Att hitta sin passion här i livet, att finna det som gör det lilla extra, att känna sig motiverad och glad, att bygga upp något för framtiden, att fullfölja sina mål.
Jag fann min livslåga här i livet så fort jag startade igång min träning, är så glad att jag började och tänker inte ge upp i första taget.

Give it all or give nothing👊🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Som ni redan vet sen tidigare så har jag piercat septum (den i näsan) och den har redan läkt och är så sjukt nöjd med den.

Men direkt efter att den läkt så ville jag såklart göra något mer hehe.. så jag drog lite spontant och piercade tungan i söndags. Svullen i munnen och läspar lite.. men det var helt klart värt det!

Och sen så har jag även klippt av mig mitt älskade hår:( det var så sönderfärgat så hade tyvärr inget annat val.. men nu ska jag låta det vila och växa ut och försöka att inte färga det mer hehe.. undra hur det kommer att gå :')


Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev något här inne.. ber om ursäkt för det :(
Jag började på min praktik förra veckan så har haft fullt upp hela dagarna och så fort jag kommit hem så har jag somnat direkt, så jag har helt enkelt inte haft tid för att skriva här inne :/
Ska börja skärpa mig nu💪🏼

Likes

Comments

Heeeeej
I samarbete med caseapp så har jag fått designa två egna skal, valde att göra med mina syskon på ena, och på den andra valde jag laget mitt hjärta brinner för och mina 2 favoritspelare inom hockey.
Har fått en unik rabattkod som ger er 20% rabatt på ert köp "JOSEFINEL20"
Har dessutom en tävling/Giveaway på min instagram där ni kan tävla om ett presentkort på 300:- så att ni också kan designa ett alldeles eget skal.
Gå in på josefinelindbergs och var med och tävla! 😻😃

Likes

Comments

Halloj!!
Igår så drog innebandyn igång, så spenderade kvällen i Julias områden;) där vi har dragit igång ett eget innebandylag och spelar för skojs skull. Och det känns verkligen så sjukt bra att vara tillbaka då jag saknat innebandyn en hel del.
Men inte nog med att man var helt död imorse.. så kommer man till skolan och så är tydligen hela dagen inställd.. så det var helt enkelt bara för oss att åka hem igen, men vi åkte och käkade på kebab house för att fördröja tiden lite

Likes

Comments

Halloj!
Igår så var jag iväg och piercade mig efter skolan.. och är så sjukt jäkla nöjd😃
Har alltid tyckt att septum är sjukt snyggt och sen bestämde jag mig helt enkelt bara för att göra det💪🏼
Men jag tänkte ta och göra en video om hur det går till, om det gjorde ont eller inte och vad man ska tänka på osv någon dag, så håll utkik!

(glöm inte bort min giveaway på instagram, 👉🏼 josefinelindbergs)

Likes

Comments

TB till min fina storasysters student 😻 jag bara älskar denna bilden, och som ni ser så var temat rosa;)
hennes instagram - ericalindbergs

Likes

Comments

Halloj


Ligger just nu i sängen med ont i öronen och en svullen hals.. börjar bli rätt så less på att alltid vara sjuk..
Ryggen börjar friskna till men måste träna upp den så att det inte händer igen.
Vad har hänt på senaste tiden då?
Jag har fått jobb, är nu ambassadör för Nordic Invasion som arrangerar ungdomsresor utomlands, och med bokningskoden 100Josefine så får varje person en liten rabatt när dem bokar, ser verkligen fram emot att fixa ihop ett skönt gäng med ungdomar som vill uppleva sin bästa sommar någonsin!
Häng med du också, så ses vi där🤘🏼

Likes

Comments