Header

Solen lyser bokstavligen talat med sin frånvaro och vad måste vissa göra då? JO; HITTA BRÄNNAN NÅGON ANNANSTANS. Här är 5 favoriter bland svenska folket på skönhetshyllorna, varje produkt går lätt att finna i din butik!

Fem saker att tänka på när du applicerar din brun utan sol:

1. Detta kanske låter väldigt konstigt, men raka inte benen innan du applicerar din brun-utan-sol. Detta gör nämligen att hårsäckarna öppnar upp sig, vilket kan leda till en ojämn och prickig färg. Så rekommenderas att raka benen efter applicering och till och med något dygn efter.

2. Om du råkar få en brun-utan-sol fläck tar du enklast bort den genom att applicera en vanlig babyolja på fläcken och skrubba tills den försvinner.

3. Skrubba alltid kroppen med någon kropps skrubb eller skrubb salt, det gör du enklast med att använda någon vass vante eller liknande. Detta är A och O, då skrubben hjälper till att ta bort gamla rester av färg samt annan smuts du har på kroppen.

4. Detta misstag är lätt att göra, både gällande brun-utan-sol och när man ska färga håret, GLÖM inte att tvätta händerna efteråt, ingen vill gå runt med bruna handflator.

5. Just under denna årstid blir våra kroppar torra på olika ställen, armbågar och knän drar lättare åt sig brun-utan-sol krämen, vilket kan resultera i ett fläckigt resultat. Detta kan du undvika genom att applicera Aloe Vera eller någon annan fet kräm på de torra partierna på din kropp.

Bilderna nedan, är på de bästa produkterna och mest rekommenderande!
- Bild - pris - butik!
Produkter för både kropp och ansikte.


L'Oreal Sublime Bronze Self Tanning Dry Mist for Face 75ml

Pris: 129 kr
Butik: LYKO eller Åhléns

ACO Self Tanning Face Cream 50ml

Pris: 63 kr
Butik: Apotea eller ditt närmaste apotek

Cocoa Brown One Hour Tan 150ml


Pris: 89 kr
Butik: Cocopanda

TanCan Bronze Spray 250ml

Pris: 219 kr
Butik: Shopping4net eller LYKO

Dove Summer Glow Body Lotion 250ml

Pris: 53 kr
Butik: Ica Maxi eller Åhléns

Likes

Comments

Ikväll blir det en dejt tillsammans med pojkvännen, vi firar "helg" idag, eftersom att jag kommer att åka tillbaka hem till Nyköping i morgon. Jag har precis gjort mig i ordning, så om någon timme ska vi åka in till Kalmar och äta middag och gå på bio. Kommer att bli en kanonkväll! Förövrigt så har dagen varit bra. Robin har gjort lite musik, och jag har mest fixat med mitt.


Likes

Comments

Ett glas rött, vi är tillbaka i Kalmar och för min del två dagar sen iväg på domarutbildning i Motala. I morgon kommer det upp lite inlägg på bloggen, om bland annat 10 saker som händer 2017, och förmodligen lite framtidsplaner och samarbeten mellan företag och bloggen. Jag vill önska mina gamla och nya läsare en underbar kväll.

