Header
View tracker

/The view from our balcony

Godförmiddag i svealand! För om jag räknat rätt på timmarna så är det förmiddag hemma(?)

Himlen är så vacker här hos oss just nu. Två helt olika vyer beroende på vilken sida man kikar ifrån balkongen. Gud vad jag kommer sakna denna balkong, it's just perfect!

Vi är nu inne i december månad. Galet vad tiden bara flyger iväg! Då jag nu sagt till min chef att jag kan jobba häcken av mig hela december så kommer förmodligen december inte vara så en sån händelserik månad för min del. Peppa jobb på jul och nyår.. men det är nu dags för mig att skrapa ihop det sista innan jag och Henrik ska börja röra på oss igen.

Gold Coast har snabbt blivit mitt "hemma". Jag stortrivs och jag är definitivt inte klar med detta härliga ställe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Resa

Likes

Comments

View tracker

/My morning in pics

Hello happy souls!
Efter en 6 dagars jobbvecka så uppskattas denna lediga söndag extra mycket. Klockan 8 gick jag upp, glufsade i mig en avokado och drack en kopp kaffe. Sedan tog jag med mig brädan och började dagen med lite morgonsurf. Jag säger det igen och jag kommer fortsätta säga det. Det finns ingen bättre start på dagen än ett dopp i havet!

Kommande vecka kommer bli magisk! I veckan fyller vår tyska vän Junna år och vi är därför ett gäng som hyrt ett hus tillsammans från och med imorgon fram till på onsdag. Jag ska verkligen försöka knäppa av lite bilder på detta galna firande. Jag är dock den som alltid glömmer när jag är på en massa trevligheter. Haha

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

  • Resa

Likes

Comments

View tracker

/ The best start of the day

Klockan är ställd på relativt tidigt. Lite seg är jag i kroppen, men eftersom jag vet att vågorna väntar på oss får det mig att kvickna till fort. Bärandes på brädan i min högra hand siktar jag in mig mot vattnet. Vågorna är bra idag, riktigt bra. Fötterna är nu under vatten, sedan midjan. Jag tar sats och några sekunder senare ligger jag på brädan. Att vattnet är en aning kyligt bryr jag mig inte om, för nu ligger fokusen på annat. Första vågen som slår upp i ansiktet är alltid med en blandad förtjusning. Möjligtvis lite obekvämt men samtidigt härligt. Jag känner mig levande, på riktigt. Väl ute bland vågorna har jag ingen tidsuppfattning. Har det gått 1 timme? Kanske till och med 3? För en gångs skull handlar inte livet om kampen mellan mig och klockan, utan endast kampen mellan mig, brädan och vågorna.


  • Resa

Likes

Comments

Surfbräda! Jag kan inte förstå att jag nu äger min alldeles egna. Jag är så lycklig. Enda sedan jag och Henrik var på surf camp i början av vår resa har jag varit fast. Det är ingen barnlek den här sporten inte.. Jag har mycket kvar att lära och träna på, men det är just det som är så himla roligt.

För er som inte vet så är jag en person som tycker om att ha koll på saker och ting. Mer eller mindre ha kontroll på läget. Att tampas med naturen (vågor, vind osv) som jag inte kan kontrollera i huvudtaget skrämmer mig lite ibland.

Men med kunskap som kommer med tiden kommer det här bli så bra. Attans vad roligt vi ska ha hon och jag. Svar ja, det är definitivt en hon ;)

  • Resa

Likes

Comments

Hej Sverige!

Snabbspolning av vår söndag här på andra sidan jorden: Jag, Henrik, Nisse och Erik (som jag kommer kalla familjen på bloggen framöver) bestämde oss för att ta en titt på en food market. Vi hoppades på billiga priser och att få med oss frukt hem i mängder. Visade sig att det var svindyrt så det var bara att gå hem igen..

Jag, Henrik och Erik åkte iväg på en shoppingrunda och fick med oss en varsin sak tillbaka hem. Bilder kommer upp någon dag framöver på min nya älskling. Det jag kan säga är i alla fall att det är en överlycklig Josefine bakom skärmen.

Jag avslutade dagen med ett tennispass i hettan och ett dopp i havet under rosa himmel.

_


Då jag inte fått schemat inför nästa vecka av min galna chef ännu så har jag ingen aning om vad kommande vecka kommer innehålla för skoj. Kanske har jag fått kicken? Det visar sig ;)

  • Resa

Likes

Comments

Och tillbaka till spegeln.. Senaste dagarna har tyvärr inte varit speciellt fartfyllda för mig då jag jobbat en hel del. Då det kommer vara 28-30 grader hela veckan så hoppas jag på att kunna njuta av strandhäng jag med någon dag framöver.

Jag är så pepp på att inviga min nya marmorbikini. Har noll koll på vad som sägs om marmor nu för tiden, är det fortfarande en trend? I vilket fall så älskar jag marmor och för mig kommer den förälskelsen förmodligen hålla i ett tag till!

Vet ni vad? Idag ska jag äntligen få hålla i ett tennisracket igen. Vi får se hur det går, men jag antar att man alltid kommer kunna utöva en sport som man offrat blod,svett och tårar för en gång i tiden ;)

  • Resa

Likes

Comments