View tracker

förlåt mina vänner för dålig uppdatering. Det är svårt att upprätthålla den här bloggen ordentligt. Jag har det rätt så hektiskt här i USA just nu. Klagar absolut inte, men det är en orsak till varför det går lite sämre för min stackars blogg.

Kan ni fatta att det redan är 8 December? Är inte det liiiiiite sjukt då? Nästa vecka markerar min 9onde månad här i Usa. Vilket betyder att jag gjort halva tiden i stort sett eftersom jag förlänger 6 månader. Vi har hunnit med mycket det här året. Kan inte fatta att tiden går så himla fort. Har firat Thanksgiving med familjen, det var riktigt mysigt och en upplevelse. fast samtidigt inte alls så märkvärdigt som jag tänkt mig det skulle vara. Men hela släkten kom och jag tycker alltid det är så mysigt när dem kommer. Och det betyder väl att jag känner mig som en i familjen. De pratar på att åka någonstans i mars eller maj och då ska jag få följa med! Dessutom blir det en Sverige resa i mars är tanken. Mycket att se fram i mot nu. Denna helgen består bara av en massa jobb. Då menar jag verkligen EN MASSA jobb. Nästa helg åker jag till Silver Bay och tar 3 credits. Lite ledigt i alla fall ;)

Det var nog allt för nu. Livet ser ut som vanligt här. Jag mår lika bra som alltid :) hoppas ni har det bra där hemma allihopa. Saknar er allt lite ibland! puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ett LITET urplock från en underbar resa med mamsen! Otroligt skönt att få komma iväg lite till värmen och få ett break ifrån allt. Precis vad jag behövde! Saknar redan världens bästa mamma och min solbränna....!

Likes

Comments

View tracker

Jag trodde faktiskt inte att jag tyckte om hösten så mycket som jag gör. Här i Westport är det fortfarande en behaglig värme så det är säkert därför jag trivs med hösten så bra. Allt är täckt med löv just nu. Det är rätt mysigt ändå. Igår tog jag och Elin en hike tur vid Devils Dend. Hade helt klart fel skor men de va jätte mysigt och fint. Efter hiken åkte vi till Fairfield och åt Sushi. Hela kvällen låg vi sedan framför tvn och kollade på MTV Awards, Zara vann ju ta mig tusan två priser! wihooo!! Hoppas ni alla får en bra vecka :) Kram!

Likes

Comments

Jag tror ni alla var rätt förberedda på de, speciellt med tanke på mitt tidigare inlägg. Jag har bestämt mig, har varit säker rätt länge egentligen men i fredags kväll berättade jag för familjen här borta att jag vill stanna 6 månader längre. Självklart blev de jätte glada! Det känns så självklart på något sätt. Jag känner mig som sagt så hemma här så jag får bara panik av att veta att de bara skulle varit 5 månader kvar av mitt år här i USA. Så jag kommer hem i början av Oktober nästa år istället. Jag hoppas ni förstår. Saknar er självklart där hemma men vi ses när jag kommer hem :)

här kommer lite bilder från Halloween i Lördags!


Likes

Comments

Hej på er! Long time no see

Livet rullar på som vanligt här i Westport. Hösten är verkligen här så jag går runt i min vinterjacka dagligen nu. Men hösten är ändå en mysig årstid tycker jag. Om två veckor kommer mamma och hälsar på! Är det inte lite sjukt att jag bott här i 7 månader nu? Jag vill verkligen försöka förklara hur mycket jag trivs här. Hur långa arbetsdagar kan vara så roliga (självklart utmattande) men så givande. Hur lyckligt lottad jag är som hamnade i en sådan underbar familj som verkligen behandlar mig som en i familjen. Hur Skylar inte kan sluta pussa på mig och hur Ruby har börjat prata (babblar mest)

Jag är så lycklig. Jag trivs så oerhört bra här i Westport. Jag vill att ni ska veta det.

