Header

Eftersom ett av mina höstlöften var att umgås mer med mormor och morfar så ringde jag mormor i måndags för att höra hur det var med dom och vad dom pysslade med. Visade sig att mormor AKUT behövde en ny säng men att hon inte visste hur i hela världen hon skulle få hem den. Så på tisdagen så satte jag och mamma oss i bilen och körde till mormor och morfar. Eftersom morfar mår så dåligt så kan han inte vara själv så mamma var med morfar medan jag hämtade mormor. Och sedan åkte vi till EM och hämtade sängen. Har dragkrok på min bil så det löste vi så bra så. Fixade in den fina sängen i hennes rum och sedan blev jag och mamma bjudna på räkmackor. Men alltså oj hoppsan vad gott.

Inatt hade jag hög feber och somnade först vid halv 6 imorse, otroligt jobbigt. Satt bara och grät från 3-5 för att jag var SÅ trött men kunde omöjligen sova. Har en sådan rolig period i mitt liv nu också där jag bara känner att absolut ingenting fungerar, jag får ingenting gjort, saker känns jobbigare än vanligt och jag vill helst bara sova och vara själv. Jag får ju dessa skov ibland och det är helt okej. Jag är ju van vid att ha dom några gånger per år men det är väldigt tufft och jobbigt när jag väl får den där perioden. Jag vet ju aldrig när den ska ta slut och just där och då, i situationen så mår jag faktiskt riktigt dåligt.
Jag hoppas, som jag gör alla gånger, att detta bara är en snabb grej och blir bättre inom en vecka. Vilket det aldrig blir men jag tänker att om jag hoppas och tror, håller alla tummar och tår så går det fort. Det måste ju bli bra NÅGON gång och det måste ju funka NÅGON gång tänker jag. Jag vet inte riktigt vad jag fick ut av detta men det kanske finns någon därute som ligger på kvällarna med huvudet proppat med tankar och hjärtat rusar på och allt man vill är att sova och då ska du veta att du absolut inte är ensam, för jag är också där.
Idag fick jag ju iallafall umgås med min älskade Tuwali, fasters gospropp! Hon är också sjuk så då passar det ju ypperligt att vi hänger liksom! Vi myste lite, vi kände på papper och kuddar, åt på fingrarna och sen pratade vi lite också. Ni vet, jag säger "är du fasters goda groda?" och så kittlar jag henne lite på magen och hon säger "aouuugh!". Bra konversationer ändå, man får rätt mycket utav det faktiskt!
Hoppas ni får en fantastisk helg!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haft en riktigt rolig vecka i Stockholm hos kusse. Vi har inte gjort så mycket men ändå en hel del. Vi har iallafall hunnit äta massor med mat, för mat är gott och sen har vi hunnit med promenader och lite annat pyssel. En dag åt vi på Ramblas och det var såklart lika gott som alltid! Felicia har varit duktig och stekt pannkakor och sen rörde vi ihop någon pasta grej någon kväll, dock kunde jag inte ta bild på min mat för den såg så otroligt osmaklig ut, så Felicias middag fick bli offer för min kamera.

Som sagt hann vi iallafall med två långa promenader, otroligt skönt för hjärna då man lätt blir lite instängd i en lägenhet. Och Stockholm är ju otroligt fint på hösten då alla löven ligger överallt och det är så många fina färger.

Felicia har det otroligt fint hemma hos sig och det jag nu vill springa och köpa är terrakottakrukor och ett elefantöra. Har velat ha det så länge men inte tagit mig i kragen, ska försöka så snart som möjligt.

Har annars haft en väldigt orolig period hos mig själv just nu. Jag kan inte ta det lugnt för jag har sådan enorm inre stress så kan inte sova på nätterna vilket gör att jag vaknar sent och blir trött, då blir dagen förstörd och jag börjar tänka katastroftankar och börjar genast fundera över mitt liv, varför jag inte är bra på att plugga och massa andra "varför" frågor. Det blir ju en ond cirkel men jag ska försöka att ta en minut i taget och jag VET ju att det blir bättre. Men det är jobbigt just nu och då får det vara det. Det viktigaste är att jag kommer upp på morgonen, gör något jag tycker är kul och jobbar, då brukar det lätta efter ett tag om det får rulla på och att dagarna har någon sorts form av struktur.
Kramar

Likes

Comments

Tyckte dessa bilder passade toppen för att det enda jag och Svante gjort måndag och tisdag är att ligga i soffan. Jag har varit dunderförkyld och Svante skulle för sitt liv aldrig någonsin tacka nej till att ligga under ett varmt och gossigt täckte. 
Det här med förkylningar. Det är ju SÅ tråkigt. Som tur är har jag inte haft någon jobbig hosta denna gången utan en förkylning då man har lätt huvudvärk och snoren är så fast i alla gångar så att man måste sitta/ligga på ett visst sätt för att iallafall ha ena näsborren andningsbar. Det känns dock väldigt mycket bättre idag och jag hoppas jag kommer vara på fötterna ordentligt i slutet på veckan. 

