Hej alla!

Idag är det skola.. Tyvärr..  Det är så tråkigt så det finns inte men Amanda är här så då blir allting mycket roligare. Efter skolan så ska jag hämta min lillebror Andre från fritids för mamma jobbar till 17.00 idag.
Förhoppningsvis så är det god mat i skolan idag för jag är jätte hungrig och vi har inte lunch förens om en timme...  Visst jag är alltid hungrig men nu är jag riktigt hungrig.
Sen så går vi igenom massor av saker som vi redan har gjort i skolan,  men den skolan som jag går på är inte den bästa om man säger så..

Jag går på Go Kompetens i Vallåkra och detta är sista terminen.. Det känns som om att man inte kommer hinna med allting fast att man försöker så myclet man kan..
Nu ska jag iallafall fortsätta vara "aktiv" på lektionen så ni får ha det bra. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Som ni vet så hadr jsg väldigt ont i halsen sist jag skrev..  Och det visade sig vara en halsböld.. Igen,  tredje gången gillt säger man väl.. Nåväl jag fick åka till akuten för jag kunde varken svälja eller prata, det va jätte jobbigt att prata för det va så tjockt i halsen den tappen va instängd mellan mandlarna..

Så jag åkte till akuten och dom tog hand om mig. Jag blev inlagd sedan i tisdags till igår då det va fredag. Så den 24 till 27 blir det väl? Iallafall så hade dom väldigt svårt med att få blod från mig...  Fy vad mpnga gpnger dom stack mig..  20 gånger totalt över dom fyra dagarna..  Det mest hemska med att ha en halsböld är att dom måste skära upp den och sen pressa ut varet genom att öppna såret med en klämma som man öppnar. Ont som fan gör det..  Men nu har man också bestämt att jag ska operera bort halsmandlarna någon gång i april.  Fan vad skönt att slippa alla problem med halsen för jag orkar inte mer... 

När jag va inlagd så hade jag väldigt tråkigt,  det va extremt tråkigt.. Fast jag sov rätt mycket och fick riktigt mycket smärtlindrande och man blev rätt groggig..
Mamma var med mig den mesta tiden där och det va väldigt mysigt,  sen kom min älskling och hälsade på också.
Nu är jag jätte mycket bättre i halsen men har ju ett sår där så jag kan inte äta allt för starka saker,  sen ska jag inte aktivera mig för mycket heller några dagar..

Iallafall så fick jag komms hem igår och det va riktigt skönt,  slippa sjukhusets mat och slippa fler stickningar när dom skulle ta prover,  fast saken är att jag är svårstucken och jag har vant mig vi det så jag får ju inte direkt panik, det gillade läkarna när det inte ville som dom ville så tyckte dom om str jsg va lugn.

Mamma hämtade hem mig och sen då gick vi och åt på en kina/thai redtaurang i Landskrona,  dom hade sushi där och bpde jag och mamma ville ha sushi så det va riktigt gott.  Sen ville jag bara hem och sova men sen skulle min bästa vän på dejt med hennes kille så hon visste inte vad hon skulle ha på sig så då fick jag hjälps henne lite också.  Sen åkte jag hem till min älskade och så fick jag blommor som en välkommen hem du är äntligen frisk present.. Det va rosa rosor och vem älskar inte rosa liktsom?
Precis alla :)

Nu märkte jag att detta inlägger blev rätt långt så jag tror jag går och lägger mig för idag..  Ha det så bra ☺️

Likes

Comments

Ont i halsen uppdatering...

Ja som ni vet så hade jag väldigt ont i halsen häromdagen.. I lördags..  Det slutade med att jag fick åka in till akuten för att jag varken kunde svälja eller prata,  så som jag misstänkte så va det en halsböld.. Igen...  Bara tredje gången jodå... Ska prata med dom om att plocka bort halsmandlarna sen..
Men men deras beslut var att ge mig antibiotika och vätska genom dropp men smärtstillandet genom att dricka?  Asså va?  Jag fick inte ner det och jag kämpade så mycket men det gjorde alldeles för ont..
Dom skulle ta blodprover på mig... Hehe det gick inte som dom ville om man säger så,  allt som allt så har jag 10-11 stick i mina armar just nu och två sånna saker som man får dropp genom..  Och inatt va en helvetes natt på sjukhuset,  dom väckte mig stup i kvaren för att först ta och sätta in en nål till för jag skulle på röntgen,  men det gick intr alls som hon ville, jag är väldigt svårstucken om man säger så.  Till sist så lyckades hon som tur va. Och ja nu är jag ju inlagd på öron näsa hals i hbg och ska ligga här tills imorgon igen,  har jag otur så ända tills på fredag...
Förhoppningsvis inte för då fyller min kusin Nicole 18 år och jag vill gärna gå på hennes kalas då.  För övrigt så har jag jätte tråkigt...

That's all folks :)

Likes

Comments

​Hej alla!

Idag är det lördag, så skönt eller inte, faktiskt så vet jag inte riktigt. Jag har riktigt ont i halsen så det är jätte jobbigt att svälja och äta tyvärr. Men det är också skönt, det är ju helg! Sen så är jag är hemma hos min älskling Fredrik och myser. Bor nästan här nu..haha. Nä men är aldrig hemma hemma längre, lite synd för jag saknar mitt rum hos mamma och pappa. Och Nikki pappas sambo har gjort det riktigt fint i mitt rum hos pappa, synd jag inte har någon bild på det just nu, jag får fota nästa gång jag är där. Mamma har nästan tagit för givet att jag inte är hemma längre så hon vill ju göra mitt rum till hennes... Det känns konstigt men visst nu sover min mamma och lillebror i samma rum, kanske lite drygt för hon vill väl också ha det lite privat.. Sen har jag ju alla mina saker i det rummet, och jag kan inte ha det någon annan stans, för hos Fredrik så får det inte plats tyvärr, han har bara en 2a, men det är riktigt mysigt här och en stor säng, kan behövas så som jag sparkas och har mig i sömnen... Stackars Fredrik, hehe... Nä jag har bestämt mig för att starta om min blogg helt och jag började med detta, och ni som inte visste så va jag ihop med en annan kille innan och jag mådde jätte dåligt i det förhållandet tills jag träffade Fredrik! Nu har jag aldrig mått bättre, han behandlar mig som en prinsessa, kanske lite för ofta men jag klagar inte. Det ända jobbiga är att jag har för liten byrå till mina kläder för klart man inte kan ha för mycket kläder... Men jag får väl fixa en större garderob eller byrå, vi får se vad det blir. Måste ha pengar till det också... Om bara allt hade kunnat vara gratis... Men nej det blir för lätt... Jaja får lära mig spara pengar och sluta shoppa, hehe...

​Ha det gott alla! :)

Likes

Comments