Header

Nu kommer många av er tänka: nej ni är inte hemlös, ni har tak över huvudet. Och ja, ni har så rätt! Vi har tak över huvudet. MEN vi är inneboende, vi har inte vårat eget place, vårat eget utrymme, våra regler eller våra rutiner. Det tar så hårt på krafterna, så ni anar verkligen inte hur skönt det känns och säga detta: 1/12:e flyttar vi in i huset. Huset min hund å mina barn ska få växa upp i. Huset jag tillsammans med min fina sambo ska skapa minnen och en framtid i. ❤️

Likes

Comments

⚪️⚪️ DELA GÄRNA DETTA INLÄGG SÅ DET NÅR UT TILL FLER!!! ⚪️⚪️

Några av er vet om att jag och en tjej vid namn Julia startade en grupp för 1.5vecka sen som vuxit rätt snabbt ( https://www.facebook.com/groups/325548974503978/ ) Gruppen går ut på att hjälp behövande. Vi lottar varje fredag ut en slant till dem som inte har (dom uppvisar konto utdrag och kvitto) Just nu har vi en insamling som heter "Julfirandet". Den 1/12:e flyttar vi in i huset. Och jag kan inte le på julafton och veta att så många går ute och är ensamma. Vi kommer inte fira med våran familj och har plats över!! Jag har fått sån otroligt fin hjälp av människor när jag varit i nöd & nu vill jag ge något tillbaka! Mitt hjärta gör ont. 🙏🏼 Våran insamling går ut på att så många som möjligt ska få komma till oss och fira jul, och kanske t.om få en liten present var. ❤️ Just nu är det fyra vuxna och två barn som vill komma! Men vi har ju inte råd med allt detta själv. Finns det någon i min gemenskap som vill bidra så swisha valfri summa till 0761412339 och Märk med "julfirande". Varenda krona räknas kom ihåg det, även om det bara är 1kr. Allting kommer självklart att redovisat. För mer info, skriv i PM.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har ni chansen att påverka vad bloggen ska handla om och inte.

​Kommentera gärna här under om erat svar är ​ANNAT

Likes

Comments

Det finns ingen förälder som inte kan hålla med mig om att spädbarnstiden är den mysigaste tiden. Även om man gärna längtar tills dom små krypen kan gå, stå, prata osv. Men tiden går så fort, så jag tänker ta vara på varje sekund med mitt hjärta nu. För det är faktiskt sista gången för oss. Jag och Robin känner oss nöjda med 3 barn, och har beslutat oss för att Xander är sista även om barn är hur mysiga som helst! Nu vill vi se dom växa upp så dom kan servera oss saker sedan som vi hela tiden serverar dom 😉 haha.

Bjuder på två bilder ifrån just nu i skrivande stund ❤️

Likes

Comments

Kände föratt upptadera lite, eller kanske, släppa lite känslor kanske man ska säga.
För det är nu, det slagit mig vad som faktiskt kunna ha hänt...

Som vissa av er vet, så har jag & Robin fått vårat kärleksbarn nu!
Förlossningen gick jättebra, och vi fick åka hem redan dagen efter.

I Tisdagsnatt låg vi i sängen och skulle sova,
då slutar Xander att andas....
Robin tar upp han fort, och han börjar andas igen..
Han anstränger sig dock EXTREMT MYCKET!
Robin ringer 112 som snabbt är på plats med syrgas,
och han börjar genast andas bättre.
Jag & Xander åkte ambulans in till Övik,
men dom hittade inga fel... Som vanligt när man åker in...
Så vi åker hem igen..

Vi chansar och he iväg våra råttor.
OCH SE PÅ FAN! Ungen andas som vanligt igen..
Råttorna, spånet, urinet... Jag vet inte vad...
Men det var något som våran fis inte tålde..
:( Nu mår han och VI bra!
Och kan njuta av våran lilla älskling!

Här har ni några bilder på våran sötnos..


Likes

Comments