​alltså hon är ju världens sötaste unge, håller ni inte med? <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Här är några bilder från årets riktigt bra grubberevy! jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på länge men det har varit väldigt mycket kring just grubberevyn, vilket har varit hur kul som helst och kommer sakna detta  så otroligt mycket. Tänkte lägga upp nått videoklipp när jag sjunger men har tyvärr inte de på datorn justnu och lämnar tyvärr in datorn för sommarlov, då jag kommer byta skola.

Likes

Comments

Denna dag har varit bra, jag vaknade av mig själv klockan 7 imorse och kunde inte somna om så jag låg och löste ett tag och gick sedan ut på en promenad under underbara vädret. Sedan tog jag en cykeltur ner på stan och mötte upp mamma, vi köpte en glass, jag gick och shoppade lite och sedan cyklade jag på MM och köpte några saker dör också och sedan cyklade jag hem. Detta ledde då till att klockan är 5 och jag är sjukt trött och vill gå och sova. Men någonting som är skönt är att jag inte har någon söndagsångest alls! Veckan som kommer så ska vi bara öva öva öva till Grubberevyn som har premiär Fredag 27/5. Ska bli så kul!!

Likes

Comments

Denna helg har varit riktigt bra, i fredags efter skolan så åkte jag till Idun för ljusrep och genrep inför Dansföreställning sedan klockan 7 började föreställning och det var riktigt kul! När den var klar åkte jag hem till Ebbe eftersom att han fyllde år, jag sov där och på lördagen åkte vi ut till Norrböle osv. Idag (söndag) har jag haft avslutning med småbarnen i gymnastikgruppen som jag tränar. Nu ska jag plugga lite och sedan städa, får se ifall det blir ett litet träningspass här hemma senare. Har inte jättemycket söndagsångest eftersom att det knappt är nånting kvar i skolan. Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Då var det bestämt! Jag, Amanda och Amandas mamma ska åka till Paris!!!!!! Aaah!! Vi åker till Stockholm 3e augusti och sedan tidigt på morgonen den 4e så åker vi till Paris! Vi kommer stanna där i 5 dagar så åker alltså hem den 9de. Asså fattar inte riktigt att jag ska få åka till Paris??? Men det kommer bli så otroligt kul! Hotellet vi ska bo på heter Les Bulles De Paris och verkade hur fint och mysigt som helst, det är även nära notre-dame! Nu gäller de bara att skaffa ett jobb så man kan samla ihop lite pengar.

Jag som har varit utomlands till Cypern när jag var 6år och sedan Norge och Finland är så otroligt taggad!! Aaah det ska bli så roligt!!!

Likes

Comments

Jag bero om ursäkt för att jag inte har bloggat nånting alls på senaste tiden men det har varit mycket som hänt och jag har inte haft tid eller ork att blogga. Tänker inte gå in på detaljer men nu tänkte jag göra en liten update av de bra saker som hänt senaste tiden. Jag har haft två grillkvällar med mina kompisar, Det har varit underbart väder så man har kunnat sola, jag har varit med min underbara pojkvän mycket, vi har varit i hans stuga och sett majbrasor och bara myst. Jag har även shoppat rätt så mycket. Vi har haft mycket nationellaprov och läxor osv men det är bara några kvar sen är det över. Hoppas ni har haft det bra!

Likes

Comments

Sorry för ingen bloggning. Igår så hade vi nationella prov typ hela dagen men fick sluta lite tidigare iallfall. Efter det for jag hem, duschade m.m och åkte sedan till Ebbe där jag åt middag och sov, Jättemysigt var det. Idag har vi inte gjort så mycket. Nu sitter jag på bussen på väg hem till Robertsfors. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, kanske gå en promenad och sedan bara ta de lungt. Hoppas ni har en bra helg hittills!

Likes

Comments

blus - Pull&Bear 169kr        Vita Jeans - H&M 99kr         2 läpstift - Kiko 45kr/st          Skärp - Pull&Bear ca 50kr

Köpte även ett vitt nagellack för 69kr på Kiko

 

Likes

Comments