Header

Jag skrev ett avslutande inlägg och sedan dess har det ekat tomt här. Saknaden efter att vara på resande fot är enorm, men lite extra idag.

För ett år sedan hade nedräkningen börjat och fjärilarna i magen vägrade att ta en paus. 6 september år 2016 satte jag mig på ett plan till andra sidan jorden. Ovetandes om mycket och på en obestämd tid. Det är det absolut bästa och viktigaste beslutet jag tagit i mitt liv. Mitt 50 åriga jag kommer tacka mig själv en dag, det är jag hundra procent säker på redan nu.
Så vad har jag haft för mig?
Han besökte min hemstad och jag besökte honoms. Snart landar han hos mig i Sverige och då lämnar vi inte varandras sida på ett bra tag framöver. Jag har jobbat ihjäl mig. Det tackar jag dock för då det hållit mig sysselsatt. Och jag har umgåtts med människor som gör mig lycklig.

Det blev en himla fin sommar men nu skriker kroppen efter att röra på sig igen. Planen är att väcka denna lilla blogg till liv inom snar framtid. Jag hoppas ni är lika taggade på mitt nästa äventyr som jag är. Vi hörs snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bloggen är verkligen ingenting jag prioriterat sedan jag landade på hemmaplan. Lathet? Jo lite så. Men jag tyckte att det var mer än rätt att skriva ett avslutande inlägg för denna gång.

9 månader. 4 länder. Mitt liv vändes upp och ner och min hjärna har fortfarande svårt att bearbeta allt fint jag sett och varit med om. Min lilla jordglob som nu är fast på min vänstra underarm kommer påminna mig om denna resa resten av mitt liv.

Denna resa var bara början. Jag är långt ifrån färdig med att upptäcka vad världen har att erbjuda för vackert.

Bloggen kommer eka tomt tills det är dags för mig att packa ryggan igen. Men jag lovar er att vi ses snart!

-
I haven't prioritized the blog since I got back home to Sweden. But I think it's actually kind of fair of me to end this trip with a few words.

9 months. 4 countries. These 9 months was a life changing journey for me. My little globe on my left lower arm will forever remind me of this trip.

This was only the beginning. I am far from done exploring our beautiful planet.

My blog will remain quiet until it's time for my second trip. But I promise you guys will here from me again soon!

Likes

Comments

Hanoi-Ha Long-Ninh Binh-Vinh-Phong Nha-Hue-Hoi An-Nha Trang-Da Lat-Mui Ne-Ho Chi Minh City

/Bild tagen i Mui Ne

Tre veckor. Från Hanoi till Ho Chi Minh City. Ena halvan av östkusten via motorcykel och den andra halvan via buss. Vilken jävla resa hörrni! Så mycket som vi fått se och så mycket vi fått vara med om under dessa tre veckor. Jag är stolt!

Jag ska vara ärlig med er. Kroppen är trött nu. Vi sover alldeles för mycket och rör oss alldeles för lite. Tar gärna den närmsta restaurangen från vårt boende. Äter alldeles för mycket pizza och glassar till efterrätt. Men jag antar att man gjort något fel om man inte är trött efter en sån här resa?

Vi ska nu ta reda på vad Ho Chi Minh har att erbjuda oss. Känns faktiskt härligt att befinna sig i en storstad igen!

  • Resa

Likes

Comments

Vilken håll-käften bra dag alltså! Vi provade ju på canyoning av misstag (?) ish i Filippinerna och då vi fick höra att det var väldigt poppis här i Da Lat var vi ju tvungna att prova det här med.

Denna tour slog den i Filippinerna med hästlängder. Vi hade sån tur då vi endast var fem i vår grupp och alla var så härliga. Denna tour var även mer krävande för både kropp och skalle. Klättrande nerför tre klippväggar. 18, 16 och 14 meter höga samt lite hopp och grejer. Klappar mig själv på axeln då jag och höjder inte alltid är bästa vänner, haha.

  • Resa

Likes

Comments

Pongour waterfall

Elephant waterfall

Efter lite om och men hyrde vi oss en moppe imorse och tog oss till två olika vattenfall. Så olika men så vackra på sitt egna vis. Dessa två är de vackraste vattenfall jag sett hittills under min resa.

Ibland så har jag svårt att ta in allt fint jag får vara med om. Jag är så tacksam. Att jag tagit mig hit på egen hand, att det finns så många fina platser att se och att jag får dela detta med honom. Tacksam för allt!

  • Resa

Likes

Comments

Hanoi-Ha Long-Ninh Binh-Vinh-Phong Nha-Hue-Hoi An-Nha Trang-Da Lat

Bo Ho waterfall - Nha Trang

Hej på er alla goingar som läser min lilla bloggis! För er som har missat så har det skett en stor förändring för oss under resten av vår resa här i Vietnam. Vi reser nu resten av östkusten via buss och inte med motorcykel.

Vår älskling bestämde sig för att börja strula rejält den dagen då vi lämnade Hoi An. Några locals var himla snälla och fick igång den åt oss men vi vågade inte chansa då en lång väg väntade på oss. Både jag och Alexis mådde på riktgt dåligt den dagen på grund av separationsångest.. haha

För några timmar sedan kom vi fram till Da Lat efter två dagar i Nha Trang. Två fulla dagar har vi här och det ska bli spännande att se vad Da Lat har att erbjuda!

  • Resa

Likes

Comments