Idag bestämde vi oss för att göra något som Lily älskar, att bada. 🐳 När vi var i stugan igår blev hon supersur och förstod inte varför hon inte fick bada i sjön, så idag besökte vi Kristiansborgsbadet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Moseskorgen på gungstativ är uppe och bäddad. Nu saknas bara lite förvaring och någon mysfaktor💗

Likes

Comments

I söndag hade vi bestämt med mina bästa vän och Lilys gudmor Matilda att äta middag hemma hos henne. Lite konstigt tyckte jag eftersom det:
1. Sent att äta då Lily går och lägger sig kl.19.
2. Osmidigt att äta där hemma, då Lily kladdar 😂
3. Vi brukar nästa alltid vara här just pga. Lily.

Men jag svullnade även upp rejält på bröllopet och mådde allmänt skit i söndags men Tobbe övertalade mig att det kunde vara mumsigt och mysigt att få äta borta och bli lite ompysslad. Väl hemma hos Matilda stod de flesta av mina nära och kära. Några som saknade av olika anledningar men som skickade så mkt kärlek ändå. ❤ jag vet aldrig hur jag ska kunna gengäld allt detta. älskar er mest!

Massor av tårar, kärlek, god mat, tårta och underbara presenter till vår älskling i magen. ❤ Ett  underbar slut på helgen! 😍

Likes

Comments

Kan man längta mer efter bebis nu..
Denna dag i graviditeten med Lily gick vattnet och hon kom mer än 48h senare. Har så mycket onda oregelbundna sammandragningar just nu, vilket jag aldrig hade med Lily. Vill bara ha ut bebis nu. Boar på här hemma. Tvättat fönster, bytt gardinstänger och gardiner i vardagsrummet idag.  Jag möblerade även om lite idag när Lily var på förskolan för att plutten ska få ett eget litet hörn där nere. Vi bor ju ganska så litet,  så vi anamar alla smarta "baby compact-living" just nu. 😂 kan visa er bilder imorgon då boande fortsätter.

Likes

Comments

I lördag var vi bjudna på bröllop i Sätra brunn
mellan Tobbes kusin Josefin och hennes sambo Henke. Superfin borgerlig vigsel utomhus med vänner, familj och släkt. Som sedan följdes upp av mingel, quiz, middag och massa dans i Sätra brunns fina lokaler. Gillar man "shabby chic" stilen är det verkligen ett ställe att rekommendera. och Josefin hade gjort all dekor och alla blomsterarrangemang själv. Så fint, personligt och genuint 💗

Likes

Comments

Idag var sista inskolningsdagen när vi är med och Tobbe körde inskolningen. Allt gick toppenbra och han fick henne att somna i en vagn. 👍 Tycker det är toppen att Tobbe själv erbjöd sig att ta en dag då han får lite mer insikt i hur och vad de gör under en dag. Hämtade bönan nyss och hon sov när jag kom och alla andra barnen var vakna! Men bara nybörjartur att hon sov 2h tror jag. Imorgon är det dags för lämna henne och hon får vara själv första gången.

Likes

Comments

Idag var det som sagt dags för andra dagen på föris. Vi skulle få stanna till kl.14 och de innebar att sova kvar efter lunchen. Bus, samling och utevistelse. Till lunch serverades PastaCarbonara och Lily älskade det. Hon tog om flera gånger! Sen blev det dags för att prova sova ute i små gulliga bås. Men nej.. Hon låg i båset men hon låg och garvade. Men ni vet, bara fjantade sig. Frustrerande då lunchvilan till 97% aldrig är ett problem hemma. Väl hemma somnade hon efter 2min!!!!! Imorgon ska tobbe prova på inskolningen då jag ska till Mvc bland annat. Hoppas han lyckas bättre

Likes

Comments

Så va dagen här, nu börjar första steget i livet utan mamma och pappa för vår älskling. Första dagen på förskolan. föräldraraktiv inskolning, vilket innebär att en förälder är med 3dagar första veckan, innan mån lämnar barnet. idag va det 3 h med bus, samling med fruktstund och sång, lek, lunch och sen hejdå. Allt gick så bra och Lily brydde sig knappt om mig. 😂💕 imorgon ska hon få prova sova middag där oxå. Fortsättning följer 👍

Likes

Comments

Alla Lilys koppor har nu torkat! 🙏🙌 Så egentligen kunde hon börjat på föris idag men ville vara helt säker. Så förhoppningsvis får vi komma redan imorgon, ska ringa efter lunch när barnen sover så jag inte stjäl pedagogernas uppmärksamhet från barnen.   


Uppdatering kl.13:40 : Lily börjar imorgon 😍

Likes

Comments

Åh snart är denna underbara helg hemma hos mina föräldrar över. Tack för all hjälp med min älskade prickiga korv som bara har några koppor på fossingarna kvar  💕 så på tisdag får jag ringa förskolan och boka ny inskolning!

Lily är inget sådant barn som ligger däckad när hon är sjuk utan snarare tvärt om. Full rulle hela tiden🙂 älskar att rymma ut i alla väder 🌧☂️☀️

Fick även lite egentid med en promenad i solnedgången med min första bebis, min tibetanska spaniel Zessan som vi köpte när jag fortfarande bodde hemma. När jag flyttade till stan trivdes hon inte så hon blev kvar hemma hos mina föräldrar istället 💕Så himla skönt att få 40min för sig själv, så underskattat! Måste verkligen bli bättre på att komma iväg själv, oavsett om det bara är för 20min.

Likes

Comments