Frukost <3
Så skönt att få sova ut idag. Sov faktiskt med nattmedicin för att jag verkligen behövde sova. Jag vaknar alltid vid halv sju annars så det var sjukt skönt att sova till tio. Har nästan precis ätit frulle och druckit kaffe. Nu pratar jag med bästa Bella som vanligt, hehe. Fattar inte vad jag gjorde utan henne, min bästa. Helt grymt att vi faktiskt kommit varann så nära på så kort tid. Hon och jag träffades på capio om ni missat det. Vi båda är verkligen allt annat än anorexia, vi nämner knappt de när vi pratar. Vi pratar om allt annat. En bra relation liksom.

Nu ska jag vara social igen, hehe.

Likes

Comments

Jag får ofta frågan "Hur lyckas du undvika återfall i detta tillfrisknande?". Med det tror jag att många tänker på de två gånger jag innan försökt blivit frisk, men fallit tillbaka.
Det finns ett enkelt svar på det. Det enda jag kan inse nu såhär i efterhand är att jag saknade min sjukdomsinstinkt förut. Jag förstod inte att jag höll kvar i beteenden som var vidmakthållande för anorexian. Jag trodde helt enkelt att det var normalt att göra som jag gjorde. Till exempel, jag led av strikta tvångsbeteenden i över tre år. I TRE JÄVLA ÅR. Inte en dag gick utan att jag tog minst X antal timmars promenad. Fattar ni hur jäkla inrutad min anorexia var i mig? Den hade all kontroll. En annan sak som jag gjorde fel förut var att jag aldrig började äta ALLT. Jag hade kvar en massa massa mat som jag ansåg att jag inte "gillade" eller kunde äta. De två saker var största anledningen till att jag inte kunde bli frisk, att jag föll tillbaka igen de två gånger jag blev sjuk igen. Det går ALDRIG att kompromissa sig frisk. Du kan inte äta kakan och ha den kvar. Tufft som fan är det, men man måste komma ihåg att allt anorektiskt måste bort.

Så, hur har jag gjort denna gång?
För att bara stämma av så måste jag först och främst berätta att jag innan denna inläggning mådde som sämst under hela mitt 21 åriga liv. Jag hade såna självmordstankar, var gravt underviktig, hade sår på ryggen för att benen skar i min hud, jag var riktigt jävla äckligt nära döden. Denna gång kände jag hur kroppen bara skrek på hjälp. Den var nära att ge upp. Jag satte den i ett helvete den redan varit i två gånger, klar den börja strejka. Så för att vara ärlig hade jag en störd dödsångest. Vaknade varje morgon och vart chockad över att jag levde. Min familj ringde mig flera gånger per dag eftersom dom var så oroliga. Tänk om jag bara fallit ihop ensam hemma i min lägenhet, hade ju inte funnits någon hjälp direkt.
Iallafall, jag gick in med tanken att detta blir tredje gången gillt när jag lades in. De är sant som de säger, allt går om man vill. Nu sitter inte jag här och friskförklarar mig, men fan jag har gjort framsteg jag inte kunnat gjort på fem år. Jag bröt allting när jag lades in. Jag bröt mina tvångsmässiga promenader, jag började äta allt, och fortsatte göra små och stora saker som jag aldrig tidigare vågat.

Det viktigaste är att bli medveten om sina vidmakthållande beteenden, Väljer man att gå efter dom så kan man inte bli frisk, tyvärr. Sen är de jävligt viktigt att äta efter ett matschema (samma mängd åtminstonde) och få i sig all näring. Så fort jag inte hunnit äta mycket kryper ångesten på, därför måste man hela tiden få i sig näring.

Hoppas detta gav er lite pepp och hopp, ni är bäst!

​Real me ;) 

Likes

Comments

​Äntligen helg!!!! ÄNTLIGEN. Finns nästan inget bättre än att somna utan att ha alarm, så gudomligt skönt alltså. Veckorna går himla fort ändå. Känns som att de nyss var måndag, nu är det fredag liksom. Gick faktiskt fruktansvärt snabbt på jobbet idag, trots att fredagar är min längsta dag. 
Direkt efter jobbet tog jag pendeln till väsby där syster hämtade upp mig, vi käkade lite på BK innan vi åkte till affären. Både jag och hon behövde storhandla lite så. Älskar att fylla på kyl och skafferi inför helgen så att man kan slappa hela helgen bara, hehe. Så jobbigt om massa saker saknas på helgerna. Ja, de är ju inte bara jag som känner så för de är verkligen tokfullt med folk på fredagar. Gosh. 

Nu ligger jag bara i soffan och smälter middagen med en kaffe. Försöker slappna av nu och bara vara. Jag är verkligen sämst på de. Har alltid något jag ska göra, har alltid ett mål inför närmsta timmen osv. Snacka om stressad. Haha.. 

Mina helgplaner är faktiskt inte så fabulösa direkt. Jag ska bara slappa. Är helt mör i kroppen och har sovit så dåligt senaste veckan. Ska väl va med mitt crush, med syrran och en polare. Inte alla samtidigt även om det hade varit kul att se, haha.. 
Puss på er. 

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Har precis tagit en dusch och ska strax börja smörja in mig med bus. Fattar inte grejen med att jag ställer klockan en halvtimme innan, jag duschar ändå bara på typ tio minuter MAX. Har alltid varit en snabbduschare. Fattar inte alls de där med att stå och duscha i över en timme, hehe. Rastlös som jag är. Nej men nu har jag sjukt mycket tid över till att göra ingenting..
De är riktigt skönt att de är fredag idag iallafall. Jag behöver min sömn nu känner jag, har varit helt misslyckat med den i veckan. Blir så uppe i varv av allt så när jag väl ska sova är jag inte sömnig. Väldigt jobbigt faktiskt.

Ja, nu ska jag väl sätta igång och fixa mig tänkte jag. Hörs sen😘

Likes

Comments

Fan vad chill, är helt mör i kroppen efter denna dag. Redan imorse kändes de som att jag halvsov hela resan till jobbet.. Sånna dagar vill man bara ligga i sängen, men trots de tog jag mig igenom dagen. Yey.
När jag kom hem nyss så lagade jag mat på seriöst 10 minuter. Så hungrig var jag, haha. Men jag jobbar ju till eftermiddagen och brukar äta lunch när jag kommer hem direkt, så är alltid sjukt hungrig. Blev förvånad när jag kolla på klockan och insåg att det bara gått tio minuter.
Nu ska jag göra iordning lite kaffe efter maten.

Likes

Comments

Efter mycket om och men så kände jag att jag ville börja om igen med bloggandet, men på en ny blogg. Vill få en fräsch nystart helt enkelt. Många har klagat på att min andra föredetta blogg stod tom, men de var lite meningen.. Den var så sjuk och tråkig!

Ja hörni, sen jag skrev ut från avdelningen den 16e Augusti har de hänt en hel del minst sagt. Jag jobbar nästan heltid, jag äter verkligen ALLT dvs utan några rädslor, jag har tagit tillbaka kontakten med flera olika vänner osv osv. Skulle kunna hålla på i en evighet för de friska livet har gett mig allt och lite till. Tredje gången gillt liksom. De är fantastiskt att inte ens känna något "sug" till att bli sjuk som jag gjort i tidigare tillfrisknanden.
Bortsett från de lilla av anorexin som snart är borta väck så mår jag bra. Faktiskt helt okej förutom att jag är ganska trött efter jobbet, hehe.

Hoppas ni fortsätter följa mig här vänner. Puss.

Min dagliga outfit, haha 😉

Likes

Comments