wadupp?? då var halloween firandet över och jag hade en så sjukt bra lördag kväll/natt. Kvällen startade med förfest hos Emelie och Oskar, vi var en drös med folk och spelade lite ölspel osv. Sen fortsatte kvällen med utgång på Valhall med massor av olika drinkar, fick min efterlängtade White russian! Sen dansade vi resten av tiden där, jag och Elin for ut med todde å gled ett tag och sen for jag vidare med memlan och annat jyrt folk! Natten slutade kring halv fem och har vart så sjukt bakis hela gårdagen, så jag låg typ ba och sov.


Vad annat har jag hunnit med då? Jo fick min egna benz för några dagar sedan och är så grymt nöjd med den!! Mina föräldrar är ju bäst.

Har även blonderat mitt hår och vet även att det inte är det smartaste att blondera det hemma, meeen jag sket i det och är ändå hyfsat nöjd med färgen. Fått klippa lite kortare återigen, men det var fan på tiden!

Idag har jag vaknat relativt tidigt, typ lite efter nio om jag inte sett fel. Började dagen med frulle och gick sedan ut för att städa bilen. Måste dock köpa avfettning och typ nå bilschampo så jag får tvättat rent den ordentligt, haha men den kommer vara lika skitig efter tvätten om jag far ut å kör xD hööööörs!Likes

Comments

​Ja det är som rubriken säger, allt rullar väl på i vanlig ordning. Har bokat tid för att äntligen gadda mig och äntligen påbörja min sleeve. 

Går även ut på en 7 veckors praktik imorgon eller ja den är egentligen 6 veckor, men har lov där emellan så. Första praktiken har jag på sjukhuset och sedan inom stöd och omsorg. Ska bli intressant att pröva på nya områden inom vården och jag är ganska säker på att jag kommer trivas som fisken i vattnet. Tiden kommer nog gå otroligt fort också. Sedan har jag snart en egen merca, gud så jag längtar till jag har en egen bil att köra!! 

Idag har min syster och hennes kille + barnen vart här en sväng. Vi surrade uti allt möjligt och sedan när de for hem, så körde jag en svängom till affären. Fick min en ny bok som jag velat ha ett bra tag, Femtio nyanser av honom. ​Haha! Vet att jag är seg och flera säkert redan har läst böckerna, men jag har än så länge bara sett filmen och kan tänka mig att boken är 1000x bättre. Sen har jag även gjort bort lite uppgifter som skulle skickas in och nu ska jag bara ta det lugnt. Hörs! ^^


Likes

Comments


Hallå på er, har en sämre dag återigen..

Vaknade av att jag hade ont i huvudet och i halsen, så jag stannade hemma från skolan. Vilket jag inser i efterhand att jag kanske inte borde ha gjort. Är liksom helst inte själv om jag mår dåligt + att vi hade tydligen en redovisning idag och matteprov.. Så får hoppas på att jag kan göra dem imorgon. Annars har jag donat på här och dammsugit, torkat damm osv.

Jag funderar faktiskt på att gå ut och fota i brist på annat, hörs.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Sitter redan på skolan även fast jag har sovmorgon till 09.50, så äre när man bor åt helvete långt bort.

På fredagen förra veckan drog jag med till stallet för att rida Emelies mors häst, tog med mig en vojlock och en longerlina men blev inte alls att vi longerade Vaka. Hon var lite tjurig och for iväg som en raket så fort jag klivit upp på henne. Misstänker att de förra ägarna kanske låtit henne rusa iväg direkt eller så testar hon bara. Har inte ridit på flera år så kändes lite konstigt att sitta på en häst återigen och märke mycket att min balans har blivit dålig, men den kommer nog fort tillbaka om jag far och rider fler gånger. Hon var väldigt mjuk i munnen då jag bara var tvungen att böja lite på lillfingret så svängde hon av åt mitt önskade håll, dock så var hon lite tittig då det är ett helt nytt ställe och vädret inte var det bästa.

Antar att det är en gång hästmänniska, alltid hästmänniska! Gud så sugen jag är på att skaffa häst igen, men får se hur det blir med den saken.

På lördagen hade jag träningsvärk på röven och låren, men det sket jag i och for till kalix för att umgås med memlan. Vi for en sväng till hennes mor och far för att göra läxor, sen till henne igen för att jag skulle sminka henne lite. Blev spontant att vi drack den dagen och hamna på fest någonstans med härligt folk. Lyckades sticka ner mitt finger i en burk (?!) och skar upp det så de forsa blod efter mig. Så nu har jag förbannat ont på fingret och det är uppsvällt, men jag överlever ;)

Igår tog jag det lugnt hemma och tvätta lite osv, sen fixade jag med luren och tog bort nå grejs. Så nu är den inne på lagning och har ingen telefon överhuvudtaget, känns förjävligt.. Hörs hej!


Lillfjanten <3

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget.. Men det jag ska skriva om är något personligt, men samtidigt så är det något som väldigt många har. Depression, det är något som bara blir allt mer vanligt hos personer.
Jag har väldigt svårt att skriva om detta, då jag länge har undvikit tankar som gör att jag mår dåligt och får ångest. Min tanke med inlägget är att fler ska få en syn på hur det faktiskt är att ha en depression och ångest som jag bland annat får på köpet.

Min depression började i samband med att min dåvarande sambo och pojkvän gjorde slut. Vi flyttade ihop bara 5 månader efter att vi blev tillsammans, bodde med min mor och far i Småland. Det var guldvärd av honom att flytta med dit, då jag inte fick stanna kvar här uppe själv. Vi kände väl båda två att vi inte kunde vara utan varandra, jag vet inte hur mycket jag grät innan han sa att han kunde komma med. Efter några månader där så bestämde jag och K för att flytta upp igen, vi fick ett litet hus i lantjärv och där bodde jag med honom i 10 månader innan det tog slut. Så nästan hela vårat förhållande har vi bott med varandra och hela min värld rasade bokstavligt talat när han sa att det inte går nåmer.