Bara kärlek

Likes

Comments

Jag ser att varje individ har sitt ansvar, så länge personen i fråga är över 18 år gammal, det vill säga myndig inom svensk lag. Det är en vuxen människa som ska veta rätten och felen. Men tyvärr är inte läget alltid så, det uppkommer våld både i samhället men framförallt i medier, med medier vill jag gärna lyfta fram ordet sociala medier. Varje dag utsetts någon för hot, kränkningar osv på sociala medier. Det är ett brott och jag klassar det som våld inte fysiskt men psykiskt.. Och det är ett problem för oftast är det åldersklasserna i mellan 10-16 och självfallet i äldre ålder också. Men om man har en son eller dotter hemma, med olika sociala medier? och inte ser vad som egentligen skrivs på skärmen, eller från datorn. Och ingenting sägs eller riktigt kommer upp till ytan, hur gör man då? Hur skulle ni agera som föräldrar? Jag skulle agera redan innan och informera mitt barn väl om vad som är okej att göra, vad som är okej att säga och hur det är okej att agera. Det är ingen datorkunskap eller kunskap om detta ska du inte göra, det är en uppfostran på såhär gör man inte som människa, inte du - inte jag - och inte dom.
Detta är ett så stort problem i dagens media som våldet på gatorna är, det är inte samma dödssiffror men det är också ett problem, unga individer tar sina liv angående dessa problem, det kan vara mobbning osv. De ser inte den klara vägen ut och heller inte den rätta vägen att gå för att alltid kunna lösa det för sig, så det kan resultera i någons död, och vem tar då ansvar för det? Är det dom sociala medierna? är det kändisarna som ger oss bilden hur vi ska framstå, hur vi ska se ut? Hur vi ska leva osv. Nej det är det inte heller, utan det är bilden på samhället. normen som säger att detta ska vi göra, såhär ska vi se ut. Och gör du inte det, passar du inte in. Börjar du inte sminka dig eller går du inte i hela världens mode, utan att du kanske är människan som vågar stå up, som vågar att vara utanför denna norm, blir du hyllad som individ då? Nej du blir antingen mobbad eller nedtryckt, folk kollar snett eller pratar bakom din rygg, du blir utfryst och dömd. DET ÄR ETT PROBLEM ETT STORT PROBLEM! SÅ FÅR DET INTE VARA LÄNGRE..

Varje dag cirkulerar det bilder på modeller i bikini, varje dag på mina sociala medier finns det bilder på kvinnor, flickor, tjejer som är mer eller mindre nakna. Absolut får man posta det man vill, osv. Men postar du ut det för att du är nöjd över kroppen som du har, eller postar du ut det för att få uppmärksamheten som du vill ha, för enligt mig vill jag inte ha den uppmärksamheten jag vill inte höra `vad sexig du är`, vilken snygg rumpa du har osv, utav människor på sociala medier jag vill inte framstå på det sättet som kvinna, utan hellre vill jag höra, vad vacker du är. vad smart du är. Vad glad jag är att du är dig själv och accepterar dig själv och att du är lycklig.

Och jag vet att många av dessa människor söker tyvärr uppmärksamheten, och jag vill enbart påminna om att ni behöver inte vara modell snygga för att vara vackra, för det är inte vacker. Du är vacker som individ. du äger din egna lycka och skönhet och det gör dig vacker!
Ska folk behöva sluta äta utav alla bantningstips och olika dieter som folk börjar med redan i tidig ålder? Bulimin och anorexia, jag minns inte någon från när jag växte upp som led utav dessa hemska sjukdomar, inte i min barndom utan i mina senare år och jag är snart 22.. Måste en människa behöva tyna bort för att uppmärksammas för att vara vacker enligt många? Och ändå finns mottot insidan är vackrare än utsidan, men hur många lever efter det egentligen? Jag försöker att leva efter det, men även jag ser ner på mig själv dagligen, är jag för smal? ser jag hälsosam ut? kan jag ha detta på mig? Förlåt för att jag är o fixad och ser sliten ut.. osv det är ofta saker och tankar som slår mig varje dag, och det vill jag inte heller leva med, men hur ska man tackla dessa `skönhets problem`och mediernas påverkan på oss? Kändisarna liv som präglar oss så att vi inte blir oss själva längre. Det är 2017 och det ska inte vara såhär, samhället borde ha kommit längre än såhär, och människorna måste bli mer värda som individer och för personerna som dem är.

Från och med idag ska jag:
Börja älska mig själv..
Vara stolt över mig själv..
Inte se ned på mig själv..
Acceptera att det är såhär jag ser ut..

och alltid, alltid stå upp för det! Stå upp för mina egna ord, och mina egna tankar och åsikter, för kan man inte det, så är det ett ännu större problem.

Vart ni än är idag, så är ni vackra, vart ni än står eller vart ni än ska. Ni kommer dit, kämpar man slår drömmen in, tror man finns det hopp. Älskar man så får man kärlek och det är saker som ingen någonsin kommer att kunna ta ifrån er, det äger ni. Och ni äger er själva, det är eran äganderätt. Ingen äger er, och ingen bestämmer över er, aldrig aldrig någonsin.

Varma kramar, och massor med kärlek.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fyra stycken riktiga wantíes JUST NU! För att komma vidare till produkterna är det bara ett snabbt klick på bilden och produkten du är intresserad av. Enligt mig är Nike och Nelly två par märken som har hög kvalité för sport och fritid 😍

Likes

Comments

​Bloggen är nu igång igen, ett nytt utseende och en ny design är på plats! Det får jag tacka min underbara bloggfixare Mikaela för, hon som ligger bakom allt som handlar om den tekniska delen  på denna blogg. Återigen tack gumman! 😘 Likes

Comments

En mysig och trevlig middag hemma hos Robins syster Malin.

