Header

Så var denna dag avklarad, så gott som iallafall. Rätt tråkig dag, inte gjort ett dugg mer än att lyssnat på musik, tittat på en film och börjat titta om Pretty Litlle liars. Ska strax lägga mig och titta på Wallander, har för mig att de skulle visa en som jag inte har sett. Sen när den är klar får jag väl hitta på något. Har inte så mycket mer att säga då denna dag som sagt varit väldigt ohändelserik.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte (mest bara för att) fylla i en this or that lista. Enjoy!

Facebook/Instagram

Godis/Glass

Vitt/Svart (Går inte att välja mellan dessa)

Utan smink/Med smink

Jeans/MjukisbyxorHallon/Jordgubbar

Netflix/Youtube

Ringa/Smsa (Ringa om de är viktigt eller måste gå snabbt)

Pannkakor/Våfflor

Choklad/Vanilj

Likes

Comments

Söndag, men det det bästa är att jag inte har nån söndagsångest alls! Så skönt. Ska strax dra på mig löparkläderna och ut och springa en slinga. Skönt att starta dagen på så sätt, känns som man kommer igång och blir mer aktiv under dagen. När jag kommer tillbaka ska jag köra lite basic övningar och sedan en varm dusch följt av frukost. Senare under dagen har jag inga planer, ska bara chilla och blogga. Kika in senare under dagen :) (Bild från google)

Likes

Comments

Så äntligen kom dagen då vi fick lov! Vi fick lov i igår, alltså haft det i en dag med andra ord. Avslutade väl kanske inte skoldagen på bästa sätt då vi hade matteprov som sista lektion och del 2 gick bokstavligen skit. Jag stressskrev även ihop det sista i min nyhetsartikel i svenskan som skulle lämnas in, men kan väl säga att den var redan dålig så den kunde ju iaf inte blivit bättre. Firade in lovet med att äta middag med min allra bästa tjejkompis, vi bestämde lite spontant på no lektionen att vi ville ha sushi/thaimat och så slutade kvällen. Det var jättegott och superkul!

Idag har jag inte gjort något speciellt, har inte sovit sen igår morse så har känt mig allmänt seg hela dagen. Men rensat ut lite kläder och varit med pappa och handlat. Ja, det var väl typ det jag gjort idag. Lyssnat på mängder med musik har jag iof gjort också. Resten av kvällen ska jag bara slappa framför tvn och njuta över att jag har lov!

Har ni också lov eller har ni haft/ska ha?

​TB till nyårsafton 

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit tag i bloggen och tillfälligt bytt ut headern (tills jag fixaren ny), även byt kategori så nu är grunden fixad. Ska verkligen försöka med bloggen nu under våren och vidare under året. Men "förvarnar" att stunder kan det bli lite tommare då alla nationella snart drar igång. Men jag ska göra mitt bästa!

(Det här inlägget kommer tas bort inom en vecka)

Likes

Comments