Header

Så här har jag börjat göra mina ögonbryn, ser lite mer naturliga ut men ändå sharp.

Det jag börjar göra är att borsta brynen uppåt så stråna lägger sig snyggt när man sedan börjar måla dom. Och även sådet inte blir kladdigt runt om brynen efter man tagit på bryn pomadan.

Den jag använder är Anastasia dipbrow pomade i Medium Brown. Perfekt färg för mig tycker jag!

Det sista jag gör är att ta denna GRYMMA browgelen. Den är SÅ SÅ bra. Som ni ser på bilderna vill jag att stråna längst in ska stå uppåt och det gör dom verkligen hela dagen med hjälp av denna gelén. Tycker även att detta gör att de ser lite mer "naturliga" fast inte naturliga ut liksom.

Fransarna jag har på är Ardell Soft Touch, nr 152.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ääääälskar dessa glasögonen. Hade dom en sväng på summerburst och de kommer användas flitigt i sommar🙏🏽 så snyggt att bara ha till en helt svart outfit tycker jag! Black and yellow 👏🏽

Gårdagen bestod av att jag på morgonen tog pendeln till mitt mya jobb för att gå igenom vad som gäller och allt som är viktigt att veta innan man börjar jobba liksom. Efter jobbet mötte jag upp Ellen, vi gick och käka lite asiatiskt och planera våra liv.

Likes

Comments

Älskar cocoa Brown produkter alltså och härromdagen testade jag deras Night and Day. Brukar i vanliga fall köra på 1hour Dark eller medium beroende på hur brun jag vill vara.

Denna skulle jag säga färgen blev mest lik medium i 1hour vilket jag var ute efter i denna produkten! Jag är ju en av dom personerna som drar sig från att tvätta bort det översta lagretfrån mintanför jag älskar när den ser djup ut liksom. Vilket också gör denna produkten ännu bättre i mina ögon för den behöver man inte skölja av utan det är bara att ta på sig den, ta på dig kläderna och dra ut!

Den går ju bort ganska rejält dock när man väl duschar då så vill man ha en quickfix är denna toppen! Men ska det vara långvarigt kör hellre på någon av de andra två jag nämnt !

Likes

Comments

Så, är påväg hem ifrån min sista arbetsdag på Lyko! Så sorgligt, kommer sakna mina finfina människor där! Men biljetten är boka och kontraktet är signerat! Imorgon gäller det!

ALLTSÅ tapas. Finns det något bättre, och ännu bättre är ju när någon lagar maten till en! Emilia och jag gjorde en deal, jag handlar hon lagar. Vi kompletterar varandra SÅ bra. Nu ska jag packa. Im out.

Likes

Comments

Ligger i sängen och pratar med Ellen i telefon, planerar livet. Imorgon ska jag rensa min garderob in för min lilla flytt.. Och ska klippaaaa mig imorgon, Sandra ska få fixa fluffet och göra så det känns tjockt och fylligt igen 😍 Cant wait. Dessa fina fina rosorna fickkalkylator av mina finfina kollegor ❤️

Likes

Comments

Okej, kom nyss hem, suttit och grejat lite och kom in på Nelly.com och såg att deras nya serie FILTER kom ut igår. ALLTSÅ JAG ÄLSKAR. Min första tanke när jag hörde om detta projektet var okej det kommer bli lite svensk skam-wannabe.

MEN ACK VA FEL JAG HADE. Efter andra avsnittet fångade dom verkligen mitt intresse. Vill bara berätta vad som händer men alltså ni måste kolla på det, så så bra. Det ligger uppe på både deras hemsida och på youtube. Är så såld på denna iden om att ett modeföretaag gör serie. I love it. Keep up the good work. Länkar klippen i detta inlägget också cuz, I love it.

DETTA ÄR MITT FAVORIT AVSNITT SO FAR, Kolla på det ni kommer fatta!!! (Avsnitt nr 2)

🙌🙌 IM OUT 🙌🙌

Likes

Comments

Last day, precis som rubriken lyder! I lite över ett år har jag jobbat inne på NK, men nu är det dax att hitta på något annat med livet. Nästa vecka händer det så mycket nya saker i mitt liv! So so so excited! Nu är jag påväg hem, ska sola lite, göra lite mat och prata med Ellen och förbereda lite grejer! Imorgon blir det jobb på Lyko. 👏🏽

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw