Header

Januari bestod av ordentligt många promenader i det superfina vädret, har tusentals med bilder från januari och dom flesta ser ut som ovan.. SÅ jävla mysigt med snö, vart är den i år om jag får fråga??

I januari fortsatte vi som vanligt och renoverade massor i huset. Kan knappt förstå att det har sett ut såhär?!?!! När jag får lite mer ordning efter resan så ska jag börja flytta och då ska jag även visa er före och efter bilder.

I Februari fick jag mitt första riktiga jobb som personlig assistent i sex månader. Det var underbart på så många sätt och vis. Det var otroligt lärorikt och jätteroligt, trots motgångarna som följde på hemmaplan.
Sen fortsatte vi även där att renovera. Det känns så konstigt att titta tillbaka på dessa bilder.

Den andra mars drogs mattan under fötterna bort totalt då min bror valde att ta sitt sista andetag. Otroligt mycket sorg och ledsamhet, blandat med fina stunder och prat om minnen. Jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv, samtidigt som jag aldrig varit så tacksam över att fått haft honom i mitt liv i 26 fina år. Än idag är det mycket sorgearbete. Vissa dagar är svåra att ta sig igenom och andra dagar flyger iväg. Livet fortsätter trots allt men jag kommer för alltid att sakna honom så det brister i hjärtat. Nu har jag förstått innebörden av att tiden stannar, för det gör den, nästan bokstavligen. Jag älskar dig, min fina superman!

Den andra april var det dags för begravningen och jag har aldrig någonsin varit så förkrossad i hela mitt liv. tjugofyra timmar fulla med tårar. Gråt tills inget fanns kvar, tills man bara kände en enorm tomhet. Det var en av dom finaste dagarna i mitt liv. Han fick det bästa en människa kan få. Så fint som alla hade fixat och ordnat. Det var tungt och det var vackert. Precis som vårt liv alltid har varit.
Den 19 april var också en viktig dag för då fyllde vår prinsessa hela TRE år. Kan ju absolut inte förstå att hon fyller FYRA, FYYYRAAAA år om några månader. Herregud unge, sluta väx!!

Maj är ju en sådan vacker månad! Valborgsmässoafton tillbringades med familjen nere vid vattnet, vi eldade, grillade korv och hade det mysigt. Om jag inte missminner åkte jag nog till mina friendos på kvällen och hade det väldigt bra där med.
Alla UNDERBARA solnedgångar började visa sig och det är ju lika magiskt varje år.
Många långpromenader i skogen med Svante och Dexter. Rasta tankarna och själen har varit min grej detta år.
Och ska vi ens prata om att i maj så börjar ju allt blomma och det är så fantastiskt vacker så man går av lite?
JUST DET, fyllde ju år den 19 också. 21 år gammal. Är det månne så att det är nu tiden börjar rusa iväg? Snart är jag 35, har man, barn, villa, volvo och hund.

Den 7 juni hade jag den enorma turen att få en underbar liten brorsdotter till. Hon var precis lika perfekt och underbar som sin storasyster. Det behövdes efter ett halvår med sorg och ledsamhet.
Den elfte, tolfte eller trettonde (kommer inte alls ihåg) så drog jag till Stockholm för summerburst. En rolig grej och "artisterna" var bra. Det var ju inte dåligt att dom slutade hela skiten med heroes, den låten blir liksom inte dålig.
Alla mysiga stunder jag satt vid vattnet och tänkte. Jag tror att jag är lite knäpp ändå alltså, eller en filosofisk själv kanske. Det är så skönt att bara tänka på saker ifred och ostört.
Midsommar firades otroligt bra hos en av mina vänner. Allting var uppstyrt väldigt bra och roligt hade vi. Vi får väl se om tjejerna lyckas hålla upp det lika snyggt detta år!


Det kanske är lite överskattat detta med tillbakablickar men jag vill ha detta för min egen skull.
Tänkte att jag fortsätter en annan dag. Mitt år har varit otroligt tumult, dramatiskt, roligt, lyckligt, ledsamt, kul, känslosamt och härligt. Det har hänt mycket saker och det är ju lite så med livet, oftast kommer allt på en och samma gång. Jag kanske fortsätter imorgon, men tills dess, BYE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HOLA!
Ett litet tag sedan igen nu. Och hörrniii, det är nytt år!!!! How amazing is that? WOHO!
Okej, nu ska jag väl inte påstå att mitt januari började sådär amazing och allt var frid och fröjd och allt där till. Nyårsafton var så, frid och fröjd, awesome, jättebra, fin och så vidare.. Den andra januari dock, jag som alltid är förkyld och sjuk, fick självklart årets fetaste influensa samt nässelfeber. KALAS! 41 graders feber i tre dagar = totalt förstörd.
Skitsamma, det fick bli så detta året helt enkelt, vi kan ju låtsas att mitt januari börjar nästa måndag istället.
Nu sitter jag här och hör hur det tar i taket för att det blåser så jäkla mycket (OM ni nu har missat det.....) och saknar sommaren väldigt mycket. Nu har jag i och för sig bara lite mer än en vecka kvar till värmen, men sakna sommaren kan man göra för det.
JUST DET HÖRRRRNIIII (igen), jag har slutat röka. Jamen dra på trissor. Trodde ALDRIG det skulle ske, också hände det. Freakkin häftigt och coolt alltså. (Att jag kommer börja igen så fort det blir varmare behöver vi ju inte tänka på just nu när jag har slutat och är happyclappy över det.)
Annars mår jag bra. Alla dagar flyter lite ihop när man är sjukling och tankar snurrar lite från alla möjliga håll, men förhoppningsvis så ordnar det upp sig så småningom. Livet går ju trots allt alltid vidare.
Hoppas ni har fått en fantastisk början på januari!
KISSES

Likes

Comments