Likes

Comments

​Hejsan! Har alla haft en bra dag? 

- Jag har verkligen gjort det minsta möjliga denna dag, kroppen mår inte riktigt som den ska, så har blivit en del vila under dagen.. Ska snart börja packa i ordning inför i morgon, och sedan börja fixa mig i ordning. Klockan 19:00 ska jag och Robin hem till hans storasyster Malin på middag. Supermysigt! Och ett perfekt avslut på denna kväll enligt mig. Det glädjer mig verkligen att läsarna på denna blogg börjar att komma tillbaka igen, så det vore toppen om folk kunde lämna någon kommentar under detta inlägg. 

* Vad vill ni läsa om ? 

* Något speciellt ni vill att jag ska lägga mer fokus på i bloggen? 

Under nästa vecka, kommer det att bli en ny design på denna blogg och även ett nytt koncept, så hoppas att ni kommer gilla det! Jag är super nyfiken på hur allting kommer att bli. 

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

Idag är det fredag, vad har ni för planer?

Och hur brukar helgen se ut för eran del?

Denna dag kommer mestadels gå åt för att packa i ordning alla saker, jag, Robin och Frank. Kommer att åka till Nyköping tidigt i morgon, för att spendera ett par dagar hemma hos mig, så allting ska nu ner i väskor, det ska med kläder, skor, jackor, smink. yes yo name it!

Helgens planer för våran del är att spendera ca 6 timmar i en bil under lördagen, vilket faktist inte är så tråkigt som det kanske låter. Man hinner med att samtala, vi drömmer, vi planerar. Diskuterar musik, och lyssnar på musik. Så det är ganska mysigt med dessa bilresor, åtminstone ibland. Söndagen kommer att spenderas i Norrköping, ni kommer att kunna se och läsa mer om det i morgon.


Robins debutplatta #påvägtilltoppen som han producerad och skrivit helt själv börjar att bli färdigt! Vilken skiva det kommer att bli alltså, ett kanon jobb! Vilket iallafall jag tycker, hoppas ni har ögonen öppna för releasen, Ni kan alltid välja att följa Robin på facebook, instagram eller snapchat.

Robin Robinholta Holtsäter.-Facebook

Instagram - Robinholta

Snapchat - Robinholta.

Så alla läsare och följare, ni som bara råkade titta in! Feel free to follow helt enkelt! Bara kärlek

Likes

Comments

Idag var jag på anställningsintervju i Söderåkra hos bemanningschefen som sköter rekryteringen inom äldrevården och omsorgen i Kalmar län. Intervjun gick jättebra, och jag kommer att börja introduceras redan i mars månad på Solgläntan. Och jobbstarten kommer att starta upp från och med 1 maj, då jag sagt upp mitt arbete hemma i Nyköping. Jag sökte detta jobb dels för att jag vill jobba inom detta yrke, samt att jag kommer att börja med min utbildning i Smedby i augusti. Och detta med att lämna " sin stad " och flytta till en annan kan vara lite nervöst, så det känns bra att komma hit några månader in, kunna hitta överallt och lära känna staden och miljön bättre.

Det finns en viss fördel med detta också, vilket är att jag och Robin slipper ha så mycket distans mellan oss, distansen har sina för och nackdelar absolut! Men det ska verkligen bli skönt att komma närmare varandra, så under min jobb period kommer jag att bli sambo tillsammans med Robin, för att sedan flytta till Smedby och börja studera i augusti. Men det avståndet blir inte alls långt vilket också är så skönt!

Resterande utav dagen har inte varit så händelserikt! Frank fyller 3 år idag så vi har firat han, men lite godsaker och paket. Jag har tvättat lite eftersom att vi kommer att åka till Nyköping på lördag och stanna där någon vecka, Vi kollade även på Djungelboken, den filmen är verkligen sevärd! Så ni som inte har sett den ännu eller inte hunnit se den ännu borde verkligen göra det! En helt fantastisk film utav Disney.

Hoppas alla haft en bra torsdag och en fortsatt bra kväll.

Likes

Comments