Header

Mount Tapayas view deck 700 trappsteg senare. Attans vilken utsikt vi fick njuta av där uppifrån! Är Filippinerna ens på riktigt hörrni? Att han tvingade mig att köra ett helvetes träningspass uppe på berget efter dessa trappsteg är en annan femma dock. Men tackar och bockar för det för gud vad det är simpelt att lägga träningen åt sidan när man reser såhär..

Det blev ett helvetes träningspass med en helvetes vacker utsikt helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter fyra dagar i El Nido befinner vi oss nu i Coron. Själv så trodde man att Coron och Coron Island var densamma, men icke. Vi trodde alltså att man kunde stanna några nätter på Coron Island, men tydligen så är det en ö man endast gör dagsutflykter till. Haha hur det kan bli med info läsandet ibland alltså..
El Nido var gött, turistigt och fartfyllt. Jag är den som njuter mer av stillhet och mindre platser där det inte skriker turism, men det är även skönt att få uppleva båda delar.

En av dessa fyra dagar i El Nido bokade vi oss en tour med båt. Dom tog oss till olika platser bland öarna i närheten av Palawan och Filippinerna är helt klart det vackraste jag sett hittills utan överdriv!

Likes

Comments

Hejhopp från Filippinerna! Vi spenderade vår första vecka i detta fantastiskt vackra land på ön Cebu. Vi har nu flugit över till ö nr 2, Palawan. För att göra en lång historia kort så har min känsliga kropp haft det en aning tufft med den nya asiatiska kulturen, vilket har resulterat i att det ekat tomt här. Men nu är jag på g igen!

Vi provade på canyoeering vilket var asballt. Givetvis trodde vi att en kanot skulle vara inblandad men icke. Istället blev det hopp från vattenfall i olika höjder och simmande i detta orimligt blåa vatten.

Givetvis var vi tvungna att ta oss till det berömda vattenfallet Kawasan Falls. Tyvärr så var det smockat med folk just denna dag så vi stannade inte länge, men vi kunde i alla fall njuta av ett dopp i det blåaste vatten vi någonsin sett!

Likes

Comments

/Sacred monkey forest sanctuary

/Our delicious breakfast we ate every morning at our cozy hotel in Ubud

/Just two crazy Europeans on a scoter among the locals in the insane traffic

/Goa Gajah

Vi kan nu checka av vår första vecka i Asien. Kulturkrocken för min del var ju brutal men nu börjar jag hänga med i svängarna. Antar att jag fick lära mig den hårda vägen då vi tog oss ut på en moppe på motorvägen igår.

Så vad hann vi med under vår vecka här i Bali? Lite häng med apor, asgoda bananpannkakor, 1,5 timme på en kass moppe för att komma till en jättefin strand och så fick vi känna på harmonin i två av Balis alla tempel.

Imorgon är det dags att röra på sig igen. Med en mellanlandning över natten i Kuala Lumpur kommer vi sedan landa i Filippinerna. Paradiset here we come!

-
The first week in Asia has passed. The cultural chock was extreme but I think I start to get use to it now, because this was only the beginning.

So what have we been doing during our one week stay in Bali? We have been chillin with some monkeys, I have been eaten amazing banana pancakes every morning, we drove 1.5 hour on a scoter to find a beautiful beach and we visited two of all the temples here in Bali.

Tomorrow it's time for us to leave for our next destination, Philippines. Paradise here we come!

  • Resa

Likes

Comments

Men hej på er! Efter 7 månader i ett land jag kärade ner mig i rejält så var det dags för mig att vända blad och se en annan del av världen. I skrivandes stund befinner vi oss i Bali han och jag. Vädret är inte helt på vår sida men lite regn har ju ingen dött av.

Idag tog vi oss iväg till vår första sevärdhet, Uluwatu tempel. Med vilda apor springandes fritt och en vacker utsikt fanns det inte mycket att klaga på!

-
Hello peps! After 7 months in a country I totally fell in love with it was time for me to start a new chapter. It's now to explore another part of the world. At the moment we are in Bali me and him. The weather is might not the best, but hey nobody got killed because of some rain before.

Today we visited our first temple here in Bali. The Uluwatu temple. Hopefully we will visit a few more before we fly to Philippines on Sunday. Surrounded by wild monkeys and a beautiful view we didn't have that much to complain about!

Likes

Comments

Igår morse gick en barndomsdröm i uppfyllelse, jag fick äntligen rida på detta ståtliga djur på en strand. Och inte nog med det blev det även ett dopp i havet på hästryggen. Alltså lyckoruset pumpade genom kroppen när vi galopperade fram i morgon solen.

Imorgon flyger jag ner till Brisbane och möter upp honom. Asien väntar nu på oss. Indonesien, Filippinerna och Vietnam är planen. Men det visar sig. Ingen stress och ingen press. Gud jag är så tacksam för allt jag hittills fått vara med om under mina 7 månader i Australien och äventyret fortsätter.

-
Yesterday morning a dream became reality, I finally got the chance to do horse back riding on the beach. We even took a swim with the horses. I can't describe the happiness I felt when we were galloping along the beach in the morning sun.

Tomorrow it's time for me to meet up with him again in Brisbane. Asia is waiting for us. The plan is to travel to Indonesia, Philippines and Vietnam. But I guess we will see what the future has to offer us. No stress and no pressure. I am so grateful for all the experiences during my 7 months here in Australia and my adventure continues.

Likes

Comments