Xoxo​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er finisar! Idag är jag ledig från jobbet och har känt mig krasslig i några dagar på jobbet, så har därför försökt vila upp mig under mina två lediga dagar för att bli frisk. Kände att jag mådde lite bättre idag och bestämde mig därmed för att göra amerikanska pannkakor till lunch som blev hur goda som helst! Det jag tycker om med amerikanska pannkakor jämfört med de traditionella är att de går så snabbt att göra. Amerikanska pannkakor är supergoda med bär, sirap och florsocker. 10/10!

Lots of Love

Xoxo

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är det den sjuttonde januari och klockan är lite över tio. Vaknade runt nio idag och bestämde mig för att inte sova vidare. Mamma var också vaken så vi gjorde vars en chailatte och ska sätta på en bra film och bara ha en mysigmorgon. Hinner oftast inte med att spendera tid med min familj på morgonen, så idag njuter jag till hundra.

Lots of love

Xoxo

Likes

Comments


Ett av mina absoluta favorit örhängen är dessa från Lily & Rose, Miss Amy- Silver Shade. Är verkligen helt förälskad i dessa och tycker att de lyfter upp en outfit från vardagligt till elegant. Hade velat utöka mitt smyckesamling med flera smycken från Lily & Rose, då de är så himla fina och användbara både till vardags och finare tillställningar.

Lots of love

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er! Var jättenära på att skriva godmorgon på er, men insåg snabbt att klockan redan hunnit bli 5 och morgonen har varit förbi för några timmar sedan. Idag var min första lediga lördag på länge och därför bestämde jag mig för att inte sova bort hela dagen och istället gå upp tidigt. Gjorde goda amerikanska pannkakor och tittade på en film, samtidigt som min hund Maja morgonmös bredvid. Har jobbat hela veckan och kände att jag inte skulle göra något speciellt idag, med mottot "stressfri-dag". Tycker det har känts konstigt men samtidigt skönt att bara ta det lugnt och njuta av att inte göra NÅGONTING!

Dock insåg jag att jag hann internet shoppa väldigt mycket under min stressfria dag, vilket är både positivt och negativt. Har däremot hittat massor av godheter inför våren och bara längtar tills vårkläderna vågar sig fram ur kylan.

Jag hoppas såklart att ni får en fortsatt underbar lördag.

Lots of love

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det fredagen den 6:e januari 2017. Ett av mina nyårs löften detta året var att börja blogga aktivt igen som jag gjorde förut. Har tänkt på att sätta mig ner och blogga ett flertal gånger, bara det att jag inte publicerat det jag påbörjat. Fråga mig inte varför, då jag inte vet själv. Idag kunde jag däremot ta tillfället att göra mitt första efterlängtade inlägg.

År 2016 har mer eller mindre varit ett bra år och jag känner på mig att det nya året kommer bli ännu bättre. Mitt mål med att börja blogga igen är att få fler läsare och ha möjlighet och inspiration till att komma med nya och bättre idéer. Tanken med bloggen är att det ska komma in mer mode och livsstil som både jag och ni kommer älska. Jag ska försöka ta mig tiden att hinna med att blogga aktivt samtidigt som jag jobbar och håller det sociala livet uppe.

Lots of love

Xoxo


Några favoritbilder två senaste månaderna

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er och att ni hitintills haft en bra start på en ny vecka. Är ledig idag och bestämde mig därför för att äta frukost i sängen till tredje säsongen av The fall. Min absoluta favoritfrukost just nu är rostat bröd med Arla färskost i smak av dill & persilja med tomat och aromat på, och till detta vaniljyoghurt med digestivekex. Supermumsigt och god frukost på morgonen som går snabbt att göra.

Xoxo

Likes

Comments

Hi my loves! 

Någon månad efter är jag tillbaka med en ny start här på min blogg. Ska börja blogga aktivt nu igen hade jag tänkt. Mycket har hänt sedan mitt senaste inlägg och på ett sett känns det tråkigt att ni missat allt detta på grund av att jag inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva ett inlägg. Tillexempel har jag jobbat på ZARA på emporia sen i slutet på augusti och trivs jättebra. Jag var i Stockholm under några dagar och såg Justin Biebers konsert (Tänkte göra att Stockholm inlägg med bilder). Det är redan oktober och jag känner att jag har fått en väldigt bra start efter studenten som jag hoppas håller i sig. Tänkte inte babbla på mycket mer utan istället uppdatera er med fler roliga inlägg. 

Xoxo

Likes

Comments