Header
View tracker

​Hej på er!

Delar med mig av lite pics vi tog i Paris för några månader sedan. Alla plagg är från Aeryné Paris och är helt fantastiska! Kika in HÄR för att se fler grymma plagg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jacket - HERE / Jeans - Chiquelle / Sunnies - Nividas

Hej på er! 
Long time no see. Jag tror att det är exakt en månad sedan jag uppdaterade här sist. Ibland kan jag sakna det men för det mesta har jag tyckt att det har varit ganska skönt att slippa tänka att jag måste leverera bilder och uppdatera här hela tiden. Idag va en sån dag jag sakna det lite extra så slänger in dessa bilder vi tog idag på min nya galet snygga jacka. Hur inspo är inte den?! Den blev snabbt en av mina favorit jackor!

Likes

Comments

View tracker

​Photos by Christian Fang / Jacket - HERE / Jeans - Tigha / Shoes - Jennie ellen / Top - Lindex

ÄLSKAR denna satin-bombarjacka!! Så himla härliga färger i den, blir alltid lika glad när jag ser den haha. Passar lika bra till blå höga jeans och sneakers!


Likes

Comments

​Top - HERE / Jeans - Aeryne Paris / Shoes - Zara / Cardigan - Gina Tricot

Hellluu. Long time no see! SORRY! Denna sommar har varit den roligaste sommar kanske någonsin faktiskt. Jag har gjort SÅ galet mycket kul, träffat så mycket nya människor, rest en massa och precis släppt den andra kollektionen där denna tishan finns. Alltså det är galet, vi sålde slut på svarta och gråa swettisarna med GRL PWR trycket, så kul att den blev så omtyckt! Anyway, tänkte mest slänga in ett hej och säga att jag lever! 💋

Likes

Comments

Som sagt, jag är ju mer aktiv på instagram nu för tiden. Jag har börjat tagit mer bilder med telefonen nu vilket inte passar så bra på bloggen (sämre kvalité) men utmärkt på instagram, och oftast brukar nästan dom bilderna bli mest omtyckta haha. Alla bilder här ovan är tagna med telefonen tex. Men jag gillar det, så mycket smidigare än en stor kamera. Alla outfitbilder jag lägger ut här tar jag dock alltid med kameran, dom blir inge bra med mobilen.

Likes

Comments

​Jacket - HERE / Shoes - HERE / Bag - Gina Tricot

Men alltså kolla jackan och dessa skor, hur perfekta? Älskar att klacken är i metall. De blev snabbt mina favorit sandaler. Ska använda de så mycket jag kan innan kylan slår till på riktigt.. buuuhu :( Sen jackan... Jag älskar army jackor och plagg med text, kombon på denna då.. gah!

Likes

Comments

​Måste dela med mig av videon från Kroatien som Kristin klippt ihop! PS. kolla vad kritvit, nästan genomskinlig jag var i början haha.. Alltså åååh vad jag vill tillbaka! Kroatien måste jag besöka igen för det var ett utav de finaste ställen jag varit på! Längtar SÅ mycket till nästa resa i september, nån som kan gissa vart jag ska? Ledtråd: börjar på P ;)

Likes

Comments

​Top - HERE /Skirt - Monki / Shoes - HERE / Bag - Gina Tricot / Necklace - HERE

Denna top är sååå söt! Den kommer från Loavies som har blivit en stor favorit, kika in där för dom har så himla mycket fint!!

Likes

Comments

Nouw Magazine