Header

Före

Efter

Herregud vad jag har städat idag. Dammsugit, skurat och dammtorkat heeela lägenheten plus tvättat och bytt sängkläder. Det såg verkligen katastrof ut när jag vaknade upp på torsdag morgon men orkade inte ta tag i det då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Samsøe

Denna parkas fick jag med mig när jag var och gick på stan förra helgen. Jag insåg att jag inte hade någon varmare vinterjacka förutom min Peak som jag tycker är lite tråkig att ha till vardags. Hade kikat på den här tidigare så jag passade på att slå till då det enbart fanns en i min storlek kvar. Tvekade först då det kändes lite tråkigt att inhandla vinterkläder redan men frusen som jag är av mig så har jag faktiskt redan hunnit använda den. Nu ska jag bara hitta mig en nice mössa och ett par nya läderhandskar. 

Likes

Comments

Ni får ursäkta min frånvaro. I onsdags jobbade jag kväll och efter det var det raka vägen hemåt för att äta och byta om. Tog några vinglas och spelade quiz med Joel och Jonte innan vi åkte till någon bar på Söder där vi träffade Beidan och hängde tills stängning. Supertrevligt. Hela torsdagen blev till en enda stor bakis dag. Vi sov till två sen gick vi och åt bästa surdegspizzan och efter det däckade vi i soffan igen. Det var behövligt.

Likes

Comments

Nu när kylan kommer smygandes kan jag inte mycket annat än att längta efter sol och värme. Vinter och kyla är bland de värre sakerna jag vet så tanken på att flytta till ett varmare land har absolut slagit mig. Spanien och Portugal är två länder som jag hade kunnat tänka mig. Världen utanför Europa lockar mig inte.

Likes

Comments

Hade inte klagat över att vakna upp till detta!

Tisdag, tisdag. Jag har varit ledig idag. På morgonen gick jag iväg och gjorde nya fransar äntligen (!!) och sedan gick jag och köpte en ny foundation i rätt färg denna gång. Efter det har jag bara legat i sängen och gjort absolut ingenting vilket har varit såå skönt, därav har jag heller ingenting att blogga om så jag avrundar här. Hoppas ni har en fin dag.

Likes

Comments

Bästa skönhetsprodukten?
Elizabeth Ardens eight hour cream lip protectant stick. Får torra läppar så fort det börjar bli lite kallt ute och denna gör verkligen susen.

Vilken färg har du helst på naglarna?
Nude eller fransk manikyr om jag har gelenaglar, annars undviker jag att måla dem överhuvudtaget då jag tycker att dem är för fula för att framhävas.

Favorithöstplagg?
Skickade tröjor alla dagar i veckan. Det är ärligt talat det enda jag vill bära och som jag faktiskt bär.

Favoritfärg på plagg?
Jag är väldigt mycket för mörka färger, därför är hösten utan tvekan den bästa årstiden för mode enligt mig. Mörkgrönt, mörkblått och svart så klart. Sen är jag även mycket för beige och brunt.

Vad är bäst med hösten?
Ärligt talat är jag inte sådär jätteförtjust i hösten bortsett från de dagar som det är riktigt fint väder. Då älskar jag att vara ute och promenera och andas in den friska höstkylan medan solen ändå värmer på lite. Men det allra, allra bästa är nog alla tv-program som börjar då.

Vad är sämst med hösten?
Att det så ofta är tråkigt väder och när det är tråkigt väder är det kallt och jävligt.

Godaste drycken?
Varm choklad med grädde och mini marshmallows!!

Favoritserie?
Ser ju om Gossip Girl för trettonde gången så det talar väl lite för sig själv.

Ska du iväg på någon höstresa?
Nej inget inplanerat tyvärr. Ska fokusera på jobbet under hösten.

Vad lyssnar du helst på en regnig dag?
Bra musik. Jag rekommenderar Hannas spotify lista, jag lyssnar alltid på den. Sen är podcasts alltid trevligt, "Den fantastiska resan" med Zara Larsson och Noel Flike är en favorit.

Likes

Comments

Dagen jag sa att jag skulle flytta hemifrån, och inte bara till ett annat kvarter utan hundra mil hemifrån, kom nog inte som en chock för någon. Det var väntat. Jag har så länge jag kan minnas varit väldigt tydlig med att jag kommer att ge mig av, att jag inte tänker stanna. Jag har alltid känt mig begränsad. Jag har velat mycket mer. Jag har velat större. Och när jag stod där på självaste studentdagen så insåg jag att, nu finns det inget som håller mig kvar. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv.

Att flytta till en ny stad har inte alltid varit en dans på rosor. Att inte längre vara omringad av allt det där som varit så självklart har känts jobbigt. Familjen. Vännerna. Att lämna sin trygghetszon. När jag flyttade hit hade jag inget jobb och jag kände inte en kotte, jag hade Joel och det var det. Jag tror att det är en helt annan sak att flytta till en ny stad för att plugga. Då kommer man direkt in i en ny vardag med flera andra som, precis som en själv, ska starta ett nytt liv där. Man är aldrig ensam. Men hur gör man när man inte har någon annan att luta sig tillbaka mot? När bilden av hur sin vardag kommer att se ut inte kommer på köpet eller med tiden. När man står där, ensam, utanför dörren till lägenheten i sin nya stad och tänker: vart fan börjar jag? Vad gör jag nu? Under mina första veckor var mina känslor rena rama berg-och dalbanan. Jag hade aldrig förr känt mig så ensam och så liten, och tanken av att fly tillbaka till den trygga lilla bubbla jag levde i tidigare slog mig allt oftare. Joel jobbade om dagarna och jag ställde mig själv samma fråga om och om igen: hur fan skaffar man nya vänner?

Idag har jag kommit in i en vardag som jag trivs i. Jag har börjat jobba och jag har lärt känna några utanför jobbet. Jag älskar att varje dag få komma hem till pussar av honom efter en dag av längtan (och jag älskar att skrämma skiten ur honom när han kommer hem de dagar jag slutat tidigare). Jag har aldrig tvivlat på om det var rätt val att flytta. Det här är vägen till det liv jag vill leva, ett liv med fler möjligheter och vägar att gå. Det här är hemma.

Att flytta är det bästa jag gjort.

Likes

Comments

Har varit och svängt på stan hela dagen. Fick med mig lite behövligheter hem. Ikväll har vi varit ute och ätit middag på Un Poco med Axel och Elin. Nu sitter vi alla hemma i lägenheten och dricker lite limoncello, mys!

Likes

Comments

Men vilken underbar jävla dag. Inte bara för att det är fredag utan också för att hela invigningsdagen för nya butiken har varit grym! En hel del människor och fan vad kul vi haft. Jobbar en timme till och sen ska jag hem då väntas lite besök och rödvin. Trevligt.

Likes

Comments

Fina blommor vi fick av mina föräldrar när de var här!

Vilken dag! Hade ett läkarbesök på morgonen och sen gick jag direkt efter det till jobbet. Vi har gjort det allra sista inför öppningen imorgon vilket resulterade i att jag jobbade över två timmar. Vi har haft både pysselhörna och träningspass under dagens gång. Kommer verkligen sova gott i natt. Imorgon kommer att bli en lång dag då jag jobbar öppning till stängning men förhoppningsvis kommer det även att bli förbannat kul. Nu ska jag och mannen laga käk och sen ska vi mysa ner oss i soffan, hörs.

Likes

Comments