Godmorgon! eller ska jag kanske säga god förmiddag?

Sitter på jobbet och känner mig sjuk, ont i kroppen och halsen, vill inte bli sjuk nu när det är midsommar imorgon :( Men förhoppningsvis går det över om jag lägger mig tidigt och dricker massa vatten och äter ingefära. Annars har jag inte planer alls faktist inför imorgon, har iallafall köpt en klänning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I söndags åkte jag och Maria till Alingsås för att kolla på Karita när hon tävlade i bikini fitness. Alltså hon rockade verkligen sönder scenen. fucking Queen!

Jag är så stolt över henne, hon har verkligen kämpat. Dessutom, har ni sett någon snyggare? det har iallafall inte jag!

Likes

Comments

Vad tycker ni om mina nya inköp?
Finns bara en jag känner som gillar bebis ansiktena, och det är min kusin. Annars tycker de flesta att dom är skit läskiga eller rent ut sagt fula. Men jag ÄLSKAR dom, helt förälskad. Men jag är ju känd för att gilla konstiga saker också heheheh. Vad tycker ni? fula/coola


Påtal om någon annat visst är Elsa världens finaste <3

Likes

Comments

Har ni sett något sötare? Mamma har skaffat sig världens sötaste valp!
Det är en mittelspitz, storleken större än pomeranian. Han är verkligen världens finaste

Likes

Comments

Hej på er alla mina finisar!
Jag är tillbaka, det har varit så himla mycket det senaste så jag har varit tvungen att lägga bloggen åt sidan.
Men jag vill verkligen börja försöka igen. Jag har så mycket jag vill berätta och visa er!

Likes

Comments

Går igenom mina gamla skolarbeten, varför jag går igenom dom är den stora frågan. Jag hatar skolan. Från djupet av mitt hjärta, det var plågeri varje dag att ta mig dit. Jag skolkade var och varannan dag, och det roliga är att nu när jag äldre och blivit mer vis, så kan jag faktiskt erkänna att jag ångrar inte ens mitt skolkande. Ångrar dock att jag skolkade högstadiet, men gymnasiet inte en chans. Deppigaste klassen någonsin, självklart fanns det flera guldkorn som gjorde det värt att åka hela vägen från mig till Göteborg, men klassen i säg borde ha blivit nominerad till Sveriges deppigaste klass.
Men som sagt, saknar ändå mina fninisar!


Lite snabb fakta om bilderna på min vackra vän Jessica. Dessa bilderna är från mitt gymnasiearbete, jag gjorde en väggkalender. Så bilderna ska föreställa olika månader. Bild 1 är tillexempel maj månad osv.

Likes

Comments

Som jag skrev igår i ett inlägg så fuskade jag igår, åt socker mitt i veckan. Men vem tackar nej till glass och bär en solig onsdags eftermiddag? inte jag iallafall

Likes

Comments

Gick förbi posten imorse innan jag gick till jobbet för att hämta ut ett paket, en hel låda full md massa gott!
Veganska choklader, olika te ja massa gott! Så nu på lördag kommer det bli sockerkick

Likes

Comments

God eftermiddag!
Slutar alldeles strax jobbet nu, har varit en väldigt bra dag idag. Solen har skinit och dom små fåglarna har kvittrat!
Vid kl 16:00 bjöd Åsa på glass och bär, ska egentligen inte äta socker. Men kunde inte tacka nej till detta frestande erbjudande! Tog några fina bilder på fikan. Kan lägga upp dom bilderna imorgon.

När jag kommer hem idag är det städa som gäller, dammsuga, moppa och vädra, och även fixa tvätten också. Så kvällen blir inte jättespännande. Puss och kram på er mina älsklingar <3

Likes

Comments

Instagram@josefinenartell