View tracker
View tracker

Jag älskar min vackra tall som jag köpte från Halens, och mina fina julkulor från ica home. Pepparkakorna kan man köpa på mitt jobb, och i förra inlägget berättade jag vart de andra julkulorna var köpta. Yankee candle ljuset är köpt på butik Lime

Likes

Comments

View tracker

Titta vad jag har köpt!
Jag älskar dessa, jag är på riktigt förälskad i mina nya julgrans"kulor". Köpte enhörningarna på rusta, och nötknäpparen på hornbach!
Enhörningarna kostade 40:- men jag är inte säker på nötknäpparen... kanske 29:-? Jag väntar på jättefina julkulor som jag köpt på ica home också, dom kommer förhoppningsvis denna veckan. Rosa/guld 38st för 129:- hur billigt? Sedan köpte jag 12 glittriga guldhjärtan från ica home också, jag tror dom kostade 59:-. Jag har letat och letat efter julkulor som är fabulous. Tänk att jag skulle hitta på dom rusta, hornback och ica home? för jättebra priser.

Fick även ett sms att min julgran har kommit från halens, så den ska jag hämta efter jobbet! Alltså ni förstår inte hur fin den granen är som jag har köpt! här hittar ni granen: JULGRAN

Likes

Comments

Har ni sett mina nya fina Dr martens som jag köpte i måndags, dom är fodrade med något syntetiskt material. Årets snyggaste vinterkängor!

Likes

Comments

Min pojkvän måste verkligen älska mig.. I tisdags ropade han på mig från nedervåningen, och sa att jag skulle komma ner till köket (vi har en övervåning). Det lät verkligen som något hade hänt, så jag skyndade mig ner. Då hade han varit och köpt advent calendar deluxe till mig från the body shop! Min älskade prins, gud vad jag älskar honom..

Han hade även köpt en duschkräm, handkräm och en liten guldkanin i choklad! kommer lägga ut mer bilder på det jag fick och även hur kalendern ser ut inuti. Sedan kommer jag lägga ut varje dag fram till jul vad som befinner sig bakom varje lucka! <3

Likes

Comments

I måndags var jag ledig från jobbet, då passade jag och mamma på att åka in till Göteborg och handla dom sista julklapparna. Då alla i min familj/vänner läser min blogg kan jag inte lägga upp bilder på julklapparna jag fick med mig hem! Men fick med mig nytt och fräscht smink till mig själv iallafall!

Likes

Comments

Syns det att jag gillar färgen rosa eller?
Macbook Pro-skalet har jag köpt i en Apple-butik, tror det kostade ca 499:-. Telefonen är en rosa iPhone 6s Plus i färgen rosa såklart. Telefonladdaren är också köpt i en Apple-butik, den kostade 299:-. Hörlurarna har faktiskt en väldigt rolig historia.
När jag var 16 år alltså för 6 år sedan, så var jag i Skottland och där hittade jag ett par urbanears i ljusrosa inne på urban outfitters. Blev helt kär i dom. Men då hade jag precis köpt ett annat par hörlurar, så jag struntade i att köpa dom. Sedan dess har jag ångrat mig över det och kollat som en galning efter rosa Urbanears... Men så tillslut gav jag upp och köpte ett par svarta i slutet av augusti. Då kommer självklart dessa in i rosa efter 6 år.. Så jag var tvungen att köpa dom även i rosa!

Likes

Comments

Instagram@josefinenartell