View tracker

Japp, ni läste rätt! Gry fick magsjuka idag... jag har vart i Hudiksvall på förlossningen på praktik, började 14 och skulle sluta 22. Klockan hade inte ens hunnit blivit fyra förrän Sebben och Celine skickade att Gry kräktes.

Som tur var så åkte Pär hem från Uppsala å bytte av S å C, jag hann vara med under en förlossning och lite mer intressant innan jag for hem, bytte av Pär som åkte tillbaka till Uppsala.. ja ni hör ju! Vilket meck....

Nu ligger vi i soffan, vakna sen två timmar tillbaka, Gry är rätt pigg, ville duscha så nu är vi fräscha. Har druckit lite vatten som vi får se om hon får behålla.

Vi har pratat om att lämna napparna till tomten på julafton men nu blev det verkligen läge! Så vi har slagit in napparna och hennes napplåda så ställde hon ut det på bron i väntan på att tomten hämtar i natt.. så nu väntar jag på att hon ska somna så jag kan hämta paketet och ställa dit ett paket från tomten, som tack 😊 häll tummarna att det här går bra nu!

På återseende

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår natt, 1 december 00.01 släppte Adidas en dress i samarbete med Mini Rodini, eftersom det är två av mina favoritmärken så kände jag att jag måste försöka få tag på en, nu visste jag att det skulle bli svårt.. Dock inte hur svårt...
Jag satt beredd med dator och telefon när klockan slog över och det gick att beställa, 00.01 lades min order, de som la 00.03 blev utan för då va de redan slut. Så jag hade tur! Men, såklart finns ett sådant, fick jag bara tag på en till Elton.. Gry får väl ärva sen då.

Ögongodis


Likes

Comments

View tracker

Elton älskar lego city och brio tågbanor än, så det är ett hett tips :)

Elton behöver byxor och det han då vill ha är tights i olika färger och former. Det älskar han! Han önskar även en lightbox lika som Gry har ;)
Paw Patrol är väldigt populärt! Mössan från Mini Rodini har han själv sagt att han vill ha :)

Likes

Comments

Lite smått och gott! Hon älskar allt med Dc Mcstuffin, vet dock att hon får lite sånt. Även pippi är en stor favorit :) Klicka på bilderna för att komma till butik :)

Här finns en del tips som både Gry och mamman skulle blir jätteglada för ;)

Likes

Comments

Den här veckan har gett tillbaka en del energi. Jag har vart ledig i stort sett hela veckan, ledig från praktiken alltså. Plugget är fortfarande kvar men det jag låg efter med har jag kommit i kapp med och det känns riktigt skönt.

Sen vet jag av erfarenhet att december brukar vara en bra månad, den där jäkla november kan man nästan hoppa över. Är det fler som känner lika? November - depressionernas månad?

Jag knåpar ihop önskelistor till barnen så håll koll så kommer det, om inte idag, under helgen iallafall.

So long!

Likes

Comments

Pratade precis med min pluggkompis, min bästa Anna, hon släppte precis bomben att hon inte kommer kunna fortsätta plugga just nu. Min gnista försvann, kändes nästan som att hjärtat gick sönder en skvätt. Vi som har vart partners in crime i snart 2 år och nu inget mer! Jag kommer inte kunna ta examen med henne, inte kunna skriva c-uppsatsen med henne.

Åh vad ledsen jag är! Men vad är då inte hon?!

Aja, hoppas på det bästa.

So long


Likes

Comments

Elton fick en snilleidé ikväll, jan skulle leka Dajdalos i labyrint. Han tog en massa garn från hans pyssellåda och knöt det mellan dörrar, skåp, element, kamin mm. Va ju superkul tyckte båda barnen... Tills att Elton hamnade lite tokigt med trådarna och Gry knuffade till honom. Han fastande med trådarna på halsen... Han fick jätteont och shit hur han ser ut!

Stackars älskling

Han blev väldigt rädd att han blödde, just nu är blod väldigt läskigt!

Likes

Comments

Idag har vi firat vår storkille här hemma! För 5 år sedan föddes han, vår älskade Elton ❤️

Så liten å så go!

Det enda han önskat sej är en elbil, en röd Mercedes.. vi har letat runt på nätet och vi hittade en Ford Ranger som det gick att öppna dörrarna på, öppna dörren på flaket samt att packa i "motorhuven". Stor å plats för två barn så vi slog till!
Efter mycket strul, telefonsamtal å en ivrig morsa som ville ge sin son presenten idag när han fyllde, fick jag tag på bilen och åkte till Alfta frakt å hämtade den igår.


Två mycket nöjda barn 😊

Min fina kille, såå nöjd han va ikväll efter den här dagen ❤️

Likes

Comments

Jag, mamma å barnen åkte till Gävle igår fr att mysa på hotell. Först gick vi på stan en sväng å shoppade lite grann.
Elton hittade ett par skor på polarn o pyret som han ville ha så av blev glad! Äntligen ett par som dög 😬

Vi beställde mat på room service så vi höll oss på rummet hela kvällen, barnen lekte med nya leksaker och jag å mamma spelade Bingolotto, ingen vinst dock!

Nu väntar frukostbuffé 👌🏻

Likes

Comments

Då första praktikplaceringen inom äldrevården är klar, både i praktik å teori, har jag nu väntat på betyget å idag kom det äntligen!
VG på båda momenten!! Gissa om jag är glad, nöjd, stolt... ja allt!
Praktiken kände jag på mej att det skulle bli VG men teorin är ju så jävla svår.. tydligen så funkade det ändå!

Idag boostar vi lite självförtroende då jag är så jäkla glad!👄

Likes

Comments