Header

Där satt vi. Goa oa och glada första kvällen när vi anlände till Gold Coast ovetandes om att ansöka om lägenhet här borta inte skulle vara en dans på rosor..

Dagarna består för tillfället av sökande efter den perfekta lägenheten och lägenhetsvisningar. Fantastiska lägenheter finns det gott om med havsutsikt och hela köret, men vi har tyvärr inte hittat någon ännu som passar oss tidsmässigt. Otur? Dålig tajming? Möjligtvis båda men vi krigar vidare.

Det kommer nog eka tomt här några dagar framöver tills livet har klarnat en aning. Kanske kommer jag med goda nyheter redan imorgon eller om en månad. Det visar sig hörrni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Resa

Likes

Comments

/ Frozen Yoghurt from heaven. Om man gissade rätt på vikten så fick man den gratis! Jag var tyvärr alldeles för långt ifrån båda gångerna jag unnade mig.. Nu snackar vi dålig känsla.

/ The Rainbow Shop var den ultimata butiken om man kände för att ta sin hippieklädsel till en ny nivå.

/ Byron kryllade av härliga hälsoställen med smoothies, juicer osv.

Godförmiddag hemma i Sverige! När detta upplägg kommer upp sitter vi på busen som tar oss upp till Cold Coast. Jag kommer sakna att kunna glida in i mataffären barfota och dricka bärs i en stickad tröja, but I'll be back for you Byron.

Med flera lägenhetsvisningar inbokade denna vecka och peppande inför att börja söka jobb är jag så exalterad över att fortsätta vårt äventyr!

  • Resa

Likes

Comments

Igår kväll var det dags för att kika på den omtalade solnedgången uppe vid Cape Byron Lighthouse. Vi försökte hinna upp dit en dag tidigare i veckan, men då kom vi försent.. Så det blev nu andra gången gillt. Vägen upp dit var galen men att då få belöna sig själv med denna vackra utsikt kändes otroligt bra! Om det är någonting som är svårt att fånga i detalj på bild, så är det ändå solnedgångar enligt mig. Där stog jag med min kompakta systemkamera, medan dom mer rutinerade radade upp med sina enorma objektiv och stativ.. Haha.

I vilket fall så får ni ju ett hum om den vackra vy vi fick ta del av utifrån mina amatörfoton!

  • Resa

Likes

Comments

Livet i Byron Bay är ju för bra för att vara sant. Trevliga människor, härliga stränder och bara en allmänt avslappnad livsstil. Inga skoproblem här inte för här går majoriteten utan skor! Inga konstigheter att gå och handla utan skor i matbutiken inte, haha I love it! Här skulle jag kunna stanna ett längre tag men på tisdag är det dags för att packa väskan igen och röra på oss.

Gold Coast väntar nu på oss där lägenhetsvisningar och jobbsökande startar på en gång när vi kommit upp. Ska bli himla spännande och håller tummarna för att allt kommer flyta på galant.

Lovar er att knäppa av lite bilder på detta sköna ställe så att ni också får ta del av det hela. Håll ut ;)

Likes

Comments

Hej på er! Nu har det ekat tomt här i några dagar, men ingen fara. Jag har bara varit upptagen med att leva mitt drömliv.. Satans vad bra vi hade det på surf camp! Att lära sig att surfa var det roligaste, härligaste, svåraste och läskigaste jag gjort. Bästa kombinationen ever! Självklart blev de svenska grabbarna (bild nr 2) en snackis då dom bokstavligen var grymma.. Min surfning är inte riktigt där än men det är tur man är en envis jävel.

Då jag och Henrik bokade en veckas läger så befinner vi oss just nu i Byron Bay då vi har två dagars surfande kvar på egen hand. Jag förstår nu varför alla pratar så gött om Byron. Ni får nu en kortfattad beskrivning utan några överdrifter: släng på dig hippiekläderna och släng av dig skorna. Byron är så relaxed and I love it.

  • Resa

Likes

Comments

I torsdags bestämde vi oss för att vandra lite berg och inte i vilket som helst, utan The Blue Mountains. Det fanns många olika vandringsleder och svårighetsgrader att välja mellan. Alltifrån en barnlek på 30 min till en vandringsled på flera dagar. Vi valde något mittemellan och det passade utmärkt!

Galet vackert var det och jag fortsätter fascineras av detta land varje dag. Fyllde vattenflaskan med vatten från vattenfallet och i efterhand kanske det var lite dumt.. Haha. Är det bara jag som tänker att vatten från vattenfall är det renaste som finns? Det visar sig om jag blir sjuk någon dag framöver eller inte. Wish me luck!

Likes

Comments