Header

Idag har vi varit nere i stan. Vi tog oss en runda. Solen sken och vi trodde de va okej väder men det va svinkallt.
Det har varit mysigt ändå med alla julstånd, människor och julatmosfären i stan.
Vi håller på att spela in en vlogg till vår kanal - josse & danne.
Den kommer upp ikväll!

En varmchoklad fick värma våra kroppar lite. Mycket folk på espresso house, men så är de vintertid.
Leon har precis däckat i vagnen (äntligen) och vi ska hem och slå in lite julklappar, filma och fixa mat!

Likes

Comments

Godmorgon!
Här steg vi upp tidigt, jag och Leon då. Närmare bestämt vid halv sju. Då hade Leon fått sin sömn och jag skulle egentligen haft sovmorgon men jag gick upp med Leon. Hade redan då legat vaken en stund, kunde inte somna om. Behövde mina mediciner så va likabra att gå upp.
Nu sitter vi i soffan och myser till lite barnprogram och Leon leker med sitt duplo lego han fick i 1års present. Roligt att se han tycker om det.

vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Godkväll!
Våran dag har gått i ett faktiskt. Gick och la mig tidigt igår, kände mig redan då superkass. Vaknade imorse och kände mig inte kry nog för att jobba. Jag ringde och sjukade mig och sen satt jag i kö till vårdcentralen..
Flera timmar senare gick jag från vårdcentralen med infon att jag har en inflammation i halsen och måste äta medicin för att svullnaden och de ska lägga sig. Jahapp. Jag som inte varit dålig på så länge. Aja, bara att ta detta med. Hoppas jag mår bättre till jul men det tror jag nog.

Leon har precis badat och innan dess åt vi middag.
Har varit och skrivit på papper på mitt nya jobb också! Woho. Har numera två jobb, hehe.

Min lilla gosse igår på väg hem från föris ❤❤❤

Likes

Comments

Godmorgon!
här sitter jag och väntar på bussen. Bussen körde 4 minuter tidigare och tack vare de så missade jag den. Störigt när de inte kan hålla tiderna, men Skånetrafiken är sämst så det är ingen nyhet.

Snön faller som bara den men jag tycker inte direkt det är lönt. Det är jätte blött överallt från allt regn och dessutom plusgrader. Kunde dom inte sparat snön till jul istället?

Lucia firandet på dagis igår var mysigt. Leon ville inte gå hem från förskolan utan sprang hela tiden tillbaka in. Efter många om och men gick vi hem.
Både Leon och jag somnade tidigt och det var behövligt då jag inte känner mig helt kry. Jobbigt med alla dessa små förkylningar...

Nej, nu kommer strax bussen som ska ta mig till jobbet.
Ha en fin dag :)

Likes

Comments

Likes

Comments