Det enda jag gjorde var att gråta, jag rasade i vikt för att jag knappt åt, jag fungerade inte alls. Dem enda gångerna jag nästan kunde äta normalt var när jag for till lantjärv och umgicks med honom. (Vi umgicks väldigt mycket i flera månader efter att det tog slut)
Och en tanke jag för det mesta bara skjuter undan hela tiden är när jag var tvungen att lämna tillbaka husnycklarna till honom, jag har pratat om det en gång med mina två bästa vänner memlan och Johannes, men det slutade med att jag satt och grät hur länge som helst. Så efter det har jag börjat undvika allt som är jobbigt för mig.

När jag och K slutade umgås så gick det utför för mig på riktigt. Jag tog hjälp av alkohol väldigt ofta för att glömma bort allt det jobbiga och blev mer deprimerad än jag vart tidigare. Min depression har förstört en del för mig, jag ser inte det roliga i saker jag har tyckt om att göra tidigare, ibland vill jag inte ens umgås med vänner för att allt känns så meningslöst. Jag har haft ett tomrum i mig, i exakt 1 år idag. Han var liksom hela min värld..
Och jag hatar när folk säger att det kommer bli bra, för att det känns inte så för mig! Det är så långt min depression har gått, jag ser knappt något ljus i slutet av tunneln. Att prata hjälper inte längre.
Så fort jag ens tänker på något som är tungt för mig så får jag jävligt ont i magen och jag klarar inte av att stressa över huvudtaget mer. När min ångest är som värst sitter jag bara och gråter, får inge luft och är i ren panik.

Förra månaden insåg jag att jag behövde söka hjälp, för jag kunde inte ens fara och jobba mer. Jag sov väldigt lite eller inget alls på nätterna. Så jag bokade tid hos läkaren och att försöka där och öppna upp sig om sitt privatliv är inte det lättaste jag varit med om. Satt där med gråten i halsen och sa att inget känns värt längre. Fick frågan om jag har någon att prata med när det känns jobbigt, jo klart jag har det. Men det hjälper inte längre, jag sitter ändå där själv sen med mina jävla tankar och känslor, helt ensam. Ingen annan kan ju känna det jag känner! Det gick till och med så långt att jag fick tankar ibland om att det vore skönt att inte finnas längre.
Han gav mitt ett annat alternativ, och det var antidepressiva läkemedel. Så det fick jag börja äta och sjukskrev mig från jobbet då jag inte klarade av att gå dit. Flera gånger har jag även känt att jag kanske bara överdriver och börja tveka själv på ifall allt det jag känner är sant.
Jag tycker själv att det inte alls är kul att känna glädje pga några piller, och det gör jag inte alltid heller. Men det hjälper mig lite på traven, för att kunna leva det minsta normalt och inte alltid se allt så meningslöst.
Det negativa med mig nu är att när jag blir ledsen så blir jag väldigt ledsen och att jag ofta tänker att allt dåligt som hänt är mitt fel, jag lägger skulden för det mesta på mig själv. Och att jag sårat en viss person genom att vela fram och tillbaka för att jag själv varit så trasig, och jag är så jävla ledsen över det. Jag vill tacka honom för att han alltid har tänkt på vad som är bäst för mig, hjälpt mig när han sett att jag mått dåligt och även så vill jag be om ursäkt för att jag har fått honom att stå ut med saker han inte ska behövt stå ut med. Så jag har insett att jag själv behöver bearbeta saker och försöka släppa det som varit.

Depression är inget man ska skämmas över, och det är inte något man ska vara rädd för att prata om.
Jag hoppas ni fick en inblick i hur det har varit och är för mig ännu.

Likes

Comments

Morgon peepz.

Insåg att det återigen var sjukt länge sedan jag skrev här, men har verkligen inte motivationen på topp. Just nu sitter jag ini bibblo och jobbar med min svenska uppgift som jag fått i läxa (suck).. Kunde inte vara med på idrotten då jag har vita skor och vi skulle orientera i skogen, så jag bestämde mig för att göra uppgiften istället. Glad är jag för det också, är alldeles snart klar och får sovmorgon på onsdag nästa vecka bara jag har skickat in detta.

Går till halv fyra idag och det är fredag.. -.- Nåja, bara att bita ihop dårååå. Imorgon blir det mest troligt att inta alkoholhaltiga drycker och kanske fara ut, är som lite taggad på det faktiskt. Men vi får se hur det blir med den saken! Har ju en ny klänning som jag inte har använt ännu. Kan ju vara för att jag egentligen inte är den personen som har klänningar.


Vad har hänt sen sist jag skrev då?

Har mest umgåtts med memlan och andra goa polare, tagit en kaffedejt med Emelie, festat, köpt lite nytt till sminkhörnan och helt ärligt mått så jävla dåligt.

Har även insett att även fast man är i en situation där man har "gormat" med någon och båda personen har gjort fel, så kan man faktiskt svälja sin stolthet och be om ursäkt. Livet är alldeles för kort för onödigt tjafs och man vet inte vad som händer imorgon. Mitt i allt så kanske man är borta och jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag inte hade fått sagt det jag ville innan.

Hm, jajaja.. Dagens funderingar! Nu ska jag gå och käka lunch med Johannes, höres!

Likes

Comments

You fight me with the hardest words

Punch my chest till it hurtsPicking up the pieces that keep falling apart

When did you turn your head?

Erase me, Searching for my heart in the debris

I've lost myself since you left me

Likes

Comments