Header

Godmorgon! Midsommardagen. Gårdagen var verkligen bra, för det mesta. Först satte vi upp studsmattan vi fick i överraskning (min "2:a familj" håller på att flytta och är med de i nya huset). Sen hände inte så mycket mer än att vi hoppa lite oså. Till middag sen blev det grillspett, olika köttbitar, grillad sparris och majs, potatisgratäng och sallad.
Efter maten gick jag och syskonen ut och satte oss ute i "tältet" (sånt där man har ute som ett partytält fast mindre) och bara hade det mysigt. Vi spelade spel, åt jordgubbar och godis. Supermysigt!!

Idag är sista dagen här, imorgon är det hemresa. Lite tråkigt men ska ändå bli skönt. Jag och Michelle åker tåg hem då alla inte får plats i bilen. Vi åker 10.50 från Nora station, tror jag. När vi sen kommer till Stockholm stannar vi där och går runt och shoppar lite. Vi tänkte passa på när vi ändå är där.
Så dagen lär bara bli chill, vi ska packa och ta dagen som den kommer. Om det är bra väder, dvs inte regnar tänkte nog Michelle och jag sova ute i det där tältet. Men det återstår att se.

Hoppas ni hade en bra och trevlig midsommar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte försöka ännu en gång med bloggandet nu, tror detta blir sista chansen.

Så, vem är jag då?
Jag är en 15, snart 16 årig tjej från en tätort i Stockholms län, nämligen Nynäshamn. Här har jag bott hela mitt liv. För exakt en vecka sen gick jag ut grundskolan och fick äntligen sommarlov innan nästa steg i livet börjar!
Min fritid består mest av slappande, kompisar och shoppande. Älskar att bara sitta i sängen en hel dag och slötitta film/serier lika mycket som jag älskar att åka iväg och shoppa, antingen själv eller med vänner.

Mina föräldrar är sedan 2008 skilda och bor bara hos min pappa, hälsar på mamma då och då. Jag har även en storebror på 20 år.

Tidigare red jag även men slutade vintern 2016 pga tappat intresse och stress. Avslutade på topp med min fantastiska dåvarande medryttarponny, Prescott. Men hästarna har jag nu lämnat bakom mig och riktar nu fokus framåt mot nya utmaningar och äventyr.

Ja, mer än så har jag väl inte att skriva. Om ni undrar något är det bara att fråga. Hoppas ni vill stanna och läsa om mitt liv.

Första bilden får bli en halvt oseriös bild på lilla jag

Likes

Comments