Header

Nu har jag testat dessa två produkterna, så bra. Älskar detta märket! Oljan gör håret så mjukt och fint! och denna volymsprayen är super för att få upp håret vid föning. Hade en kund som kom in och sa att hon var jättenöjd med just denna sprayen, det enda hon saknade var lite mer stadga. Självklart var det inga problem då dom har en hård spray som heter Extreme Spray, eller en Finish Spray som jag tycker är bra! Dom doftar SÅÅ gott! vem vill inte dofta som en riktig goding!? KÖP. 


​Häromdagen hade vi besök från folk från Maria Nila, pratade lite med en stylist som var där och stylade kunder som kom in till oss. Förklarade för henne att jag är nyfiken på just Volume serien dom har då jag vill ha mer volym i mitt hår. Har rätt tjockt hår och som många vet är Volym schampon ofta riktade till tunna och fina hår. MEN då lärde jag mig att vitaminen som dom använder i Volym serien (Vitamin B5) funkar även på tjockt hår som mitt så hon rekommenderade mig att testa det! Det ska göra så att stråt får den här svulsten som man vill åt i ett hår med mycket volym. Så taggad.


Likes

Comments

Älskar att testa produkter och denna har man ju hört en del om tidigare. Moroccanoil håroljan. Den. Är. Så. Bra. Får typ cravings efter den när jag inte använder den i håret. Oljan kör jag i handdukstorkat hår! Den vårdar håret och gör mitt hår glansigt och mjukt! Denna fungerar på alla hårtyper! Love it!

Likes

Comments

FÖRE

EFTER

KEVIN MERPHY - SHIMMER SHINE

​Klicka på bilden för att komma till produkten

Okej hur bra??? Älskar glasen man får med denna glanssprayen från Kevin Merphy! Den ger inte heller bara glans till håret utan den vårdar samtidigt! På bilderna ser ni före och efter bild på när jag använt sprayen i mitt hår !

Likes

Comments

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw