Idag är det som Lill fredag då vi är lediga både på fredag och måndag. Både skönt och välbehövligt kan jag säga! Har planer hela helgen, då det är väldigt många som fyller år så det blir många middagar och kalas!

Men nu sitter vi iallafall hemma hos Emelie och pluggar, ruskigt tråkigt men det är bara att ta tag i det för att komma ikapp med allt man ligger efter med. Tycker det blir så mycket roligare att plugga med andra då man kan ta hjälp av varandra samtidigt som man kan ha lite kul haha :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har precis kommit hem från Mall of Scandinavia med min familj,så roligt att komma iväg och göra något med alla i familjen då det brukar alltid vara någon som fattas. Så vi fikade och strosade runt i affärer, skulle dessutom få min lite sena julklapp från min syster vilket var ett MAC läppstift. Efter ha testat hur många färger som helst så fall mitt val på färgen Patisserie. Den är neutral färg med lagom mycket glans, så jag är super nöjd! Nu ska det bara införskaffas en matchande läppenna så blir detta perfekt! 

Likes

Comments

​Kom hem från Thailand för cirka 3 veckor sen, där jag har varit med Julia. Vi var borta i två veckor och det var så skönt och välbehövligt att få komma iväg. Vi var på ett ställe som heter Khao Lak, där det var den stora Tsunamin för några år sen, tycker staden och människorna har återhämtat sig rätt bra från tragedin. Vill lätt besöka Thailand fler gånger, det är verkligen superfint och trevliga människor, dock så vill jag åka runt till flera olika ställen för att maxa upplevelsen. Bilderna är bara några av flera hundra bilder som togs där nere, så fler bilder från Thailand kommer garanterad att komma upp! 

Likes

Comments

Den första bilden som är på mig och min kära vän Timmy kunde ha blivit rätt bra men synd bara att båda två ser helt efterblivna ut. Ska iallafall snart börja röra mig mot gymmet för ett bicep och ryggpass! Så skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen, nu är det bara kosten och mina matvanor som ska ändras! Bilderna är tagna från tidigare tillfällen och Nocco Hallon har blivit min nya favorit, såå god! 

Likes

Comments

Hej!
Woho första inlägget på den här bloggen! Denna blogg är egentligen endast till för mig där jag kommer att delge mina åsikter och tankar, som en dagbok fast offentlig. Ska försöka lägga upp bra bilder och annat, då en bild säger mer än tusen ord + att jag älskar att kunna kolla tillbaka och se vad man gjorde, tänkte och såg ut! Ni kommer få lära känna mig med tiden helt enkelt! 
/Josefine

Likes

Comments