Nicole är numera 18 månader, och det är så kul att se hur fort hon utvecklas och det händer så mycket. Hon förstår så otroligt mycket, svarar ja eller nej när man frågar henne saker, "hjälper till" med ex tvätten och vill hela tiden göra saker själv, som att ta av jackan eller ta på sig byxor. Hon har humor och brukar skoja med oss, ofta brukar hon tex kittla R under fötterna när han ligger på soffan. Men hon är också väldigt krävande, och testar gränser hela tiden! Och hon är inte stilla en sekund, förutom när hon sover.

Imorgon har vi uppföljningssamtal på inskolningen på förskolan, det ska bli kul att höra hur lärarna uppfattar henne. De berättar lite när vi hämtar henne, bland annat har vi fått höra att hon brukar krama sina kompisar mycket, det låter ju så gulligt :)

XO
Josefine

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina!

Vi har en lite tuff vecka bakom oss, både Nicole och R har varit sjuka och mitt illamående har inte gett med sig, så nu är jag sjukskriven i två veckor. Jag har dragit mig lite för att skriva det här, för jag önskar så att allt bara vore bra. Det har kännts så bra att jobba, Nicole har trivts på dagis och jag är så lycklig över att jag är gravid igen. Men hoppas på en bättre kommande vecka.

Nicoles fina outfit på bilden kommer förresten från bobblebabies.co.uk .

Hoppas ni har en härlig söndag!

XO
Josefine

Likes

Comments

Vill bara kika in lite snabbt och tipsa om att stylechild.no har 50% på hela sortimentet just nu. Vi är ju brandreps för dem och de har såå mycket fint!

Ha en fin kväll,
XO
Josefine

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hur mår ni? Vi är inte riktigt på topp här hemma, Nicole och R är förkylda och mitt gravid-illamående har kommit tillbaka med full kraft. Jag har inte fått behålla särskilt mycket mat sedan i onsdags och illamående-tabletterna har inte hjälpt. Men nu har jag varit hemma och vilat några dagar så nu känns det lite bättre, så imorgon tänkte jag jobba igen förutsatt att jag inte blir sämre. Eller att Nicole blir sämre.

Vad tycker ni om muggen på bilden förresten? :) Jag fick göra några stickers i samarbete med stickerapp.se , och denna blev bra på en mugg tyckte jag. Man kan göra allt möjligt hos dem, kika gärna in och titta på deras hemsida.

Ha en fin kväll!
XO
Josefine

Likes

Comments

Hej raringar!

Hoppas ni har haft en härlig tisdag. Jag är nu inne i vecka 22 och tänkte skriva om de största skillnaderna mot den första graviditeten hittills.

* Magens storlek. Tror att den är ungefär lika stor som när jag väntade Nicole? Viktmässigt ligger jag iallafall lika, eller snäppet under.
* Hur jag mår. Illamåendet har hållit i sig längre denna gång, förra gången avtog det innan vecka 18. Men nu har jag iallafall haft tabletter mot illamående som har hjälpt en hel del. Har börjat äta järntabletter och då verkar illamåendet ha kommit tillbaka lite tyvärr :(
* Cravings. Tyvärr inte haft några direkta cravings, däremot har jag nu kännt väldigt starkt att jag absolut inte vill äta fisk, bara tanken gör mig illamående!
* Trötthet. Känner mig tröttare denna gång, men kan ju bero på att jag har Nicole också att ta hand om :) Känner mig också mer "hormonell" men det tror jag också kan bero på att Nicole finns, blev lite mer känslig efter att hon kom.
* Oro. Känner mig kanske liiite mindre orolig denna gång, det känns iallafall skönt att ha gått igenom det en gång förut, även om det kan bli en helt annorlunda graviditet och förlossning denna gång. Nu förstår man hursomhelst mer vad som väntar efter förlossningen, längtar verkligen tills dess ♡

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Nu har jag en tävling på Instagram där man kan vinna att göra en bok hos solentro.com ♡ Jag valde att göra en fotobok med bilder från Nicoles första år, det blev såå fint!

Kika gärna in på min instagram och delta.

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej fina!

Vi är så glada att Nicole ska få en liten lillasyster :) Det ska bli så mysigt att ha två små tjejer (även om vi hade blivit glada oavsett kön).

Nu är bara den stora frågan..vad ska hon heta? Vi har flera förslag men har inte hittat något som känns klockrent. Gärna något som passar med Nicole, och som funkar i Sverige och internationellt, eftersom hon är halv-italienska. Förslag är välkomna!

XO
Josefine

Likes

Comments

Här kommer några av bilderna från vår gravid och familjefotografering. Bilderna är tagna av Henrik Mill, som också tog våra bröllopsbilder. Jag är så glad att vi gjorde fotograferingen, så kul att ha och sedan kunna visa för barnen, och jag kan verkligen rekommendera Henrik!

Ha en fin kväll!
XO
Josefine

Likes

Comments

Hej fina!

Så här har Nicole sett ut idag ♡ Mössan är från Pompomofsweden, kläder från Zara, sneakers från Adidas och grå pompoms från Scorett.

Har ni haft en bra dag? Jag är såå trött idag, så nu bloggar jag från badkaret :) Brukar alltid ta ett bad på kvällen om jag är trött, tycker det är så avslappnande. Ha en fin kväll!

XO
Josefine

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Åh jag tycker att andra graviditeten går så sjukt mycket fortare än första, när jag väntade Nicole sniglade sig tiden fram. Nu är det redan halvvägs.
Ultraljud är gjort och vi vet om det blir en pojke eller flicka :) Jag berättar det för er snart!

Jag har också tänkt skriva om skillnader mellan första och andra graviditeten, så det är också på gång. Och bilderna från gravid fotograferingen så klart!

Nu blir det snart Idol och mys framför TVn här. Hoppas ni har en mysig kväll.

XO
Josefine

Likes

Comments