eller enegi nog för att det ska bli bra, så då får det bli så. Men följ mig gärna på instagram, där kommer jag fortsätta uppdatera som vanligt ♡

Ha en underbar sommar!!


// Hi loves!

I've decided to take a blogging-break during the summer. At the moment I don't have the time or energy to blog. But you're welcome to follow me on instagram, where I'll be posting as usual ♡

Have a lovely summer!!

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hur söt är inte Nicoles kanin-romper? Den kommer från Stylechild, som vi har fått äran att vara brandreps för. De har så mycket fint! Hennes mössa är från Miloves, en annan favoritbutik.


//How cute is Nicoles bunny-romper? It's from Stylechild, and we are so honoured to be their brandreps. Love their stuff! Her hat is from Miloves, another favorite store.

XO
Josefine

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen, och idag har det regnat större delen av dagen så vi har myst hemma i våra morgonrockar ♡ Det var dessa jag fick i morsdag present, visst är de fina! Älskar dem verkligen.

Ha en mysig kväll!

//Now we're back home again, and today it's been raining a lot so we've just been at home snuggling in our robes ♡ I got these on mothersday, arent they gorgeous? I really love them.

Have a great evening!

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Har varit dåligt med uppdatering det senaste, vi är bortresta så det är fullt upp hela tiden! Men jag har fått hem flera fina plagg till Nicole från bland annat Stylechild som jag kommer fota och visa senare i veckan när vi är på hemmaplan igen. Men nu är det fokus på att bara umgås med familj, släkt och vänner.

Hoppas ni har en härlig helg!

//Hi guys!

We're away visiting family, relatives and friends, so I haven't been able to update the blog for a while. But I have some really cute clothes for Nicole from Stylechild at home, so later this week when we're back I'll show you!

Hope you're having a great weekend!

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej fina!

Finns det något skönare att ha på sig än en luftig maxiklänning när det är riktigt varmt? Skulle gärna ha på mig någon av dessa på midsommar om vädret tillåter. Jag har iallafall beställt hem den första. Den i mitten är från River Island och de andra två är från Asos.

Vill så klart gärna att Nicole ska matcha i någon fin klänning, hon har fått en jättefin vit som ser ut ungefär som den i mitten från Zara. De andra två är från Livly.

Just nu sover Nicole, numera sover hon bara en gång per dag och det funkar jättebra, hon är lättnattad och sover hela natten fram till kl 9 ungefär. När hon vaknar ska vi gå till lekparken :)

Hoppas ni har en härlig dag!


//Hi loves!

I love to wear a maxidress when the weather is nice. I've ordered the first dress, and hope to wear it on Swedish Midsummer. The one in the middle is from River Island, and the other two from Asos.

Nicole got a beautiful white dress like the one in the middle from Zara, so maybe she can wear that one. The other two are from Livly.

At the moment Nicole is sleeping, now she only sleeps once a day, and its much better this way. She falls asleep easy, and she sleeps all night until 9 am. When she wakes up we're going to the playground nearby :)

Have a lovely day!

XO

Josefine
Likes

Comments

Idag är det Mors Dag och efter att ha fått Nicole har jag så sjukt stor respekt för alla mammor! Graviditeten, förlossningen och sömnlösa nätter, och all ork och tålamod som krävs efteråt. Vilka superhjältinnor vi är ändå!

Dagen började såå bra, R hade köpt underbara presenter från Livly! Det kändes ju rimligt eftersom att han fick en mugg av mig när det var Fars Dag, haha! Jag måste nog hitta på något riktigt bra till nästa gång :)

//Today is Mothers Day here in Sweden, and after giving birth to Nicole, I have so much respect for all mothers! Pregnancy, childbirth and sleepless nights, and all the energy and patience required afterwards. We are superheros for sure!

The day started well, R had bought wonderful gifts from Livly! And I gave him a mug when it was Father's Day, haha! I have to come up with something really good next time :)

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Ville bara kika in lite snabbt och tipsa om att ni får 30% hos underbara Stylechild om ni anger koden "hurray".

Idag har vi fortsatt fantastiskt väder så vi ska njuta på altanen och sen åka en sväng till ett friluftsmuseum där Nicole kan få titta på lite djur :) Ha en underbar dag!

//Hi loves!

Just wanted to tell you that you get 30% at Stylechild with the code "hurray".

We still have fantastic weather here in Sweden so today we're going to enjoy the sun on our patio and later we're going to a place where Nicole can see some animals :)
Have a lovely day!

XO
Josefine

Likes

Comments