Jag vet inte hur ni är när ni vaknar men jag tänker alltid att jag ska vakna glad! För vaknar jag glad och positiv till saker så vet jag att min dag kommer bli bra. Och detta gör jag hur trött jag än kan va. Jag tycker verkligen inte om att vakna upp bredvid någon som är grinig och arg för det smittar kan jag lova.
Och sen för att fortsätta att vara glad så kan man äta eller kanske dricka någonting som man tycker om. Jag kan erkänna att utan kaffe så blir jag grinig snabbt, så jag går alltid och tar mig en kopp kaffe! Och kan tipsa om att träning på morgonen kan vara något av det bästa. Är du trött blir du pigg, är du grinig blir du glad. Och man får bättre självkänsla!
Prova detta för ingenting blir bättre än vad man gör det till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 158 Readers

Likes

Comments

Hej! Det är måndag och igår kom jag hem från en liten weekend i Malmö. Jag har shoppat massor, fick med mig massa produkter från Rituals, en kappa från Zara ett par kostymbyxor från Zara, och en ögonskuggas bas från Mac, jag har även ätit mycket god mat, men det bästa, det blev en liten utgång också, hade verkligen så kul! Men nu är man tillbaka till verkligheten och drunknar i plugg som jag ska ta tag i nu! Ciao ciao

  • 299 Readers

Likes

Comments