Header

Hejsan alla följare, läsare och nya läsare! Det var ett tag sedan, under detta inlägg kommer ni att få läsa om tre saker som hänt i mitt liv. Spännande va?! Det ska bli så extremt roligt att både berätta om och även äntligen kunna skriva om.


Jag har flyttat till Kalmar Stad.

Igår packade jag mina väskor, och satt mig på bussen 15:15 för att åka till Kalmar, och för denna gång att flytta hit. Studierna tas ju upp i augusti och hela min studio tid, och internat sker då, just nu bor jag och Robin tillsammans och jag kommer att jobba inom vård och omsorg tills augusti. Det känns verkligen helt superbra!

Jag har skapat och byggt upp ett företag, vad är egentligen Josefine´s Beauty and Care?

Det handlar om hudvård och skönhet, jag jobbar som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Det vill säga att jag har en egen grund att stå på, jag planerar själv hur jag vill lägga upp jobbet, samt hur det ska se ut. Jag arbetar via hemsida, sociala medier och telefonkontakt med kunder och nya kunder, man kan boka mig för en en visning av produkter samt test utav produkterna. Där får man veta mer.

Med vad har jag för fördelar med detta jobb egentligen?

1 FRIHET, du är din egen chef, och bestämmer helt och hållet ditt egna schema

2 Socialt umgänge, det finns en stor chans att träffa många kvinnor och även män med samma intresse och erfarenheter som du.

3 Arbete med hudvård och kosmetik, om du älskar smink och hudvård är detta en super chans att faktiskt få arbete med ditt intresse.

4 Man handplockar sina kollegor.

5 Ringar, resor och massvis utav bonusar.

6 Karriärsmöjligheten, en chans att skapa en framgångsrik karriär helt på egen hand.

7 Extra pengar, ett suveränt extra jobb för någon som redan har ett jobb, eller kanske pluggar, är sjukskriven eller mammaledig.

8 Produkterna.

Mary kay är ett stort företag man kan känna sig stolt och trygg över.

Nackdelar

Du måste hela tiden arbeta för att få din lön.

Ingen kommer att tvinga dig eller göra saker åt dig.

Du måste hitta dina kunder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Robin 26 år!

Idag fyller Robin 26 år, så denna dag har spenderats med att fira hans födelsedag, vilket verkligen har varit toppen! I morse öppnade han sina paket som han fått utav mig, bland annat två stycken tröjor och en parfym. Ingen av oss orkade riktigt med den "traditionella" frukosten så det blev en gyros pizza med pommes på! OCH JA IBLAND FÅR MAN FAKTISKT.

Senare under dagen har vi bara myst och umgåtts, kollade lite på en serie förut som vi började att kolla på igår, superbra kan verkligen rekommendera den! Många utav er har säkerligen hört talas om den, eller till och med sett den själva. Det är iallafall Bron som vi börjat följa. Jag personligen tycker att den blir bättre eftersom att den är svensk/dansk.

Just nu sitter vi ute i Robins studio, Robin bygger lite akustik som ska vara till ett mick bås, jag kommer att börja skriva på ett väldigt långt inlägg efter detta, om lite saker som jag tycker är viktigt att lyfta upp. Och till och med kanske ännu viktigare att lyfta eftersom att vi befinner oss i bloggvärlden.

Må gott så länge!

Likes

Comments

Idag kommer planering att stå på mitt schema, Robin fyller år på torsdag, så jag ska köpa ingredienser till en tårta jag ska baka till och fixa det små sista detaljerna inför torsdagen , vi ska även åka en sväng till stan och titta på lite saker. Hoppas alla sovit gott och får en underbar dag!

Likes

Comments

Min vecka har varit kanon dessa dagar, Robins renovering och studiobygge har äntligen nått sitt slut, nästintill iallafall. Det saknas enbart lite lister och småfix, det blir så himla fint! Kommer verkligen vara en plats jag dels kommer spendera mycket tid på, och även mer eller mindre jobba ifrån jag har nämligen ett kommande projekt, det kommer komma ett inlägg om det senare i veckan när allt kring det är klart.

Men jag är supertaggad och det känns verkligen som detta kommer vara något för mig, och att det kommer att glädje mig samt, inspirera och ta mig vidare till nya steg och mål. Det är någonting jag alltid velat prova och helt enkelt se hur långt jag kan ta mig via det. Så det ska bli jättekul att få berätta om för er sedan.

Hoppas alla haft en fin och härlig vecka, det har varit ett riktigt vårväder här! Hoppas att det håller i sig.

På kärt återseende i morgon.

Hälsningar Josefine

Likes

Comments

​Hejsan alla helt fantastiska läser, ni gamla och även er nya som kommit till denna blogg. Det är så himla roligt att se hur antalet läsare ökar, och hur stort intresset är med min skrift som jag skriver om just här. 

