Header

Igår var en så najs dag! Det började med att jag körde ett jobbpass med mina fina fina kollegor.

Efter jobbet åkte jag hem för att göra iordning mig. När jag var klar åkte jag in till Östermalm, Grand Escalier där jag mötte upp tre tjejer jag tidigare jobbat med på västkusten.

Så mysigt. Efter mycket prat och lite alkoholhaltiga drycker drog Vera och jag vidare till Wall. Det var en SÅ bra kväll.


(Hejhej Lome)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens craving. Min lunch på jobbet häromdagen. Reload. Det är det bästa och det är nyttigt 👏🏽 Dagen kommer bestå av att fixa naglarna, kolla på serie och njuta! Bra start på veckan 👏🏽

Likes

Comments

Lugn måndag, kollat serier(gossip girl för det är så bra så man kan kolla på det 100ggr irad enligt min roomie. But I agree) varit ute och handlat, det blev massa mat och lite billiga matlådor, för nu ska jag börja äta bra tänkte jag. Mealprep monday here we go. Har alltid varit personen som kör en billys för det är enklast och snabbast. Nu är det ändring på det!

Älskar att gå runt i mina tights men har typ haft ett par som varit najs, Nike träningstights. Men vill inte ha the namnet på byxorna. Tycker det ser mer clean ut när man bara ska chilla i dom.(hade varit en grej om jag hade tränat i dom. ;) ) OCH NU! Har jag hittat de perfekta på hm. Inga konstiga diagonala sömmar utan ngn text i najs material! (Typ lite trängsbyxmaterial) bor i dom när jag är hemma! Ni ser de på bilden ovan !

Likes

Comments

Igår var så mycket. Mötte upp Therese, en tjej jag gick i samma klass med på London College of Fashion. Så mysigt, det var ungefär två år sedan vi sågs i för vi har bott på olika sidor av Sverige. But no more. Reunited. Vi åt halloumiburgare på Usine. SÅ GOTT. Efter det drog vi vidare till en bar, och kvällen slutade med biljard och shuffleboard. Så bra lördagskväll.

Likes

Comments

Så här har jag börjat göra mina ögonbryn, ser lite mer naturliga ut men ändå sharp.

Det jag börjar göra är att borsta brynen uppåt så stråna lägger sig snyggt när man sedan börjar måla dom. Och även sådet inte blir kladdigt runt om brynen efter man tagit på bryn pomadan.

Den jag använder är Anastasia dipbrow pomade i Medium Brown. Perfekt färg för mig tycker jag!

Det sista jag gör är att ta denna GRYMMA browgelen. Den är SÅ SÅ bra. Som ni ser på bilderna vill jag att stråna längst in ska stå uppåt och det gör dom verkligen hela dagen med hjälp av denna gelén. Tycker även att detta gör att de ser lite mer "naturliga" fast inte naturliga ut liksom.

Fransarna jag har på är Ardell Soft Touch, nr 152.

Likes

Comments

Ääääälskar dessa glasögonen. Hade dom en sväng på summerburst och de kommer användas flitigt i sommar🙏🏽 så snyggt att bara ha till en helt svart outfit tycker jag! Black and yellow 👏🏽

Gårdagen bestod av att jag på morgonen tog pendeln till mitt mya jobb för att gå igenom vad som gäller och allt som är viktigt att veta innan man börjar jobba liksom. Efter jobbet mötte jag upp Ellen, vi gick och käka lite asiatiskt och planera våra liv.

Likes

Comments

Älskar cocoa Brown produkter alltså och härromdagen testade jag deras Night and Day. Brukar i vanliga fall köra på 1hour Dark eller medium beroende på hur brun jag vill vara.

Denna skulle jag säga färgen blev mest lik medium i 1hour vilket jag var ute efter i denna produkten! Jag är ju en av dom personerna som drar sig från att tvätta bort det översta lagretfrån mintanför jag älskar när den ser djup ut liksom. Vilket också gör denna produkten ännu bättre i mina ögon för den behöver man inte skölja av utan det är bara att ta på sig den, ta på dig kläderna och dra ut!

Den går ju bort ganska rejält dock när man väl duschar då så vill man ha en quickfix är denna toppen! Men ska det vara långvarigt kör hellre på någon av de andra två jag nämnt !

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw