Krop og sind, Get inspired, Health

Indlægget i dag er for nogen måske et kæmpe cliché, men jeg føler at jeg også har noget at sige i den kæmpe debat om kropsidealer og hvordan den 'perfekte krop' ser ud. Jeg hører selv til den del nogen ville kategorisere som 'den spinkle type.' Jeg har høj forbrænding og naturligt slanke arme og en slank mave, men bare fordi jeg er af denne kropsform, betyder det ikke at jeg ser skævt på dem der ikke er det. Jeg føler at vi i Danmark er for gode til at lade fordomme bestemme at os 'tynde piger' ser ned på de lidt større piger, men tværtimod har jeg tit oplevet det modsatte.

Der var engang en dreng der sagde til mig at jeg var for tynd. Han var godtnok meget beruset og vi sad i et tog på vej til indre Paris, men jeg kan tydeligt huske at jeg pludselig skammede mig over min krop på en måde som jeg aldrig har skammet mig før. Jeg har altid fået proppet i hovedet at jeg skulle være lykkelig for at være naturligt slank, men pludselig havde jeg lyst til at skjule min krop i en kæmpe frakke og flygte ned i et sort hul. Pludselig var det forkert at være tynd og have små bryster, og det en side af bodyshaming som jeg aldrig har oplevet før. Meningen med dette indlæg er som så mange andre kropsideals-indlæg: elsk din krop, ligemeget hvordan den ser ud. Tynd eller tyk, vi bliver alle konfronteret med vores forhold til vores egen krop en dag i vores liv, så det er bare om at forberede sig på det tidspunkt. Jeg var ikke forberedt, da min krop blev udpeget som 'forkert' og derfor havde jeg en periode hvor jeg havde det utrolig skidt med mig selv og for at skjule dette, søgte jeg anerkendelse på de mærkeligste måder. I dag lægger dette billede på min blog. Nogle ville kalde det sexfixeret, men for mig viser dette billede en pige (mig) som er komfortabel og glad for den krop jeg er født med, og det skal ingen dreng i Paris ødelægge for mig.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Get inspired, Travel

Pictures from wehearit.com

Jeg begynder at kunne mærke en større og større trang til ferie. Da jeg flyttede ud en uge efter jeg fik huen på, og startede fuldtidsarbejde kort tid efter, har jeg slet ikke haft nogen form for sommerferie i år. Jeg er ved at køre godt død i arbejde og forpligtelser der følger med når man pludselig ikke bor hos sine forældre længere. Lige nu kunne jeg bruge en flybillet til et lækkert, varmt land, en pakket kuffert med diverse bikinier og sommerkjoler, og min kæreste ved hånden.

Likes

Comments

Fashion, Get inspired

I dette indlæg har jeg stylet mine to absolutte ynglings sneaks. De nye nike air 97 er bare så fede og så er de udkommet i nogle smukke, neutrale farver så jeg kunne næsten ikke beslutte hvilken farve der var min ynglings, men jeg endte med at gå med den klassiske grå med røde detaljer. Derudover ser i Guccis GG Marmont model gå igen ig begge outfits, da jeg er dybt forelsket i den taske. Den er så smuk og detaljeret i sin enkelthed, især med de skønne blomsterprint den er lavet i. Oh if I were rich!

Likes

Comments

Fashion, Get inspired, Jewelry

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER

Denne nye trend er jeg begyndt at falde pladask for. Rustikke guldsmykker er blevet top moderne og især i det her 'bankede' eller 'foldede' guld. Jeg går selv mest med sølvsmykker, men overvejer faktisk stærkt om jeg skal begynde at samle lidt guldsmykker også, så jeg har lidt at vælge imellem. Særligt ringen fra &otherstories er bare så smuk, og så har det også altid været min drøm at eje en ole lynggaard ring som den guld.

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion, Get inspired, nelly.com

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Jeg har klikket lidt rundt på nelly.com og har fundet disse 6 par fantastiske sko. Jeg er så positiv overrasket over mange af de nye sko som nelly bliver ved med at lancere. De følger godt med tiden og har hver især et skønt, lille præg som gør hver enkelt sko helt unik. Jeg overvejer selv især at investere i de sorte mules med pels og de sølv med block hæl, da det er nogle sko som kan gå med rigtig mange outfits. Der er mange flere som fortjener et kig også. Bloggen er lidt stillestående da jeg blandt andet har fokuseret rigtig meget på min youtube efter modeugen, og så har jeg meget arbejde og aftaler i løbet af ugen, men jeg er stadig i live - bare rolig.

Likes

Comments

Fashion, Get inspired

En hurtig opdatering fra fahsionweek og et lille sneakpeak på mit outfit i dag. Fashionweek er i fuld sving og dagene går vildt hurtigt. Jeg er træt i kroppen, men alligevel nyder jeg at beskæftige mig med min ynglings ting i hele verden - mode. Nu er vi nået sidste dag for mit vedkommende i modeugen, da jeg skal arbejde i morgen. Det har været en kort fornøjelse, men det har været helt fint da jeg har fået en lille smagsprøve på hvordan en modeuge forløber, og næste gang som bliver fra d. 30 januar til 3. februar, er jeg fulstændig forberedt på hvad der skal ske og hvordan det skal ske. Jeg har valgt at fokusere mest på at filme til modeugen da jeg snart har 100 subscribers på min youtube, hvilket er helt vildt! Derfor vil den generelt blive dækket på én stor vlog som kommer ud når jeg er helt færdig med at filme og klippe. Derudover kommer der også en lookbook med alle mine outfits, men i kan lige få et sneakpeak på en af dem her.