Det var ett tag sedan jag bloggade, för att undrar ni självklart, det har helt enkelt inte funnits tid för det, jag har börjat skolas in på mitt nya jobb i Söderåkra, jag planerar en flytt hit till Småland från mitt nuvarande län Sörmland. Vilket i sin tur krävs mycket tid och planering och framför allt energi. Men bloggen kommer att förnya sitt koncept och ha minst ett inlägg per dag, säkerligen blir det flera en ett också. 

Så min största fråga i detta inlägg till er, Vad vill ni främst läsa om? Är ni nöjda med hur innehållet och temat ser ut just nu? Sist var det lite inriktat på skönhet, vilket det kommer bli mycket utav nu också. Framför allt hudvård! Spännande va? Jag har även ett par riktigt goda nyheter kring just det ämnet! 


Likes

Comments

Solen lyser bokstavligen talat med sin frånvaro och vad måste vissa göra då? JO; HITTA BRÄNNAN NÅGON ANNANSTANS. Här är 5 favoriter bland svenska folket på skönhetshyllorna, varje produkt går lätt att finna i din butik!

Fem saker att tänka på när du applicerar din brun utan sol:

1. Detta kanske låter väldigt konstigt, men raka inte benen innan du applicerar din brun-utan-sol. Detta gör nämligen att hårsäckarna öppnar upp sig, vilket kan leda till en ojämn och prickig färg. Så rekommenderas att raka benen efter applicering och till och med något dygn efter.

2. Om du råkar få en brun-utan-sol fläck tar du enklast bort den genom att applicera en vanlig babyolja på fläcken och skrubba tills den försvinner.

3. Skrubba alltid kroppen med någon kropps skrubb eller skrubb salt, det gör du enklast med att använda någon vass vante eller liknande. Detta är A och O, då skrubben hjälper till att ta bort gamla rester av färg samt annan smuts du har på kroppen.

4. Detta misstag är lätt att göra, både gällande brun-utan-sol och när man ska färga håret, GLÖM inte att tvätta händerna efteråt, ingen vill gå runt med bruna handflator.

5. Just under denna årstid blir våra kroppar torra på olika ställen, armbågar och knän drar lättare åt sig brun-utan-sol krämen, vilket kan resultera i ett fläckigt resultat. Detta kan du undvika genom att applicera Aloe Vera eller någon annan fet kräm på de torra partierna på din kropp.

Bilderna nedan, är på de bästa produkterna och mest rekommenderande!
- Bild - pris - butik!
Produkter för både kropp och ansikte.


L'Oreal Sublime Bronze Self Tanning Dry Mist for Face 75ml

Pris: 129 kr
Butik: LYKO eller Åhléns

ACO Self Tanning Face Cream 50ml

Pris: 63 kr
Butik: Apotea eller ditt närmaste apotek

Cocoa Brown One Hour Tan 150ml


Pris: 89 kr
Butik: Cocopanda

TanCan Bronze Spray 250ml

Pris: 219 kr
Butik: Shopping4net eller LYKO

Dove Summer Glow Body Lotion 250ml

Pris: 53 kr
Butik: Ica Maxi eller Åhléns

Likes

Comments

Ikväll blir det en dejt tillsammans med pojkvännen, vi firar "helg" idag, eftersom att jag kommer att åka tillbaka hem till Nyköping i morgon. Jag har precis gjort mig i ordning, så om någon timme ska vi åka in till Kalmar och äta middag och gå på bio. Kommer att bli en kanonkväll! Förövrigt så har dagen varit bra. Robin har gjort lite musik, och jag har mest fixat med mitt.


Likes

Comments

Ett glas rött, vi är tillbaka i Kalmar och för min del två dagar sen iväg på domarutbildning i Motala. I morgon kommer det upp lite inlägg på bloggen, om bland annat 10 saker som händer 2017, och förmodligen lite framtidsplaner och samarbeten mellan företag och bloggen. Jag vill önska mina gamla och nya läsare en underbar kväll.

