Header

ÄLSKAR HÖST!!
Satt precis och kollade gamla inlägg och kan ju inte för mitt liv förstå varför jag inte skriver mer när jag tycker det är så kul att ha så här i efterhand, läsa om allt kul man gjort året innan vid samma tidpunkt, hur man mådde då osv.

För övrigt en stressig höst för mig. Började plugga i stockholm nu i början av september på distans. Jobbar så mycket jag kan gör jag också. Försöker hjälpa mamma så mycket jag kan och orkar då hon bara ligger med sitt diskbråck, hoppas innerligt att hon blir bra efter operationen, att det är jobbigt att se sin mamma ha ont tycker nog dom flesta av oss. Har många runt mig som behöver hjälp och stöd och det kan ju även tära på mig ibland. Ni har nog alla känt det där att när man försöker hjälpa så tas det inte emot överhuvudtaget och det blir allt svårare att finnas där och att räcka till är i princip omöjligt. Försöker innerligt finna någon sorts ro i att det blir bättre, hos alla och att det som är nu kommer vara ett minne blott inom en framtid. Vi får se. Tiden utvisar och jag kan och FÅR inte slita ut mig själv för att hjälpa andra. Jag är ju den viktigaste personen i mitt liv, mitt jag är det som alltid kommer finnas tills dagen då jag dör. Önskar ibland att andra också förstod det, att i varje människa finns ett jag och det där jag:et är viktigt att stå fast vi. Egoism behövs i viss mån, åtminstone för människor som är som mig, hobbypsykologer och inte tar sig själva på största allvar.

Annars så var jag på keramikkurs idag. Jag och tio andra, jag sänkte medelåldern ganska kraftigt och det var jätteroligt att man såg i allas ögon när jag steg in "ÅH, en UNG person!!". SÅ kul med keramik, har alltid haft en barndomsdröm om att kunna dreja fina skålar och muggar och det ena och det andra. Var osäker om jag verkligen kunde göra detta nu när allt runt om är så tight med tid men detta ska jag verkligen hålla fast vid. Just nu är det rena drömmen att få komma iväg några timmar och göra något som är riktigt kul. Älskar att arbeta med händerna men mina sticknings-projekt börjar bli uttjatat och att pärlplatta börjar bli tufft då alla grejer jag gjort knappt får plats i mitt hem.

Hoppas ni haft en fin sommar och att hösten känns mysig för er med!
PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments