Header

På mors dag som var för någon vecka sedan ordnade jag och mina syskon en mumsig brunch med massor av gott till vår kära mamma. En av dom bättre bruncharna helt klart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har jag äntligen bokat Summerburst i stockholm! Sist jag var där var 2013 och sedan dess har jag velat tillbaka men det har aldrig blivit av. Så är extremt glad att det blev av i år, som jag längtat!

Likes

Comments

​Längtar alltid till helgerna då jag har mina ätardagar. Har bestämt mig för att ha 2 dagar i veckan där jag får äta vad jag vill då jag har väldigt lätt för att äta sånt som man kanske inte ska äta av för mycket. Har lyckats hålla denna rutin ett tag nu och ska försöka hålla den någorlunda. Jag tror mycket på att man kan äta allt men med måtta, så länge men håller sig aktiv. Jag älskar att äta, det kommer jag alltid göra. 

Dessa american pancakes gjorde jag förra helgen, så goda. Receptet kommer från Roy Fares nya bok, rekommenderar den!

Likes

Comments


Halloj, det var nu ett bra tag sen jag bloggade så kände att det var dags igen, mestadels för att ha ett ställe där jag kan få dela av mig om allt jag känner för. Så bloggen kommer innehålla mycket bilder på allt jag gillar, vilket är mycket. Resor, mat, bakning, mode, inredning osv. Lite av allt helt enkelt. Kommer även lägga till lite tips och recept om det mesta.

Nouw är nytt för mig så ska bli kul att testa!

Likes

Comments

Instagram@josefinelorenc