Detta kommer att bli mitt första inlägg på min blogg, så jag tänkte berätta lite om mig själv och hur mitt liv ser ut för tillfället.

Jag kommer ifrån Iggesund som är en ort utanför Hudiksvall, jag är en glad tjej. Jag gick på Bromangymnasiet upp i Hudiksvall där jag gick ekonomi/juridik linjen som jag tyckte var super roligt. Men under mitt sista år där så hade vi inte speciellt mycket att göra så jag bestämde mig för att börja arbeta samtidigt. Jag började då arbeta som timvikare på hemtjänsten i Iggesund som jag trivdes så bra på, jag fick även sommar jobb där. Jag tog studenten och sedan började jag arbeta, och där träffade jag även min pojkvän som jag bor tillsammans med idag. Han var där och arbetade under sommaren eftersom han precis hade gått klart högskola i Hudiksvall till tekniker och behövde arbete under sommaren. Han heter Johnny och kommer ifrån Hedemora som ligger i Dalarna. Vi träffades där och blev kompisar och umgicks som sedan ledde till att vi blev kär i varandra och nu är vi sambos. Efter min sommar på hemtjänsten och några månader till så bestämde jag mig för att börja studera till sjuksköterska. Johnny fick jobb i Gävle och jag kom in på skolan, vi flyttade då hit. Vi bestämde oss för att vi inte ville bo mitt i stan pga att båda är människor som vill vara i naturen. Vi bor nu i Forsbacka som ligger precis utanför Gävle som är en helt underbar ort.

Jag studerar som sagt till sjuksköterska nu och dem senaste tre veckorna har jag varit ute på praktik där jag har haft min praktik på avd 105 (hjärtintensiven) på Gävle sjukhus. Det har varit roligt men jobbigt både fysiskt och psykiskt. Allt är så nytt och det är så mycket att ta in. Vi har en vecka kvar på praktiken nu och det känns lite tråkigt. Men det ska bli skönt/roligt att gå tillbaka till skolan nu.

Idag är jag ledig från praktiken för att jag arbetade i helgen, så idag tar jag det bara lugnt och är hemma, funderar på att ta en promenad i det fina vädret senare.

Det blev ett långt inlägg nu och kanske lite förvirrande, men det kommer bli bättre.


Kramar!

Likes

Comments