#VARDAG

Hallooojj!!! Hoppas ni alla mår super och att ni haft en trevlig och bra midsommar med era käraste! Jag har haft det så bra med två andra familjer som kom till vårt Landställe där vi firade!

För övrigt har jag inte hunnit att blogga, ska bli bättre på det! Tanken var att jag skulle uppdatera en massa i Grekland, vilket ej blev av. Så tänkte skriva ett kort inlägg om den resan strax och dela lite bilder! :-)

Annars har jag haft en bra början på sommaren , Grekland, träffat lite kompisar och sedan varit på landet med familj och vänner! Nu är jag i bilen påväg hem från landet och ska vara hemma ett litet tag sen blir det fest på Öland vilket ska bli kul, hoppas bara på bra väder dock haha ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

#VARDAG

Ser ni hur mysigt!!! Dagen slutade med att det blev Monopolkväll hos Alva. Så gos!! Btw jag och Tova proppade i oss 40 ostbollar på en och samma gång, slå det ni;-)

Likes

Comments

#VARDAG

Godmorgon på er! Gick upp och åt scones (dem blev lite knasiga för vi hade inte vanligt mjöl hemma så fick ta grahamsmjöl) samt gjorde en smoothie, gott <3 Igår när jag kollade vädret stod det att det skulle vara 20 grader och sol??? Tittade ut genom fönstret och det är ju molnigt, får hoppas på att solen kommer senare! Hade ju planer på att sola lite inför Grekland haha! Hur som helst, idag ska jag hjälpa mamma att måla huset och tjäna lite pengar på det vilket jag behöver nu inför Grekland, sen tänkte jag gymma och därefter packa lite. Kanske drar in och kollar på en ny bikini o lite grejer också om jag hinner!

Likes

Comments

#MAT, #VARDAG

Det här är alltså mitt första inlägg!! Varför jag skaffar bloggen är för att jag tycker det verkar kul att blogga och nu när jag snart har sommarlov och ingen skola så har jag även tid, så varför inte liksom? ;-)
----
Idag var en så mysig dag! Jag och mamma drog in till MOS och shoppade lite, därefter mötte vi Erica och hennes mamma på tåget för att åka in till stan där vi först gick till Fotografiska och tittade på utställningen, personligen är ett stort intresse att fota så det var kul att se och bli inspirerad! Sedan promenerade vi till Skeppsbron och åt middag på Mr French där vi hade bokat bord , rekommenderar för er som ej ätit där , så gott & mysigt, med inspiration från Frankrike. Efter det begav vi oss till Sergel och köpte biljetter till Baywatch och i väntan på att den skulle börja så tog vi en fika (ja äta är life), sedan började filmen och den var över förväntan riktigt kul och bra! Som sagt, en riktigt mysig dag, nu ska jag sova så att jag orkar morgondagen! Natti på er<3 kram

Likes

Comments