Jag känner mig så nöjd med mig själv, jag gör nytta. Mina dagar är fulla med aktiviteter och jag somnar alltid helt utmattad. Jag behöver det för att må bra. För att känna att mitt liv är meningsfullt. jag behöver göra nytta. Det tror jag alla behöver. Känna sig lite behövda, eller åtminstone känna att dem är viktiga för någon eller något. Att de behövs. Kanske är de bara en begäran hos mig. Vad vet jag. Jag kanske aldrig borde bo i Sverige, i alla fall inte hemma i Högsäter. För jag gjorde aldrig någon nytta där. Trivdes aldrig riktigt. Längtade alltid bort. Här går dagarna så super fort och jag känner aldrig att jag behöver något annat. Det är nog första gången i hela mitt liv som jag faktiskt riktigt trivs och inte längtar mig bort till något annat. Jag känner mig inte stressad med mitt liv längre, jag är tillfreds och lugn i kroppen. Trots att den är helt öm efter all möbel flyttning jag gjort i veckan så känner jag ett lugn i kroppen. Jag tror nog ni som känner mig ser och känner det också. Det är så här jag vill vara hela tiden. Det är så här jag vill må jämt. Det är sjukt hur olika ställen och personer kan ha sådan påverkan på mig. Efter 7 månader känner jag verkligen hur jag släppt taget om hela mitt gamla liv. Att jag inte längre lever i dåtid eller framtid utan i nuet. Blickar bara framåt nu. Njuter till fullo. Gud va bra jag mår!


Likes

Comments

nästan alla bilder finns ju på min Facebook men för er som inte är vän med mig där så kommer en liten bit av vår trip till Boston. Det var helt underbart och jag blev helt stört kär i staden! Så himla mysig och underbar. Kan lätt se mig själv plugga där efter mitt Au Pair år!

Likes

Comments

Jag ville bara informera er om vilken underbar familj jag bor med. Hur mycket jag uppskattar dem och hur otroligt skönt det är att bo i en familj som är så bra som min. Jag är verkligen lyckligt lottad. Många gånger kan man klaga på dittan och dattan men sen ser man hur andra familjer behandlar deras Au Pairer och hur fantastisk min familj är. Vissa dagar är inte lika roliga att gå upp ur sängen än andra men jag får sån uppskattning, jag känner mig meningsfull och behövd. Jag känner att jag får den uppmärksamheten och tacksamheten jag förtjänar om inte till och med mer. De är aldrig omöjliga att diskutera med. Försöker alltid göra så allting ska funka för mig.

Så varför är de så svårt att bestämma mig om jag ska förlänga eller inte? Varför är inte detta ett jätte enkelt val för mig? Jag är såååååå kluven. Jag vet att jag har tid på mig att bestämma men samtidigt så vill jag veta nu. Vad ska jag annars göra när jag kommer hem tex? Vad är min plan? Det är faktiskt bara 7 månader kvar tills jag är tillbaka i Sverige igen om jag inte förlänger och jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra. Det enda jag vet är att jag saknar min familj och mina vänner och att det ligger som ett skydd på och förhindrar mig att tänka klart ibland.

Nu får jag försöka leva i nuet istället. I eftermiddag åker jag till Boston med Felicia och Elin. Det ska bli kuuuuuuuuul!


Likes

Comments

  • 167 readers

Likes

Comments

det var som att jag tog med mig hösten från Island tillbaka till Usa. För när jag kom hem låg hela bilen gömd under ett täcke av grön/bruna löv. Det är fortfarande varmt nog att gå utan jacka men man känner att kroppen förbereder sig för höst.

Dagarna rullar på i vanlig ordning här i Westport. Jag har börjat vara ensam mer och mer med Ruby och det går super bra. Vi klickar och jag känner mig rätt så självsäker med henne. Jag känner dock att mörka morgnar påverkar mig väldigt. Det är inte alls lika lätt att ta sig upp ur sängen när det fortfarande är mörkt ute. Och jag känner mig tröttare genom dagen. Vilket jag trodde var omöjligt då jag jämt är tröttare än normalt.

Det är så svårt att gå tillbaka till en vardag när man precis haft en underbar semester med sin familj. jag saknar dem så mycket mer nu än innan jag åkte till Island. Allt är så färskt fortfarande. Därför är de så skönt att veta att mamma kommer snart!

här kommer lite mer bilder från Island.

Likes

Comments