Likes

Comments

Contains affiliate links Fashion, Get inspired, Månedens musthave

//1: HER //2: HER //3: HER // billedet er fra Weheartit.com

Så er det blevet en ny måned og det betyder at vi igen skal have fundet månedens musthave. Hvis der er én ting som jeg har set diverse bloggere, youtubere og generelt alle i, så er det den perfekte statement t-shirt som man kan have på til ethvert outfit. Personligt mangler jeg stadig at finde den helt perfekte statement t-shirt, hvilket er en af de items som jeg skal lede efter til modeugen, og jeg håber at GANNI måske har nogle fede i den pop-up shop de åbner i morgen. Indtil da har jeg fundet tre alternativer som jeg personligt syntes er virkelig fede (blandt andet en fra Ganni) T-shirts kan styles med næsten alle underdele og reder alle tøjkriser. Derfor er der ingen tvivl om at statement t-shirten er august måneds musthave. Imens i læser det her er jeg i fuld sving med modeugens første dag og det bliver så fedt!

Likes

Comments

Jeg har samlet en lille guide med nogle events som jeg i hvert fald vil prøve at nå til. De er alle åbne events så jer som ikke lige har pressekort stadig kan opleve noget af modeugen. Jeg planlægger selv at deltage i stort set alle disse events og glæder mig afsindig meget til at skulle opleve Fashionweek på tæt hold. Jeg håber at alle kan bruge denne lille guide med 5 åbne og gratis events.

GANNI pop-up fruit shop
I et samarbejde med designeren Jessica Hans, har Ganni teamet op og lavet en pop-up shop med alle de skønneste frugtprint og keramik i skønne farver. I pop-up shoppen kan man finde en masse nye farverige t-shirts fra Ganni og skønne kopper og skåle lavet af Jessica Hans.
Åbner 8. august 10:00 - 18:00
Ny Østergade 15, Kbh K

Cocktailnight w. CPFW at KABUKU
På restauranten UMAMI åbner man op for baren KABUKU til en lækker cocktailaften i samarbejde med Copenhagen Fashionweek. Jeg er ikke i tvivl om at Hanna og jeg skal ned og nyde et par cocktails i KABUKU's hyggelige og spændende omgivelser.
8. august 22:30 - 01:00
Store Kongensgade 59, Kbh K

Julie Sandlau AW17 Bamboo Collection Preview
Julie Sandlau åbner op i hendes nye butik på Gammelmønt til et sneakpeak af hendes nye kollektion som udkommer til efteråret. Butikken vil byde på et lækkert glas champagne og smukke smykker i lange baner.
9. august, 10:00 - 18:00
Gammel Mønt 4, Kbh K

The Jewelry Room
Designere fra nær og fjerne samles i The Jewelry Room som blandt andet Ole Lyngaard, Pandora og Dyrberg/Kern. The Jewelry Room deltage jævnligt til fashionweeks over hele verden og skal i år også holdes i London. De nye kollektioner fra designerne er linet op i smukke omgivelser.
10. august. 10:00 - 16:00
Sankt Annæ Pl. 36, Kbh K

Day Birger et Mikkelsen at ARCH
ARCH åbner dørerne til et brag af en fest i samarbejde med Day Birger. Den bedste afslutning på en dag med shows og en masse tålmodighed til events, er en aften på dansegulvet med drinks og godt humør. Festen finder sted på det fantastiske ARCH som snart mange bloggere har brugt deres lørdage på.
10. august 23:00 - 05:00
Nørregade 41, Kbh K

Likes

Comments

Endelig har jeg fundet en hjemmeside hvor jeg kan lave mine collager! Jeg bruger siden polyvore.com der har mange fede features når man laver collager. I dag har jeg lagt fokus på skrivebordet, som er mit næste projekt på mit værelse. Jeg har fundet dette sorte skrivebord på IKEAs hjemmeside til sølle 200 kr. Jeg har dog lige fået en nyt skrivebord sidste år, men det kan altid gemmes og bruges på et kontor for eksempel. Jeg går så småt i gang med skrivebordet og jeg starter ud med en vlog til IKEA.

Efter jeg er flyttet sammen med mine to veninder er jeg blevet helt hooked på planter, og så har de retro bambusstole fået en kæmpe genfødsel her i 2017. Jeg håber at i kan få lidt inspiration fra denne collage og husk at gå ind på min youtube og se min room makeover vlog del 1 HER

Likes

Comments

Get inspired

Der er ny video på min youtube. Jeg brugte hele dagen forleden dag på at shoppe og gøre noget ved mit halvfærdige værelse. Jeg fik styr på min seng og natbord men mangler stadig en masse små elementer som skrivebordet, mine vindueskarme og mine skabe samt tøjstativ. Jeg tager en lille del af gangen og nu kan jeg sætte hak ved sengen. Ellers går mine dage med arbejde og i dag er jeg en tur hjemme hos mine forældre, da jeg er syg og måtte melde fra på arbejde. Det er skønt at komme hjem til kærlighed - og et fyldt køleskab haha. Forberedelserne til Copenhagen Fashionweek er i fuldt sving og jeg glæder mig!

Likes

Comments

YouTube
Josefine Karstensen