I helgen gjorde jag inte speciellt mycket heller. På fredagen "råkade" vi få i oss en hel del alkohol och åkte ut och dansade då Emma kom hem med en kompis över helgen. Lördagen såg likadan ut bara det att jag var nykter så jag satt och chillade mest och sen åkte jag med ut och dansade tills klockan slog stängning. Lika kul som alltid. 
Tar tyvärr nästan aldrig bilder då jag är ute och dricker med mina vänner men för det första så har jag väl lite det där i mig att är man med människor så är man social och inte sitter med mobilen framför nyllet och för det andra har jag oftast så roligt att jag, efter många timmar, kommer på att SHIT var är min mobil!!! Jag glömmer helt enkelt bort att jag har en sådan. Rätt bra ändå ju, jag har oftast roligare om jag inte tänker på att den finns i mitt liv. 
På fritiden tror jag dock inte jag skulle klara mig utan en mobil. Instagram och Facebook är absolut inget måste men Pinterest och mina poddar??? Skulle inte klara mig en dag utan det. Pinterest fyller en alldeles för stor skopa inspiration i mina dagar att jag tror jag skulle bli knäpp om jag inte fick gå in och scrolla och pinna en heeeel del saker varje dag. 

Hoppas ni har haft en fantastiskt fin helg och en bra början på veckan! 
​Kram

Likes

Comments

Tänker vägra lägga upp en kropp på mig själv, vikthetsen är nog som den är redan.

Har ni någonsin tänkt tanken att vi pratar FÖR mycket om vikten, kroppen och utseendet? Förmodligen inte. Men här om dagen slog det mig. Varför ska vi HELA tiden prata om det? På vilken väg här i livet kommer vi någonsin kunna andas från allt och ta en paus om det är 5 miljoner kroppar i bikini på instagram och minst lika många texter där människor skriver hur enormt stolta dom är över sina kurvor eller sina brister. Ni kanske tycker jag är fullkomligt galen nu, men hur ska vi NÅGONSIN lära oss att älska oss själva när vi ständigt blir påminda om att vi inte gör det.
Varför kan inte kroppen bara få vara kroppen? Varför måste vi alltid älska våra kroppar? Varför ser jag texter tusen gånger om dagen om människor som skriver hur dom börjat älska sig själva, HUR enormt nöjda dom är över sina kroppar.
Missförstå mig inte, det ÄR underbart att dom älskar sina kroppar och är tippetopp nöjda. Men, tänk då alla dessa miljontals tjejer som tittar på dessa människor, läser texterna och tänker "varför kan inte jag vara nöjd över min kropp? Vad är det för fel på mig?". Jag tror att det blir sådan ENORM hets till att dom SKA vara nöjda dom med och också älska sig själva att det blir totalt motsatsen och dom gör allt i sin makt för att bli nöjda och det hela slutar i en enda stor röra där dom nästan tappat det gnutta självförtroendet och självkänslan dom faktiskt hade innan dom började tänka på om något var fel på dom? Ibland tror jag faktiskt att dessa bilder och texter gör raka motsatsen till vad människor vill förmedla. Det är såklart inte deras mening, människor vill hjälpa och visa att man kan vara stark och vacker som man är men det blir fel. I mina ögon, i era ögon kan det vara jättebra, men inte i mina.
Jag tror att vi behöver en ordentlig jävla paus från ALL denna hets. Känna att, idag är det en kropp-paus. Att bara LEVA, skita i att tänka så otroligt mycket på kroppen och utseendet precis hela tiden. Bara ta en lång paus från alla dessa inlägg om vikten, utseendet, kurvor, skelett, äckligt, vackert, fult, fint. Att inte läsa dessa instagram och Facebook inläggen om hur nöjda människor är över sin kropp, att inte läsa om träning, att inte läsa om mat, att inte läsa om vikt och att inte kolla på modeller i tidningar.
Bara var, du behöver inte älska dig själv och din kropp hela tiden, det är helt jäkla okej! Var bara glad att du finns och tänk på något annat för en stund.
Om det är någon som missförstår mig eller inte håller med mig så förstår jag det också, för detta är ett oerhört känsligt ämne hos många. Men jag tycker att det är FÖR mycket nojs om HUR vi ska älska våra kroppar, HUR kurviga vi ska vara, HUR smala vi ska vara. Vi ska inte vara någonting, vi ska vara vi, det är det vi är bra på och det är det vi är födda till.
Därför känner jag att, låt oss INTE prata om vikt och utseende.
KRAM

Likes

Comments