Header

Livet ÄR skittufft just nu. Alltså verkligen apskitdunderbajs-svårt. Det är ju meningen att det ska vara det ibland, men man blir så trött och orkeslösheten omfamnar en så fort man vaknar. GÅ ÖVER!!!! Vill jag skrika ut så att hela universum hör.
Vad är då anledningen till mitt mående kan man fråga sig?
Bra fråga. Ni har ju säkert hört talas om årstidsdepressioner. Och visst, jag kan ha det ibland. Vintern är sällan jobbig för mig, ytterst sällan. Hösten är sisådär, den funkar. Sommaren? High on life, livet leker, jag har aldrig mått dåligt i hela mitt liv osv. Våren? Ska vi ens prata om den? Det finns så mycket att säga men ändå så lite. Våren är så jobbig. Både psykiskt och fysiskt. Den här vårdepressionen har varit den värsta på länge, det är nästan jobbigt att finnas och att andas. Den går över, det vet jag och det vet nog nästan alla. Men när man är inne i den finns det knappt en liten glimt av ljus, svartsvartsvartsvart.
När man har jobbat med sig själv i cirka 5 års tid, ut och in och fram och tillbaka, lärt sig älska sig själv och accepterat sig själv så har man glömt bort att jobba på andra saker. Typ hur gör jag när något stiger på mina axlar och vägrar stiga av? Hur säger jag nej? Hur är jag en bra kompis utan att bete mig som en röv när jag får mina djupa dippar? Hur gör jag för att INTE ta på mig fler saker när jag är en person som vill göra allt nununununu, helst igår? Hur blir man nöjd med det man har och inte vill ha mer, mer?

Så jävla många frågor och så fruuuuuktansvärt få svar. Nu när jag lärt mig att älska mig själv så måste jag börja jobba med detta, men jag har liksom glömt bort det lite. Jag har ju inte börjat än och då blir det lätt att jag faller så fort.

Nu tänker jag fortsätta mysa med Svante, trycka mitt ansikte in i hans päls och lyssna på hans snarkningar. Och jag tänker fortsätta vara bara jag, jag behöver tid för mig själv och mitt psyke, jag kan knappt prata med någon utan att det tåras i ögonen och hjärtat blir för tungt. Mina vänner får hålla ut, dom vet att jag älskar dom över allt annat men just nu måste jag vara ensam. Hjärtat får inte väga 150 ton med er, det ska vara lätt som en fjäder då och där är jag inte än.
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments