Simple life

Sovmorgon ända till klockan sju idag och sen vart det full rulle med att få i alla frukost, packa, göra oss iordning och komma iväg. Blev en heldag hos fina @emelieastemo och Marcus med god mat, fika, massa prat och planering samt ett besök i vallastaden. Nu laddar vi med kaffe inför en spelkväll 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De senaste veckorna har verkligen gått i ett och efter en dag som denna ska det bli såå skönt att spendera kvällen i soffan. Missförstå mig inte, att ha ett fullspäckat schema och ständigt vara igång är det bästa jag vet. Jag behöver få utlopp för alla tankar, idéer och kreativiteten och att dessutom få göra något jag älskar är såå kul!

MEN återhämtning är viktigt så nu ska jag äntligen andas lite och ladda för en toppenhelg. Tur för mig att jag kan jobba från soffan 😍

Likes

Comments

Igår var det regn och rusk och idag dalade de första snöflingorna ner. Hittade en fin vattenpöl i kärlekens tecken igår och gissa om sambon skämdes när jag stallde mig mitt på parkeringen för att fota marken..

Likes

Comments

Sådär pepp var jag imorse när fredagsfeelingen var maxad. Sen dog den ut på jobbet och har ännu inte behagat infinna sig igen. Men ikväll ska vi ut och käka och så det ändrar sig förhoppningsvis!

Likes

Comments

Igår kom min fina Emma över på myskväll, vi käkade massa gott, pratade skit och provade mina nya ansiktsprodukter. En så mysig kväll ❤️

Likes

Comments

Helt plötsligt är det ny vecka och man undrar ju vart tiden tar vägen?!

Började dagen med minus på sömnkontot och skrapa rutorna på bilen så var inte alltför pepp på denna tisdag. Men nu skiner solen och det känns ändå som att det kan bli en ganska bra dag. Ikväll är sambon borta så ska mysa med barnen och jobba lite!

Likes

Comments

Mat & bak, Simple life

Vilken skön söndag och vilken bra start på November månad! För ovanlighetens skull var det inget fullspäckat schema som gällde idag utan vi var bara hemma hela familjen och tog det lugnt, välbehövligt kan jag lova. Jag har just inte gjort så mycket mer än att börjat med lite förberedelser och planer inför mitt nya projekt som det kommer komma mer om framöver!

Lyxade till förmiddagen med lite fika, blev mini cheesecakes idag och Lilleman hade svårt att vänta

Likes

Comments

Nu är det ganska precis 3 år sedan vi blev husägare. Vi gjorde såklart som så många andra och köpte ett renoveringsobjekt i tron om att det skulle bli så mysigt och passa oss så bra.. vilket det gjorde, de första 3 månaderna. Sen dess har det mest känts som ett tungt måste då den långa ToDo-listan aldrig verkar ta slut. Men skam den som ger sig, förr eller senare blir vi nog förhoppningsvis "klara".

Kontoret/gästrum låg långt ner på listan men nu börjar det bli lite hemtrevligt, vilket känns ganska skönt med tanke på att jag börjat spendera mer och mer tid här inne. Här är mitt lilla workplace, får duga tills jag har tid att ge det lite mer kärlek och omtanke.. skänk mig gärna tips och inspo hur man kan få detta mer cozy!

Likes

Comments

Simple life

Denna dag blir bara tyngre för varje år då antalet saknade ständigt stiger. Känns som vi har alldeles för många ljus att tända.

Men samtidigt är det så otroligt fint när det brinner ljus på var och varannan grav och det känns fint att ha en dag då det är okej att fokusera på de som inte längre finns kvar hos oss.

Likes

Comments

Idag var en såndär dag när just ingenting flöt på så fredagsfeelingen existerar inte alls just nu. Ganska fint att få komma hem till glada barn och en kopp kaffe då kan jag lova!

Nu laddar vi inför en topphelg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

X antal år senare och nu sitter jag här igen, med datorn i knät och bloggar mitt i natten. 
Just nu känner jag mig lite mer som mig själv igen.

Likes

Comments