Hej alla, nu är det så att jag inte har skrivit på jätte länge, jag har varit med min kille och vi va ensamma hemma medan hans föräldrar och bror var och campade i sin husvagn. Vi bestämde oss för att åka dit på onsdagen och åkte tidigt på morgonen för det tar 2 timmar att åka till Karlskoga till campingplatsen som jag har glömt vad den hette. Där var Oscars mamma, pappa och hans lillebror och hans lillebrors kompis på plats så vi åkte dit istället för att vara hemma ensamma.

Vi va framme vid 11 och då gick vi och badade i sjön som var där. Första dagen hoppade jag i snabbt men det var äckligt där för att det var helt grönt och massor av sjögräs va där också. Jag vill helst kunna se bottnen bär jag badar.

Senare vid 1 halv 2 så skulle vi äta mat och då hade Oscars farmor och faster och hennes man och sen en kusin också med sitt barn.
Vi åt köttbullar, sill, potatis och korvar. Det va sån vanlig midsommar mat som alltid är lika gott.

Senare på kvällen så fiskade vi men fick tyvärr ingenting men det va endån roligt. Sen så grillade vi kött och potatis på kvällen.

Nästa dag så åkte vi hem men då skulle också Oscars lillebror och hans kompis med hem och det blev rätt trångt i bilen för han har en liten bil och ingen ac i den tyvärr. Så vi körde med öppna fönster så ofta som möjligt.

Den dagen pratade jag mycket med min kompis Amanda som också har en blogg här på nouw hon heter amandakostka så ni som läser kolla gärna in hennes blogg här http://www.nouw.se/amandakostka om det går.

Amanda är min bästa vän som jag kan berätta allt för och det känns riktigt bra. Jag har några andra vänner men ingen som man kan gämföra med henne. Min kille är också min bästa vän men på ett helt annat sätt.

Jag är väldigt glad och nöjd med min midsommar, det va kul och mysigt. 😊

Tack för mig 😊💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, igår glömde jag att skriva, men jag var på Center syd med min mamma, bror och Izabella, det var roligt. Jag köpte en jacka på new yorker och en svart t-shirt bh, det är aldrig dåligt att ha många bh-ar.

Idag ska jag träffa Izabella vid 3 och vi ska äta på pizzeria lite senare, sen så hade jag kanske tänkt åka hem till pappa ikväll eller tidigt imorgon för jag måste städa mitt rum innan Oscar kommer imorgon.

Nu ska jag äta frukost eller lunch blir det mer, vi får se vad som finns.
Tack och hej för mig :)

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Idag träffade jag en kompis som jag inte pratat med på två år och det var väldigt spännande och kul.

Vi pratade om allt och ingenting sen så kollade vi på en film. Efter ett tag åkte vi hem till henne och så fick jag kolla igenom hennes kläder som hon inte ville ha längre..

Gratis kläder säger jag inte nej till! Jag fick några kläder :) sen gick vi in till stan och åt pizza, vi delade på en Hawaii.

Sen åkte jag hem och nu myser jag framför datorn med en mysig film och en god kopp med te.

Tack för mig denna lugna kväll. :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag heter då Josefine och jag är 18 år och studerar till att bli lastbilschaufför. Då jag inte är så värst intresserad av att bli det längre och inte så hipp på skolan så gör jag mitt bästa ändå..

Jag har ett förhållande med en kille som heter Oscar och vi har nu varit ihop i 2 år tillsammans. Den 11 juni 2016 firade vi vår 2 års dag. tyvärr hade jag inte bloggen då så att jag hade kunnat berätta om vad vi gjorde men det kan komma en annan gång.

Ja som alla vet (jag själv då) så har jag försökt att blogga till och från men oftast så glömmer jag bort det tyvärr så denna gången ska jag göra ett nytt försök och en seriös blogg..

Alla vet väl hur pinsamt det är att läsa sina gamla bloggar t.ex från när man var yngre. Så jag ska försöka så mycket jag kan.. Och förhoppnings vis göra ett inlägg om dagen. Vi får bara hoppas helt enkelt. 

Tack och hej för mig😊

Likes

Comments