Idag har jag varit hemma hos pappa, eftersom att jag oftast är hos min kille så träffar jag inte pappa lika ofta längre så därför är det rätt mysigt att åka dit då och då. Pappas nya tjej Nikki har flyttat in och blivit sambos. Nikki har då en hund som heter Attila, han är en schäfer och överaktiv för att vara så gammal som han är. Han är en riktig vakthund och skäller på allt och alla men när han väl har nosat på en så är han världens snällaste och idag kastade vi frisbee ut på åkern. Det tyckte Attila var super skoj och hade gärna lekt mer men då hade han fått ont i benen för han är en gammal hund.

Det mysigaste med att vara hos pappa är att han bor i ett hus och har en rätt så stor trädgård som man kan gå ut och mysa i. Själv så bor vi i lägenhet och det är verkligen inte samma sak. Ibland vill man bara gå ut utan allt annat omkring en och bara vara ensam.
Sen har pappa två katter också, Dixi och Leah, mamma och barn. Dixi fick fem ungar i kullen så pappa och Nikki behöll en sen köpte jag och Fredrik en. Hon heter Ava och är en riktig buse, hon kommer jag nog skriva rätt mycket om.

Men det börjar dra sig mot dagens slut och klockan är halv fem, vid sex ska vi ut och äta på basilika med mamma. Klart vi ska sånna tjockisar som vi är så.
Mat är gott och så är det. Ni får ha det så bra och ta hand om era familjer för man lever inte föralltid. 💋

På bilderna ser vi Attila på dom två första och lilla Ava på den sista. Ha det gott!💋

Likes

Comments