Dagen D för vår lilla tjej är äntligen här! Som hon väntat och längtat... Idag fyller hon hela 3 år!

Likes

Comments

Idag hade jag tenta i kurs 8, den sista i termin 4. Det gick galant! Den va väldigt svår men klarade mej med god marginal, tack och lov! Det är så skönt när man är inställd på omtenta då det känns som att man inte kan något alls.. Och så klarar man det.... Den känslan!

På måndag påbörjas termin 5, näst sista terminen! Shiiiit.... Galet vad fort detta gått alltså.

Den kursen som påbörjas nu ser jag verkligen framemot, akutkurs. Jag ska göra VFU på ambulansen under några dagar, hoppas det går bra. Jag ser framemot en massa ny kunskap!

Nu ska jag sova, god natt på er fina!

Likes

Comments

För tre år sedan så låg jag på förlossningen och hade förjäkla ont! Trodde just då att jag aldrig skulle överleva och få ut ungen... Envis var hon och ville knappt ut, men jag va minst lika envis och 42 minuter senare är hon född. Vår lilla Gry, älskade lillskit som visade redan då hur envis hon skulle bli!
En tjej med stor vilja, jävlaranamma och en riktig gotjej är det vi ska fira ordentligt imorrn!


En liten tjej, alldeles färsk! Så mycket kärlek!

Hon har blivit firad redan ikväll utav sina bästisar, Billy och Lovis med familjer. Vi bjöd på tacos och fika, gjorde en frozen snickerscheesecake till efterrätt som va helt galet god! Gry fick så fina presenter, tack :)

Imorn väntas släkten komma på kalas, väldigt uppdelat över dagen och inte alls många då det är en hel del bortfall pga olika saker.

Nu ska jag slå in presenten till Gry, tror hon kommer bli jätteglad :)

Likes

Comments

Ja detta är inte sant!!!
Jag fick tillbaka min uppgift i psykiatrin som jag skickade in förra veckan, räknade stenhårt med komplettering för jag va inte alls nöjd med den. Öppnade upp betyget och fick se det, av reaktionen att döma, helt jävla sjukt!! VG, väl godkänt! Det högsta vi kan få! Jag är glada, stolt och fick tillbaka lite glädje till plugget!

Till en annan sak hör att jag inte alls va taggad att göra vfun inom psykiatri då jag har stor respekt och nästintill lite rädd för människor med en psykisk diagnos, FEL AV MEJ! Jag erkänner! Alla kan inte dras över en kam, för att man läser i tidningen när ett våldsbrott skett och personen som utfört brottet led av en psykos vid tillfället, så tror man i folkmun att alla med psykoser är farliga.
Jag har efter vfun och förra kursen lärt mej så otroligt mycket inom psykiatrin, de olika diagnoserna och framförallt.. De är också människor. Precis som Du och Jag.

Så att jag lyckats vända min rädsla till något positivt och dessutom tagit en stor lärdom av detta så är jag väldigt STOLT över mitt betyg!

Ha en fin dag peeps!


Likes

Comments

Idag är barnen tillbaka på dagis, jag pluggar.. Vi är tillbak till vekligheten kan man säga!

Det är inte lätt att vabba med två barn som är frisk förutom prickarna som vi inte vågar avgöra om alla är torra.. Så igår tog jag mitt tålamod och erbjöd kidsen att baka!
De blev såklart jätteglada! De ville baka chokladbollar till Grys kalas på lördag. Och faktiskt så gick det jättebra. Alla blev inte så vackra men de är gjorda med väldans mycket kärlek!

Medan de lekte för sej själva passade jag på att göra bullar!

Nu måste jag återgå till mitt tentaplugg innan barnen ska hämtas.

Ha det gott

Likes

Comments

Är man skrockfull så är inte detta någon bra dag. Men med 30 minuter kvar av självaste fredag den trettonde vågar jag nästan säga att inget tokigt, hemskt eller konstigt hänt oss. Mer än att Elton är jättepåverkad av sina vattkoppor och har gråtit halva kvällen för att han har ont i munnen. Jag drog en snabb koll och insåg att han har typ 10-12 vattkoppor i gommen och på tungan, inte konstigt att han är ledsen.

Ja så där är vi, vattkoppor för hela slanten! Helt otroligt att både Elton och Gry lyckades få det med några timmars mellanrum. Vilket jag är väldigt glad över. Gry har legat steget före. fick prickarna först, blev rätt sjuk av det och va väldigt sliten. Men nu har Elton kommit ikapp som sagt och Gry är faktiskt bättre nu ikväll. Men det kliar ju såklart, vilket inte är så konstigt om ni skulle se hur de ser ut..
Jag är lite orolig för vissa av Eltons koppor, de ser inte alls fina ut och han verkar ju ha rätt lätt att få svinkoppor så vi får väl hålla tummar och tår att inga elaka streptokocker eller stafylokocker får fäste och börjar gro i vattkopporna.


Fredagkvällen tillbringades med mami och kidsen. Pappan jobbade sent och morfarn jobbade så då bjöd vi ner mormor på Pulled Chicken.
En mysig kväll :)

So long!

Likes

Comments

Kollar på "Tillsammans mot cancer" som går på 4:an. Kan ärligt säga att jag hatar cancer! Finns inget som berör mej så mycket som cancersjuka människor, barn som vuxna!

Gå in och bli månadsgivare ni oxå!


Tilde De Paula är så fantastisk som programledare för denna gala, så rätt person på rätt ställe.


Kärlek till er

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår vankades 30-års fest, vi höll till i Freluga på Hilmas. Va där i stort sett hela dagen och dukade, pyntade och lagade mat.

Kl 18 började gästerna dyka in, minglade runt tills alla kommit på plats sen åt vi en fantastisk god buffé! Tror alla gillade maten.
Vi åt, hade lite olika quiz och hade förbaskat trevligt. Efter 21 började ett inhyrt band å spela, härlig musik! Ingen direkt partymusik å dansstämnimg men det va bra.
När bandet gjort sitt tog Spotify över och det va låtar som gästerna fått önskat, två låtar de aldrig vill sluta dansa till, det blev en bra blandning på musik och många dansade!

Det va ett fenomenalt tal utav min föredetta kollega som jag lärde känna när jag va 15 år. Så rörd jag blev!
Mina närmsta vänner hade gjort om Lena PH's "det gör ont" om mej och sjöng för mej. Ögonen blev tårfylld, så jäkla bra!

Just det, temat för kvällen va glitter och glamour, alla va mycket fina! Några gick all in på glamour och andra gick all in på lite mer skämtklädsel 😘😂

Hursomhelst, kvällen va outstanding! Kommer sent att glömma denna kväll och är otroligt tacksam för hur många fina människor jag har runtomkring mej ❤

Jag önskade mej denna fest och fick den, men inte nog med det.. De skämde bort mej med väldigt fina presenter oxå ❤

Festen höll igång länge och många, även jag, blev väldigt fulla.. Men är det fest så är det!

Tusen tack till ER ALLA som hjälpte till och var med under kvällen! Är er evigt tacksam ❤

Likes

Comments