NLY TREND stl M
Använd på en nyårsafton men sen aldrig riktigt kommit till anvädning, glittrar så fint med en underbar rygg😍

250kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Två stycken långklänningar i storlek XS ifrån veromoda 100kr/st den blåa är lite mer år åt den turkosa hållet i verkligheten, lite mer grönt i än bilden visar.

En dipdie långklänning ifrån bikbok i stl S. Pris 100kr

Ifrån lindex stl S pris 100kr
(Bilden luras en aning, den är något mer militärgrön i verkligheten)

Likes

Comments

Denna blus ifrån ginatricot köpte jag för två veckor sedan för 249, tyvärr så tog jag fel storlek och slarvigt nog tog jag inget kvitto.. Storlek 36 och säljer den nu för 150kr
Finns fortfarande klar på ginatricot så ifall du är en 36a så tjäna 100kr på att köpa den här.

Likes

Comments

Ifrån dinsko, jag har enbart provat dem inne och prislappen sitter fortfarande på under. Nya kostade dem 399kr
Och jag säljer dem för 200kr dem är i nyskick och passar perfekt för dem som skall ut och slå klackarna i taket med brunbrända ben i sommar. Dem är beiga, ljuset gör dem inte rättvisa.

Ifrån lindex, jätte fina leopard ballerina som tyvärr är för små. Det skär i mitt hjärta då jag provat även dessa inomhus några gånger och verkligen försökt men tyvärr blir inte fötterna mindre hur många gånger jag än skulle försöka. säljer dem nu för 100kr

Likes

Comments

Köpte mig en epilator för några månader sedan, livrädd för att prova. Feg som jag är så utan ett försök skall jag nu istället sälja den. Jag köpte den på SIBA för 599:- och säljer den nu för ynka 300kr med tillkommer en mini trimmer för överläpp, svårtillgängliga bikini hår osv. En pincett och en liten påse att ha allting i. Perfekt nu till sommaren för dem som är lite modigare än mig.

Likes

Comments