Header

Just kommit hem. Varit i Umeå idag för att träffa läkaren och gjort ett ultraljud på levern som såg bra ut.
Fått i mig lite käk och nu ligger jag i sängen. Ska powernapa lite innan jag går och hämtar Hugge på fritids, är så sjukt trött. Igår var en bra dag, de vart en sväng på stan med Amanda o vi käkade lunchbuffé o kikade på kläder. Sen så har jag börjat få lite mer ordning nu hemma i lägenheten med ny taklampa o lite småfix. Känns skönt! Sen blir det mys med Hugo, gå och handla lite käk och ikväll blir det PH. Pöss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
Ikväll blev det mera bläck på kroppen. Jag verkligen älskar det! Blev så sjukt nöjd med kvällens gadd. "Fall down seven times stand up eight" den ska fyllas i bara sen är den klar. Yääy!
I övrigt så har dagen vart riktigt bra. Tagit det rätt lugnt, fixat på här hemma i lägenheten så de är trivsamt att vara hemma. Det är väldigt viktigt för mig för då mår jag bra. Det ska vara mysigt och fint hemma. Nu ska jag kolla lite tv en stund innan jag går och lägger mig. Imorgon kommer min älskade unge äntligen hem. Det ser jag fram emot! Puss!

Likes

Comments

Hallåj. Idag har jag inte bloggat, haft fullt upp hela dagen och nu på kvällen har jag blivit gaddad. Lite småfix på fingrarna som inte såg bra ut sen förr och så har han skuggat den på halsen.
Jävligt svårt att få rättvisa bilder när man ska fota sin egen hals i profil ^^ Imorgon kör vi igen. Undra vad man ska göra då. Ska kolla internet nu ikväll och se om jag får nå bra idéer. Love it!

Likes

Comments

1. Jag är en överlevare. Jag ger inte upp om det är något jag vill.
2. Jag gör allt för dom jag älskar, är nog väldigt överbeskyddande ibland.
3. Jag är väldigt impulsiv o de ställer ofta till det för mig.
4. Jag älskar att sjunga.
5. Jag har 3 syskon. Alla är bröder.
6. Jag har bott på 2 hvb-hem.
7. Jag har haft med soc att göra under hela mitt liv.
8. Allt eller inget gäller oftast för mig.
9. Jag älskar fart och spänning. Äventyr! En adrenalinjunkie helt klart.
10. Jag är beroende av Coca-cola.
11. Jag uppfyllde 10/10 kriterier i ADHD när jag var yngre.
12. Jag tror på andra sidan.
13. Jag älskar meditation o självhypnos.
14. Jag har väldigt grava humörsvängningar ibland ^^
15. Jag fick LVU när jag var nio år och det släppte när jag fyllde arton.
16. Jag var med på tv4 nyheterna när jag gick på björknäs gymnasiet i Boden ang. mitt liv och ett inlägg jag skrev på min förra blogg "Socialtjänsten fortsätter att begå övergrepp".
17. Jag tycker om mig själv idag.
18. Jag har absolut inget lokal sinne.
19. Jag är både väldigt barnslig och väldigt mogen som människa.
20. Jag älskar knasfolk.

Likes

Comments

Dålig uppdatering idag men jag har så fruktansvärt ont i ryggen. Ramlade inatt och det blev nå knas med ryggen. Som att de inte räckte med att man har ryggproblem sen flera år tillbaka. Nu sitter jag i alla fall med min vita fluffiga mysfilt och har tagit Naproxen som ja tar vid behov i vanliga fall så hoppas ryggen känns bättre snart.
Skriver senare ikväll. Pöss!

Likes

Comments

Godmorgon! :)

Just nu ligger jag i ett varmt bad och pysslar om håret med Sebastian Penetraitt schampoo, hårmask och balsam. Det bästa för sönderblekt hår så hela den serien rekommenderar jag verkligen, fullproppade med fukt och protein!

Ska strax kliva upp och åka mot stan där jag ska möta upp Anna. Vi ska åka och lösa gymkortet, det hann jag inte fixa igår så.

Uppdaterar sen!

Likes

Comments

Tack till er båda för en riktigt rolig kväll! Det måste vi göra om! 😄💗

Likes

Comments

Träffade världens finaste Sofia på bussen till Umeå idag, så jävla kul det var. Lovade dock att inte lägga ut några bilder på henne så de tänker jag hålla. Men det var superkul att ses igen. 😘

Puls.

Nu sitter jag äntligen på Skelleftebussen igen. Sen ska jag springa en snabb sväng på stan innan jag blir upphämtad av Jennifer inför en tjejkväll hemma hos Verro. Ser jag fram emot! 🎉🎉

Likes

Comments

Just hoppat på bussen in till stan och ska åka till Umeå. Har världens tandvärk och är så sjukt trött. Det svider till o med i ögonen, somnade inte förrän vid 2-3 inatt. Självförvållat ja vet. 😄
Så då blir det frivården nu under dagen. Älskar att åka buss i ca 4 timmar för att sitta i grupp i 1 timme haha not. Men de går fint faktiskt.

Ikväll blir nice iaf! Vi ska köra en liten straddan reunion jag, Jennifer och Verro. Vi ska kolla igenom alla straddanfilmerna vi är med i. Jag är riktigt taggad på de, kommer garanterat bli galet kul!
Lägger upp bilder på det sen ikväll.

Likes

Comments