Bara kärlek

Likes

Comments

Jag ser att varje individ har sitt ansvar, så länge personen i fråga är över 18 år gammal, det vill säga myndig inom svensk lag. Det är en vuxen människa som ska veta rätten och felen. Men tyvärr är inte läget alltid så, det uppkommer våld både i samhället men framförallt i medier, med medier vill jag gärna lyfta fram ordet sociala medier. Varje dag utsetts någon för hot, kränkningar osv på sociala medier. Det är ett brott och jag klassar det som våld inte fysiskt men psykiskt.. Och det är ett problem för oftast är det åldersklasserna i mellan 10-16 och självfallet i äldre ålder också. Men om man har en son eller dotter hemma, med olika sociala medier? och inte ser vad som egentligen skrivs på skärmen, eller från datorn. Och ingenting sägs eller riktigt kommer upp till ytan, hur gör man då? Hur skulle ni agera som föräldrar? Jag skulle agera redan innan och informera mitt barn väl om vad som är okej att göra, vad som är okej att säga och hur det är okej att agera. Det är ingen datorkunskap eller kunskap om detta ska du inte göra, det är en uppfostran på såhär gör man inte som människa, inte du - inte jag - och inte dom.
Detta är ett så stort problem i dagens media som våldet på gatorna är, det är inte samma dödssiffror men det är också ett problem, unga individer tar sina liv angående dessa problem, det kan vara mobbning osv. De ser inte den klara vägen ut och heller inte den rätta vägen att gå för att alltid kunna lösa det för sig, så det kan resultera i någons död, och vem tar då ansvar för det? Är det dom sociala medierna? är det kändisarna som ger oss bilden hur vi ska framstå, hur vi ska se ut? Hur vi ska leva osv. Nej det är det inte heller, utan det är bilden på samhället. normen som säger att detta ska vi göra, såhär ska vi se ut. Och gör du inte det, passar du inte in. Börjar du inte sminka dig eller går du inte i hela världens mode, utan att du kanske är människan som vågar stå up, som vågar att vara utanför denna norm, blir du hyllad som individ då? Nej du blir antingen mobbad eller nedtryckt, folk kollar snett eller pratar bakom din rygg, du blir utfryst och dömd. DET ÄR ETT PROBLEM ETT STORT PROBLEM! SÅ FÅR DET INTE VARA LÄNGRE..

Varje dag cirkulerar det bilder på modeller i bikini, varje dag på mina sociala medier finns det bilder på kvinnor, flickor, tjejer som är mer eller mindre nakna. Absolut får man posta det man vill, osv. Men postar du ut det för att du är nöjd över kroppen som du har, eller postar du ut det för att få uppmärksamheten som du vill ha, för enligt mig vill jag inte ha den uppmärksamheten jag vill inte höra `vad sexig du är`, vilken snygg rumpa du har osv, utav människor på sociala medier jag vill inte framstå på det sättet som kvinna, utan hellre vill jag höra, vad vacker du är. vad smart du är. Vad glad jag är att du är dig själv och accepterar dig själv och att du är lycklig.

Och jag vet att många av dessa människor söker tyvärr uppmärksamheten, och jag vill enbart påminna om att ni behöver inte vara modell snygga för att vara vackra, för det är inte vacker. Du är vacker som individ. du äger din egna lycka och skönhet och det gör dig vacker!
Ska folk behöva sluta äta utav alla bantningstips och olika dieter som folk börjar med redan i tidig ålder? Bulimin och anorexia, jag minns inte någon från när jag växte upp som led utav dessa hemska sjukdomar, inte i min barndom utan i mina senare år och jag är snart 22.. Måste en människa behöva tyna bort för att uppmärksammas för att vara vacker enligt många? Och ändå finns mottot insidan är vackrare än utsidan, men hur många lever efter det egentligen? Jag försöker att leva efter det, men även jag ser ner på mig själv dagligen, är jag för smal? ser jag hälsosam ut? kan jag ha detta på mig? Förlåt för att jag är o fixad och ser sliten ut.. osv det är ofta saker och tankar som slår mig varje dag, och det vill jag inte heller leva med, men hur ska man tackla dessa `skönhets problem`och mediernas påverkan på oss? Kändisarna liv som präglar oss så att vi inte blir oss själva längre. Det är 2017 och det ska inte vara såhär, samhället borde ha kommit längre än såhär, och människorna måste bli mer värda som individer och för personerna som dem är.

Från och med idag ska jag:
Börja älska mig själv..
Vara stolt över mig själv..
Inte se ned på mig själv..
Acceptera att det är såhär jag ser ut..

och alltid, alltid stå upp för det! Stå upp för mina egna ord, och mina egna tankar och åsikter, för kan man inte det, så är det ett ännu större problem.

Vart ni än är idag, så är ni vackra, vart ni än står eller vart ni än ska. Ni kommer dit, kämpar man slår drömmen in, tror man finns det hopp. Älskar man så får man kärlek och det är saker som ingen någonsin kommer att kunna ta ifrån er, det äger ni. Och ni äger er själva, det är eran äganderätt. Ingen äger er, och ingen bestämmer över er, aldrig aldrig någonsin.

Varma kramar, och massor med kärlek.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fyra stycken riktiga wantíes JUST NU! För att komma vidare till produkterna är det bara ett snabbt klick på bilden och produkten du är intresserad av. Enligt mig är Nike och Nelly två par märken som har hög kvalité för sport och fritid 😍

Likes

Comments